Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam .sen yarın .sabah 10 ..11 fazlan gameranger de ol ..hatta corsan_1790@hotmail.com al bunu ekle her gorevı bılıyorum ...ama cok secici bir ınsanım hala hangı karakterle oynıcagıma karar veremedım...yardım edın ..
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Kaç gündür şu konu bir şekilde yukarılara taşınıyor, yeniden başlayasım geldi vallahi.

Başla başla, en az oynadığın karakterle yeniden kasmaya başla.Ben şuan Elemental-Druid kasıyorum Diablo'yu kesmek çok kolay oldu. Act 5 oynuyorum. Birazdan da Nightmare'e geçerim.

ThreeDaysGrace@

Diablo 2 anlaşılması en kolay rpg-hack n slash türlerindendir. Azıcık bir ingilizceyle anlaşılabilir. Görevde istenileni oku, haritaları aç falan kolaydır.

• Bloodbath
  • selamlar
    diablo 2'yi senelerdir single player oynuyorum, arada da arkadaşlarla hamachi üzerinden oynuyorduk ama şu an tanıdık kimse kalmadı oynayabilecek. ben de game ranger'ı kurup oradan oynayayım dedim de tabii ki 1.13 patch'ini yüklemem lazım önce. elimdeki oyun orijinal değil, direk indirip kurabileceğim bir patch var mı? ya da şu an kurulu olan 1.12 versiyonundaki oyunu tamamen silip 1.13 versiyonlu oyunu mu indirmem lazım?

eğer şu patch'i halledebilirsem sıfırdan bir karakter yaratıp oynamak isteyenlerle beraber PvM oynamak istiyorum. burada aynı şekilde oynamak isteyen ya da hali hazırda oynayan birileri varsa onlarla oynamak isterim.
  • as.ben hergün game ranger e giriyorum...adım silentdeath .oradan bul beni özellikle sabahları giriyorum

Andy
    Fortute
    faith

yaptıktan sonra level 90 bıraktım ..biraz paladin kasıyorum ..

item isteyen varsa yardımcı olurum ..battle .net de tabiiki. .

• tamam frozen ekledim seni game ranger'da.

ben neredeyse 2000 yılından beri single barbar kasıyorum... ama ne hikmetse oyun bana yıllardır necro nun itemlerini verdi durdu ben de şimdi necro kasıyorum hell e geldim seviyem 77 başından beri player 8 oynuyorum summoner yaptım dagitilacak daha 20 skilimm var öncekilerin hepsini tabiki summon lara dagıttım (bu arada bilirleri zamanında barbar sadece parmak kası yapar demişti cok ta haklıymış necrom süper ilerliyor yani hiç zorlanmadım buraya kadar)
    skeleton 20 ( itemlerler 32 gerçi)
    skeleton mastety 20
    revive 5
    digerleride 1 falan
    burdan devam edeyim sizce yoksa başka skillermi deneyim gerçi zorlanmadan ilerliyorum ama act 4 e gelince ne olur bilemiyorum

bu işi bilenler ne oneririsiniz curse ler pek işe yaramıyor gibi
    poisonda cok işime yaramıyor
    gene sanırım summona dalacam
  • Necro oynayan bir arkadaşım golemle bone tabanlı büyülerden bir build oluşturmuştu (bone spear vs) onunda etkili olduğunu söylüyordu ama sıkıntı yaşamıyorsan bundan sonrada fazla yaşayacağını sanmam,gerçi ben fazla Necro oynamadım çokda dikkate alma lafımı.

Emre777, curseler işe yaramaz olur mu hiç. Necro'nun buildi ne olursa olsun curseler vazgeçilmezidir, feci de işe yararlar. oyun başında amplify damage, sonrasında ise decrepify ya da lower resist harikalar yaratır. tabi curseleri fullemenin alemi yok, bir ya da birkaç skill point yeter kullandığın curselere.

corpse explosion da oyundaki gelmiş geçmiş en iyi skilldir, kesinlikle 20 skill point koymalısın ona. ilerleyişini müthiş hızlandıracaktır.

zaten şu an 13 skeleton 12 skeletonmage 14 revive bir tane dandirik golem le gezdigim için gayet hızlı player 8 de ilerliyorum ama seni dinelyip bundan sonra

corpse explosion na dayanayım
  • 1.13 yamasında golemler arasına sinerji koymuşlar sonunda dün fark ettim, süper olmuş. yani bundan sonra fire golemle ilerlemek isteyen birinin erken oyunda clay golem ve blood goleme verdiği puanlar ziyan olmuyor. çünkü clay golem'e verdiğiniz her puan diğer golemlerin attack ratingini, blood golem canını, iron golem defansını, fire golem de yanlış hatırlamıyorsam damageini artırıyor. sırf golemlerle ve corpse explosion ile (ve tabii ki curseler ile) ilerleyen bir necro buildi yapıyorum şu an.

bu arada dikkat et corpse explosion baya mana yer :)
    neredeyse güzel itemlerin tamamnını tamamladım bir tek kafatası bulamadım adam gibi onuda bulsam zaten cok güzel olcak resistan sorunu var birazcık ama onuda işte ancak kafatası bulunca halledebilirim

armor olarak enigmam var (barbarım sayesinde)
    kafalık delirium (barbarım sayesinde)
    bir ring bir amulet biri +2 ve +1 all skill bir ringde can not be frozen mecburen
    işte oyle

rahat ilerliyorum revive cok kurtarıyor

level 87 oldum bile iki gunde player 8 le deli gibi puan veriyor vallaact ikinin sonundayım duriele az kaldı
  • evet ben de 8 kişiliğe ayarlıyorum artık oyunu, çok çabuk level atlanıyor. tabi senaryoda ilerleyiş yavaşlıyor doğal olarak, act 1 lvl 20'de falan bitiyo. olsun yine de çok daha eğlenceli, zaten normal zorluk seviyesi gereğinden fazla kolay 1 kişilik oynayınca.

ya benim bu golemci necro hala oldukça zayıf yalnız, anlaşılan fire golemi açana kadar baya sıkıntı çekicem. damage sorunum var, çok düşük. bone spear kullanıyım desem skill point yettiremem ki ona. gerçi respec sistemini kullanarak clay goleme verdiğim skill pointleri bone spear'a aktarabilirim. evet evet bunu denemeliyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pitjantjatjara -- 19 Temmuz 2010; 22:28:28 >

yoksa bende 1.13 u alayım iron madene biraz fazla vermişim onu fire goleme atayımda golemimde biraz kuvetlensin

gerçi buyuk bossları anca iron madenle geçebiliyorsun rahat ozellikle durieli ironu cakınca iskeletlerini bir bir olduruyor ama kendide baya bir uzuluyor

bence golemden once skeleyonları kaz cok hızlı gidiyorsun 10 iskelet yaptınmı inan helle kadar kimse tutamaz seni
  • respec sistemi 1.13 ile geldi evet. den in the wilderness görevini yaptıktan sonra akara'yla konuşunca çıkıyor restart stat/skill points diye bir seçenek. bir kereliğine tüm stat ve skill pointlerini yeniden dağıtma hakkın var yani, ne zaman kullanacağın sana kalmış. 1.13ü yüklemeni kesinlikle tavsiye ederim. dün dediğim gibi clay goleme verdiğim puanları bone spear'a aktardım ve feci hızlandı ilerleyişim.

iron maiden + blood golem kombosu duriel'i 2 saniyede yatırıyor yere :)

ya daha önce sırf iskeletler ile ilerleyen bir necro yapmıştım zaten, çok güçlü oluyor evet ama bu sefer sadece golemle denemek istiyorum.
  • selam arkadaşlar... uzun yıllar sonra paladin ile dün başladım tekrardan efsaneyi oynamaya..pala ile daha önce hiç oynamadığım için skilerini falan bilmiyorum nasıl puanları dağıtmam lazım yardımcı olacak arkadaş varmı ? yakın dövüşcü olduğunu düşündüm palanın ama yanlışım varsa yardımları bekliyorum..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.