Şimdi Ara

Diablo 3'te Düello Değil, Kavga Yapacaksınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Uzun yıllar süren beklemenin ardından yine de eksik bir şekilde çıkışını gerçekleştiren Diablo 3'ün PvP modu da halen test aşamasında. Bugün gelen bilgilere göre Blizzard, Diablo 3'ün bu modunda ufak bir değişikliğe gitti.

Belirtilenlere göre test sunucularında daha önceden "Dueling" olarak geçen bu modun adı "Brawling" olarak değiştirildi. Konuyla ilgili bir bilgilendirme yapan Blizzard yetkilisi, düello yapmanın Diablo tarzına pek uymadığını ve kavga etmenin temaya daha uygun gitmesinden dolayı isim değişikliğine gidildiğini söyledi. 

• Abiciğim bir düello sistemi bu kadar uzun sürer mi ya 6 sene dile kolay :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• oyunu beğenmeyenlere acıyorum ilk çıktıgı günden beri oynuyorum bazı küçük veletler oynayıp kötülüyor hem o veletlere acıyorum hem ailelerine hemde o veletlere verilen paralara o parayı afrikaya göndersen yada TSK ya versen daha hayırlı burdan ailelere duyurulur ÇOCUK ALDIRMA İMKANINIZ GEÇMEDEN İYİ DÜŞÜNÜN

Orijinalden alıntı: 0lyimp0s

oyunu beğenmeyenlere acıyorum ilk çıktıgı günden beri oynuyorum bazı küçük veletler oynayıp kötülüyor hem o veletlere acıyorum hem ailelerine hemde o veletlere verilen paralara o parayı afrikaya göndersen yada TSK ya versen daha hayırlı burdan ailelere duyurulur ÇOCUK ALDIRMA İMKANINIZ GEÇMEDEN İYİ DÜŞÜNÜN

Sen yanlış anlamışsın olayı. Kavgayı burda değil oyununda çıkaracaksın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.