Şimdi Ara

Diablo 3 oynayan genç öldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayvan’da bir internet kafede özel oda kiralayıp Diablo 3 oynayan 18 yaşındaki Chuang adındaki bir genç, 40 saat boyunca aralıksız oyun oynayınca yaşamını yitirdi. 13 Temmuz günü odaya giren genç, 40 saat hareketsiz kalıp, yemek yemeyi de ihmal edince 15 Temmuz günü odaya giren internet kafe görevlisi tarafından baygın bir halde bulundu. Chuang ayağa kalkıp bir iki adım attıktan sonra yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan genç, kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi. Otopsi raporunda ölüm sebebi olarak uzun süre aynı pozisyonda kalmasına bağlı olarak oluşan kalp ve damarlarıyla ilgili sorun gösterildi.

‘ÇOK ÜZGÜNÜZ’
    Oyunun yapımcı firması Blizzard, gencin ölümü üzerine şu açıklamayı yaptı: “Haberi duyduğumuza üzüldük. Her bireyin, ya da ailelerinin onlar üzerinde bir oyun dengesi oluşturması gerektiğini düşünüyoruz. Bir kişinin günlük yaşamı ve aktiviteleri kesinlikle herhangi bir eğlence anlayışının üstünde tutulmalı.” Tayvan’da geçen şubat ayında da bir kişi 23 saatlik oyundan sonra kalp krizi nedeniyle ölmüştü.

DIABLO: KIYAMET GÜNÜ SAVAŞI
    İnternet üzerinden oynanan Diablo, cennet ve cehennem arasındaki savaşı konu alıyor. Kıyamet günü konseptine uygun olarak tasarlanan bir evrende geçen oyunda, dünya taşını yok eden Tyrael’in ortadan kaybolmasıyla savaş başlıyor.
    http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/760040-anne-babalar-dikkat

ne adamlar var ya.

• mal

edit:kaynak
    edit2:sonradan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 19 Temmuz 2012; 8:37:43 >
  • Vatan sağolsun,
  • Diablonun reklamı mı bu ney?
  • Geçiniz.

Daha önemli bi haber yok mu?
  • ahahahaha mal ya
  • Knight online a rakip çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orda 7/24 acik kafeler var demekki. Bir de neden ozel odalar yapmislar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Vatan sağolsun,

Bu cümle devlet büyükleri için laf da olsa bizim, Şehit anaları için önemi büyük. Biraz saygılı düşünün.

Not: Lütfen boş yere alıntı yapmayın, tek kişiye söylüyorum o lafı. Üstünüze alınıp da laf yetiştirmeyin.
  • Adam Belkide İntihar Etti Son Saatlerimi güzel Geçireyimm diye oynadi hangi zekasiz 40 saat cafe kiralar oynucak adam evinde oynar poff Geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Knight online a rakip çıktı

Bebeler geldi.

• O değilde internet kafeciye yazık değil mi kim ödeyecek 40 saatin ücretini?

• Noob...millet 50 saati geçince ölüyor bu daha 40'ta ölmüş.

Şaka bir yana 40 saat insan nasıl hareketsiz duruyor lan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Noob...millet 50 saati geçince ölüyor bu daha 40'ta ölmüş.

Şaka bir yana 40 saat insan nasıl hareketsiz duruyor lan!

ihtiyacıda mı gelmiyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Vatan sağolsun,

Bu cümle devlet büyükleri için laf da olsa bizim, Şehit anaları için önemi büyük. Biraz saygılı düşünün.

Not: Lütfen boş yere alıntı yapmayın, tek kişiye söylüyorum o lafı. Üstünüze alınıp da laf yetiştirmeyin.

Diablo 3 oynayan genç öldü.

• quote:

Vatan sağolsun,

virgülün sağolsun, hepimiz virgülüz,,,
  • beyler bir tane çinli çocuk varmış aynı dertten gitti rahmetli

http://forum.donanimhaber.com/m_62718182/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Knight online a rakip çıktı

• öleceğiz ......

uğur hemen siliyorum oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycocophoenix -- 19 Temmuz 2012; 10:46:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Vatan sağolsun,

[imag]http://galeri4.uludagsozluk.com/101/bir-insan-%C3%B6mr%C3%BCn%C3%BC-neye-vermeli_176967.jpg[/simage]

Biraz saygınız olsaydı anlardınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.