Şimdi Ara

Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

Evet arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere diablo 2 nin değişik bi versiyonuyla karşınızdayız.

Bu versiyon ne işe yarar?

Öncelikle hamachisiz ve battle.net tadıyla kesintisiz bi oyun oynayabilirsiniz.
    İnanılmaz büyük depo envanter ve cube'lere sahip olabilirsinz.
    500 levele kadar resetsiz temiz bir oyun oynayabilirsiniz.
    Cow levele bir çıkış-giriş ile yeniden sahip olabilirsiniz(Cow kingi kessenix bile).
    Her skille 60 point verebilirsiniz.
    Değişik canavarlarla karşılaşabilirsiniz.
    2000'e yakın yeni itemle buluşabilirsiniz.
    Gembag'leri ve yeni bir kaç gemi görebilirsiniz.(İçine fazladan gem alıyor.)
    tome town portallar ve tome identify'ler 100 tane scroll alabilir.

Daha var ama yazmaya üşendim bu kadar yazdım gerisini siz bulun...

Gelelim yapılması gerekenlere...
    Öncelikle yapılması gereken en kötü iş...Oyunu baştan kuruyoruz
    Sonra LoD'u yüklüyoruz.
    Ardından crack atıyoruz ve 1.11b patch'ini yüklüyoruz.1.11b patch burdan indir
    Hemen sonrasında oyunumuzun modunu yüklüyoruz.Oyun modu burdan indir
    Fakat bunun için siteye kaydolmalısınız.Kayıt burdan...
    Sayfada en aşağıda download var ordan indirin...
    Herşey bitince MoD'u diablo2 nin olduğu yere kurun ve oynayın.
    Bunlarda ayarlar :
     Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

En sonunda ise oyuna girince ekran bozuk görünecek.Esc-Options-Video Options-Resolotion a tıklayın oyun düzelecektir.

Online nasıl oynanır ?

Aşağıda resimleri koydum işaretli yerlere tıkladığınızda online olarak oynayabileceksiniz.
    Önce burdaki Gateway'ı D2Maniacs(New)işaretleyin ve üstündeki Realm - Obey the rules ' e tıklayın
     Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

Sonra karşınıza şu ekran çıkacak burdan create account deyin id ve pw yazın msn adresinizi verin.
     Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

En son olarak en önemli ayar change realm e tıklayıp SNEJ(en alttaki) i seçin.
     Diablo 2 SNEJ - LoDMoD

Charlarınızı kasarken bilginiz olsun cow levellere 15 levelden sonra sık sık girin.
    Ayrıca 200 levellik itemleri kullanamam demeyin 6 kere cow leveli temizleyerek 156 level oldum.
    100 küsür level olunca enter chatte rush isteğinde bulun çok kısa sürüyor 1 saat falan...
    Her türlü item yardımı yapılır.Zaten siz bi gelin bi şöle 10-15 kişi olalım turnuvalarda yapmayı düşünüyorum.

Ek işlem : Arkadaşlar oyunu yükledikten sonra tek bir ayar yapıcaz.Çok basit linki indirin anlatımı okuyun o kadar.
    Tıkla Gateway editor...

İşte bu kadar girebilenler akşama doğru girerse makbule geçer...
    Kaydolanlar adınızı yazın görünce haberleşiriz benimki "DooMKinG"...

Oynayanlar
    Sonic17 - Doomking
    Eaqle - SouLbReakeR
    Difference - Difference
    Coldmen - Coldii
    venedik - cryptic
    Thranduil07 -
    heaten
    Death666
    harpia
    sckr

Arkadaşlar şu ünlü UNHANDLED EXPECTION:IN_PAGE_ERROR (c0000006) hatasını hatırladım :)
    Öncelikle şunu söyleyeceğim,benim verdiğim patchi indirin lütfen.Çünkü D2patch ve LODpatch tamamen farklı olaylar bundan kaynaklanabilir.
    Yok ben onu yükledim derseniz sanırım crackten çünkü bendede vermişti bu hatayı...Şöyle yapmalısınız.
    Önce crack atmadan deneyin.eğer çalışırsa problem yok.
    Çalışmazsa crack atıcaksınız crack için kendi kullandığım cracki veriyorum.Bide cracki patch ten önce ve sonra atmak herşeyi değiştiriyor.Buyrun crack :
    http://rapid-share.de/files/48834834/1.11bCrack_DiabLo2nin___304__ine-S17.rar.html
    - yi kaldırın

Yinede olmazsa sizin için oyunu silip tekrar kurucam belki olur :)

Evet arkadaşlar yeterince kişi olduk sanırım,artık bir giriş saati belirliyorum.Tabii bu isteklere göre değişebilir tartışmaya açık.

Hafta içi 18:00-19:00 arası girebilirim.Nadiren 20:00 olabilir.
    Cumartesi -Ne zaman isterseniz,genelde akşam gibi.
    Pazar -Ne zaman isterseniz...

Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 16 Aralık 2009; 15:44:03 >

• skilltree'de bir değişiklik yok sanırım
  • skill tree lerde sadece arka plan oynaması yapılmış.özellikler 1.11 patchiyle aynı.

Edit : İlk mesaja oynayan kişilerin bir listesini oluşturursan daha güzel olur.Ayrıca herkes isminin yanında bir de karakter sınıfını yazsın ki kim neymiş görelim

SouLbReakeR - Barabarian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 18 Ekim 2009; 15:55:54 >

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

şu oyunu bi türlü beğenemedim yav

Zevkler ve renkler tartışılmaz O senin düşüncen saygı duyarım

Orijinalden alıntı: Difference

keşke windows 7 diabloyu çalıştırabilse

Diablo 2 zaten çalışıyor Windows 7 de.

Senin sorun tam olarak ne biraz açıkla belki yardımcı olabilirim. Çünkü bende 7 kullanıyorum. Pc de kurulu tek oyun Diablo. Haber bekliyorum....
  • Gelsemmiki biraz ayrıntılı bilgi verirmisin ne kadar sürede kaç olurum felan orj b.net de 1 günde 80 yapiodum ona göre söylermisin?

bu b.net dediğiniz nedir ?birbirimize bağlanmak için neyi kullanıcaz tam anlayamadım biri açıklarsa sevinirim
    @el_nino_09 üzgünüm ama lod kurmak zorunlu lodsuz beraber veya single oynayamazsın istersen linkleri pm den atarım
    @barisdragon 800x600 1024x768 1600x1200 şeklinde üç şekilde oynayabilirsin eğer modu indirirde yapamazsan (1600x1200 için ek ayar lazım) yardım ederim

Herkesi bekliyorum en az 8 kişi şöyle bi oda kurup ortalığı dağıtalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 19 Ekim 2009; 16:11:26 >
  • hayır ama 1024x768 le de iyi bir oyun oynayabilirsin.
    Ek olarak bir şey indirmen gerekmiyor.Oyunun kendisinde var zaten 1024x768 çözünürlük.
    Oyunu yeniden kur lod yükle 1.11b patch ve sneji yükle o kadar...
  • öncelikle 1.12 üzerinden denendi çalışmıyor.Yani illa 1.11b yüklemelisiniz.1.12 nin üstüne 1.11 yüklenmiyor eğer crack varsa atın üstüne çalışır belki.Ben bulamadım yeniden yükledim ama bilen varsa 1.12 yi 1.11 yapmayı anlatabilir.
  • hamachiden oynanmıyormu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.