Şimdi Ara

Diablo 3 Oyun Notunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 3`un beta versiyonu bazinda baktiginizda 10 uzerinden kac puan veriyorsunuz?

Her sey goz onune alarak puanlandirin;

- Eski serilere gore ne gibi yenilikler getirdigine (oyun ici),
    - Grafiklerine,
    - Oynanabilirligine,
    - Auction, online vs gibi yeni ozelliklerine

vs...

Ben acikcasi 7/10 verdim, siz ne dusunuyorsunuz? Pool olsa guzel olurdu ama pool donanimhaber`de sanirim kaldirilmis yillar once :)

• Eskisine göre en güzel yenilik bence tartışmasız yeni skill-stat sistemi. Grafikler olması gerektiği gibi, abartısız ve gerekeni veriyor. Fizik motoru da iyi işliyor. Oynanabilirlik yerinde. Can sıkıcı bir şey görmedim. Son seçenek hakkında yorum yapmak için çok erken.

Beklentilerimin üzerinde bir oyun olmuş. Şimdilik 10 üzerinden 10 veriyorum.
  • Puan vermek değil de diyebileceğim tek şey, serinin devamı diyebileceğimiz bir oyun olmuş. Biraz kullanıcı dostu olmuş oyun eski zor havasından uzak ama tam kıvamında yapmışlar. Serinin önceki oyunlarına göre eksikleri de artıları da var ve bunlar tam dengede şuan.

Beta da ki halinin full sürümü bile uzun süre oynatır kendini. Birde bunun üstüne betada aktif olmayan özellikler eklenecek(gem vb.), çok çok daha iyi olacaktır tam sürümü. Yine uykusuz geceler sabahlara kadar item düşürmeye çalışmalar aynı boss u saatlerce tekrar tekrar kesmeler filan olacaktır. Bir süre sonra da ek paket filan yeni karakterler derken yine geçer bir 12 yıl daha.

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • Tek söyleyebileceğim; WD, Monk, Hardmode barbar denedim. 1. Bölüm normal modu çok kolay ! Eğer diğer bölümlerde bu seviyede olacaksa koşa koşa bir üst zorluk seviyesini açmaya bile oynayabilirim.

1. act çok karanlık bir atmosferde,insanı biraz sıkıyor bu karanlık, birde karakter ekrana çok yakın duruyor gibi geldi,diablo 2'de daha büyük bir alanı görebiliyorduk sanki.

skill olayını tam anlamış değilim,level atladıkça bütün skilleri açabiliyoruz galiba ,eskiden yanlış skill'e puan verdik diye baştan karakter açardık.
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • Puan olarak 10/8 veriyorum eğer o takılmaları giderirlerse 10/9 olur full sürümde.Bir oyunda en sevmediğim şey başlangıcının yavaş olması hiç bir aksiyon olmaması ama d3 de başlangıç bile bu kadar hareketli ise full sürümünü hayal edemiyorum.Beta sürümünden epey farklı bir oyun olacağına hiç şüphem yok.Blizzard yavaş yapıyor fakat bu işi biliyor gene güzel bir oyun olmuş.
    Diablo 4
    3 yıl önce açıldı
    DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8.7 falan

Diablo 3 Oyun Notunuz
    Eksik bir şey mi var?
  • sana puanım 9 kanka
    Ryzen 9 3900X ||EVGARTX 2080 Ti K|NGP|N || X570 AORUS MASTER || Trident Z 64gb || Aorus NVMe Gen4, Samsung 860 EVO, 970 EVO NVMe ||
    PREDATOR X34P || LianLi PC-O11 || Corsair K70 RGB || kraken x73 || GPRO Wireless ||
  • 9.5 / 10 Bnet 2.0 ın saçma sapan chat sistemi. Mirc mi la bu. Diablo 2 yi tek aradığım nokta public chat odaları.

Hayvan gibi bekliyordum ve beklediğimin en ufak altında bir oyun olmadı betası bile. Tam sürümü sinematiklerle sağlam müziklerle falan düşünemiyorum nasıl olacak. Gözlerim doldu yine bak. Blizzard nasıl bi yapımcısın sen insan insana bunu yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Nisan 2012; 9:12:04 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Oyun güzel olmuş ama çok düz karakterler olacak statsları bile veremiyorsunuz vitality int dex bunları veremiyoruz belli bir levele gelince herkesin hero aynı olacak....

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Oyun güzel olmuş ama çok düz karakterler olacak statsları bile veremiyorsunuz vitality int dex bunları veremiyoruz belli bir levele gelince herkesin hero aynı olacak....

Bunun böyle olmadığı ile ilgili onlarca video, makale var nette, araştırırsan eğer öğrenebilirsin işin aslını.
    "There was Fallout 1 and 2 ?"

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Gayet başarılı bence de, serinin devamına yakışacak bir oyun olmuş. Betayı gördükten sonra önsiparişimi verdim

-Skill-Stat dağılımının olmaması, değişik buildler yapmayı engelliyor olabilir ama bana kalırsa böylesi iyi olmuş. O kadar zaman harcayıp kastığımız karakterleri 1-2 stat-skill yanlış verildiği için silip baştan kasmak hoş olmazdı.

-Bazı silahların hemen her sınıf tarafından kullanılabiliyor olması biraz saçma olmuş, bu değiştirilebilir belki. Çok da sıkıntı değil.

Aklıma geldikçe eklerim...

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Oyun güzel olmuş ama çok düz karakterler olacak statsları bile veremiyorsunuz vitality int dex bunları veremiyoruz belli bir levele gelince herkesin hero aynı olacak....

Aksine tam tersi olacak. O senin dediğin olay Diablo 2'de vardı.

Hammerdin buildi söyliyim mesela sana :

Eşya giyecek kadar str.
    Blockin max olana kadar dexterity ver
    Geri kalan her şey Vita.
    Energy 0.

skiller :
    hammer 20
    conc 20
    blessed aim 20
    holy siheld 20...

Bunun dışında ne yaparsan yap yanlıştı.

Özellikle skilleri boşver statlarda bunun dışında bir şey veriyorsan mesela ben ilk levellarda mana sıkıntısı çekmemek için energy de veriyorum dersen bu kesinlikle yanlıştı. Yani developerların değimiyle optimal build vardı Diablo 2'de.

Adamların Diablo 3'te yapmak istediği şey ise viable buildler. Yani geçerli iş yapabilecek buildler. Yani bütün buildlerden üstün bir tane build olmayacak. En azından Blizzard bunu yapmak istiyor. İddiası bu. Bana kalırsa da Diablo 3'ü Diablo 2'den ayıran en önemli özellik de bu.

Eğer Diablo 3 de bu şekilde olsaydı skill tree ve level atlandığında stat dağıtımı vs.. Pro gamerlar oyun çıktıktan en geç 1 ay sonra her karakter için bir build çıkaracaklardı ver herkes o buildi kopyalayacaktı.
    Ama şimdi öyle olmayacak bilmem kaç çeşit wizard ya da DH göreceksin. Devamlı değişik buildler denemek isteyeceksin. Yeri gelecek zorlanacaksın buildini değiştirmen falan gerekecek ve en önemlisi buildini denerken korkmayacaksın istedğin gibi oynayabileceksin kombinasyonlarda, neyi denesem diye kafayı yiyeceksin ki Blizzard'ın da asıl istedği bu zaten.

Bu anlattığım özelliğin eksi yönleri de var ama artı yönleri daha fazla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 24 Nisan 2012; 11:58:40 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.