Şimdi Ara

Diablo 2 deki rünler ve oluşturulan kelimeler hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde gözüme takıldı başladım oyuna, önceden level dergisiden kopardığım bir sayfa vardı,saklıyordum onu ancak kayıp...düşen rünlerle hangi kelimeler yazılıabiliniyor, bunları hangi eşyalarda kullanırsak ekstra özellikler kazanabilirim? Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? veya rünlerle kelime oluşturmanın bir ipucu var mı?

• http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml

burdakilerin dışında bi şey yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayurdakok -- 17 Temmuz 2007; 17:14:15 >
  • eğer single player oynuyorsan ladder runwords bölümündeki runewordler işine yaramaz
  • Özür dilerim cevabınız ben şöyle anladım: Netten oynamıyorsan bu word'ler oluşturulsa bile bir işe yaramaz, yanlışsam düzeltin beni. Bir sorum daha olacak: Peki bu setleri kısa zamanda toplamak için herhangi bir ipucu var mı? Çoğu zaman bilindik set parçaları çıkıyor (örneğin Sigon'un setini tamamladım ancak necro'ya yaramıyor). Yoksa kesip biçip şansımı sonuna kadar zorlamalı mıyım?
  • yanlış anlamışsın. single oynarkende bu runeword'leri yapabilirsin ancak 1.10 runewords kısmındaki

"The following Rune Words will only work on the Battle.net Realms for Ladder Characters only. They will not work for single or open characters or non-ladder characters"

yazan yerden sonrasını ancak online oynarken yapabilirsin. set'ler içinse tamamen şans ve sabır işi. çok uğraşman gerekebilir.
  • OK teşekkür ederim dostum, 3 yıldır uğraş uğraş bir set toplayamadım necro'ya, aramaya devam. Verdiğin link için de ayrıca teşekkür ederim bu arada.
  • rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

OK teşekkür ederim dostum, 3 yıldır uğraş uğraş bir set toplayamadım necro'ya, aramaya devam. Verdiğin link için de ayrıca teşekkür ederim bu arada.

Doğru yerlerde ararsan mutlaka düşürürsün Hell de yüksek lvl bölgeleri kes veya mephisto, pindle yap. Zaten setlerde iş yok. hoto runeword+ vipermagi+ shako+ homunculus necroyu her türlü ucurur. Bunları toplamaya bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

quote:

OK teşekkür ederim dostum, 3 yıldır uğraş uğraş bir set toplayamadım necro'ya, aramaya devam. Verdiğin link için de ayrıca teşekkür ederim bu arada.

Doğru yerlerde ararsan mutlaka düşürürsün Hell de yüksek lvl bölgeleri kes veya mephisto, pindle yap. Zaten setlerde iş yok. hoto runeword+ vipermagi+ shako+ homunculus necroyu her türlü ucurur. Bunları toplamaya bak.

istediği kadar iyi yerlere gitsin bir vex rune bulması(hoto için) ne kadar zamanını alır sence?

bu arada sen battlenetten d2 oynuyormusun res geldikten sonra?

• Öncelikle belirtmeliyimki: Bahsettiğiniz "pindle ve hoto" kelimeleri hakkında en ufak bir fikrim yok Kabul etmem gerekirse stelerden ve rünlerin fonksiyonundan geçen yıl içerisinde haberdar oldum. Daha geçen hafta da tekrar oynamaya başladım. 3yıl öncesinden geliştirdiğim bir necro vardı ancak geriye dönüp baktığımda hatalarla dolu bir özgeçmişi var onun, iyi yetiştiremedim. Hileli bir necro buldum netten, skill pointleri 99 da...amacım set toplamak ve rünlerle kelime oluşturabilmek.Neyse ilginiz için teşekkür ederim, aramaya devam.
  • @neuro, Single oynadığı için /players x komutu ile yüksek lvl areaları keserse cok rahat vex dusurur. Burada kast ettğim, eğer bir item hedefleniyorsa bu set olmamalı. Zaten setlerde iş yok.

Battlenette oynamiyorum, sombrenuit de oynuyorum.

@fx66ex, hoto "heart of the oak" runeword un kısaltılmısıdır. 4 soket non magic flaile yazilir. Yani bildigimiz beyaz iteme. ko-vex-pul-thul bulman lazim. Sirayla sonra flaile yazacaksin.

Pindle yani Pindleskin 5. actteki super unique bosslardan biridir. Çok sağlam drop u vardir. 5. actte Anyayi kurtardiktan sonra koyde bir portal acilir. Oradan ilerlediginde Nihatlaks Temple girişinde onu gorebilirsin. Onu kestikten hemen sonra 5. act 1. way point civarinda oveerseer var onu kes. Bunu sürekli yaparsan istedigin cogu itemi toplarsin.
  • @LostGeneration

sombrenuit nasıl bir server. kaç kişi var? hile var mı?
  • quote:

@neuro, Single oynadığı için /players x komutu ile yüksek lvl areaları keserse cok rahat vex dusurur. Burada kast ettğim, eğer bir item hedefleniyorsa bu set olmamalı. Zaten setlerde iş yok.

@fx66ex, hoto "heart of the oak" runeword un kısaltılmısıdır. 4 soket non magic flaile yazilir. Yani bildigimiz beyaz iteme. ko-vex-pul-thul bulman lazim. Sirayla sonra flaile yazacaksin.

Pindle yani Pindleskin 5. actteki super unique bosslardan biridir. Çok sağlam drop u vardir. 5. actte Anyayi kurtardiktan sonra koyde bir portal acilir. Oradan ilerlediginde Nihatlaks Temple girişinde onu gorebilirsin. Onu kestikten hemen sonra 5. act 1. way point civarinda oveerseer var onu kes. Bunu sürekli yaparsan istedigin cogu itemi toplarsin.

Bunu öğrenmek çok iyi oldu dostum, çok teşekkür ederim. Bense bütün bir oyunu baştan sona dolanıp duruyorum, harita bittiğinde yeni baştan başlıyorum, EL rünüyle ELD rünüyle falan düştükçe birleştirme yapıp diğer rünleri elde decem diye sabırla devam diyordum.

• quote:

quote:

@neuro, Single oynadığı için /players x komutu ile yüksek lvl areaları keserse cok rahat vex dusurur. Burada kast ettğim, eğer bir item hedefleniyorsa bu set olmamalı. Zaten setlerde iş yok.

Bunu öğrenmek çok iyi oldu dostum, çok teşekkür ederim. Bense bütün bir oyunu baştan sona dolanıp duruyorum, harita bittiğinde yeni baştan başlıyorum, EL rünüyle ELD rünüyle falan düştükçe birleştirme yapıp diğer rünleri elde decem diye sabırla devam diyordum.

el eld runelari birleştirilip yapılır mı be? ömür dayanmaz ona.
    @LostGeneration dediği "/players x" olayının rune dropa katkısı olduğunu duymamıştım. eğer öyleyse güzelmiş. gerçi bana göre 8 kat artsa bile vex düşürmek zor baya.

• Eeeee napim başka çare yok, buldukça bu yolla ulaşırım dedim artık. Bu arada yukarıda bahsedilen olayı yaptım 8-10 defa ama düşne bişi olmadı, belki ben çok aceleci davrandım. Benim oyun v1.10, v1.11'i yükleyim dedim ama olmadı sanırım ilacından kaynaklanıyor, bu bahsedilen olay v1.10 da da var mı?
  • 3 4 ay kadar oynamıslıgım var
    bunların programları falan var
    ne nerden duser sansı nedir

bi de db hhile progları var onla istediin herseyi yapabiliosun
    skill degistirme rune ekleme item alma falan filan
  • /players komutu rune drop lara direk etkisi var. oyundaki player sayısı rune droplarını arttırır magic find arttirmaz. Biraz araştırırsan nette gerekli bilgilere uğraşırsın.

@fx66ex Diablo işi sabır gerektirir. 8-10 defa kesmeyle bir şey elde edemezsin. Zaten elde edilse oyunun anlamı kalmaz. Üzerindeki mafic find miktarini 200 e yaklaştır dedigim gibi pindelskin oveerseer yap veya yuksek lvl arealarda solo da yapabilirsin. Eğer rune de ariyorsan /players x komutuyla act 1 de pit, cow level, veya baal yolunu kes. mesela summon necro pit ve cow u /players 4 veya 5 komutuyla rahat kesebilir ama buildi dogru yapman lazim. eger kesemezsen /players 3 falan yap. Daha oncede soledigim gibi rune ve item işi sabır işi ona gore tekrar hatirlatayim.
  • quote:

/players komutu rune drop lara direk etkisi var. oyundaki player sayısı rune droplarını arttırır magic find arttirmaz. Biraz araştırırsan nette gerekli bilgilere uğraşırsın.

@fx66ex Diablo işi sabır gerektirir. 8-10 defa kesmeyle bir şey elde edemezsin. Zaten elde edilse oyunun anlamı kalmaz. Üzerindeki mafic find miktarini 200 e yaklaştır dedigim gibi pindelskin oveerseer yap veya yuksek lvl arealarda solo da yapabilirsin. Eğer rune de ariyorsan /players x komutuyla act 1 de pit, cow level, veya baal yolunu kes. mesela summon necro pit ve cow u /players 4 veya 5 komutuyla rahat kesebilir ama buildi dogru yapman lazim. eger kesemezsen /players 3 falan yap. Daha oncede soledigim gibi rune ve item işi sabır işi ona gore tekrar hatirlatayim.

Kendimi tam bir aptal gibi hissediyorum... özür dilerim "LostGeneration", seni sıkmak ta istemiyorum kardeşim ama ben bahsettiğin "/player" komutu nedir? Bir bir satırsa nasıl girilir? Bu komutu nasıl kullanabilirim? "/player 4" komutu ne demek inan anlamadım. eğer bahsettiğn konu (summonlardan yola çıkarak) yanımdaki varolan summon sayısı ise bu sayı ve bu sayının 4 veya 5 olması ise bunu hallederim,Açıkçası ben bu şekilde anladım, "fazla summonla gitme 3, 4 veya 5 summonla git" dediğin sonucuna ulaştım. O kadar zaman oynadım ancak nette hiç oynamadığım için bu terimlerin ne anlama geldiği hakkında hiç bilgim yok, be sebeple cahilliğimi hoş gör lütfen

• Helal olsun.Bu oyun o kadar kült bir oyun ki hala oynanabiliyor.2 sene önce bırakırken Enigmasından tut Breath Of The Dyingine kadar hepsi vardı.Biraderle kasardık.Bu arada Vex çok zor değil.En güzel yöntem karakter farmlamak.Yani gideceksin karakter açacaksın.Mephistonun Soulstone kırılırken güzel runelar düşüyor.Ist'ten sonra Vex geliyor.Ben BOTD için kasmıştım bir arkadaşım da yardım etmişti.Onunla beraber 2 ayda yapmıştık kılıcı.Zod rune istiyordu o kılıç onu da sona bırakmıştım.Tal Rasha Armora karşılık dupe bir zod vermişlerdi.Gittim oyundan çıkmadan arkadaşı çağırıp taktım üstüne sırayla runeleri ve hiç silinmedi o kılıç.En güzeli bir dupe yapan adam bulup runeleri toplamak ve hemen takmak.Bu arada hala çok oynayan var mı Diablo 2'yi ya?Artık oynamayın da rağbet yok sanıp Diablo 3'ü yapsınlar hep beraber oynarız

• quote:

quote:

/players komutu rune drop lara direk etkisi var. oyundaki player sayısı rune droplarını arttırır magic find arttirmaz. Biraz araştırırsan nette gerekli bilgilere uğraşırsın.

Kendimi tam bir aptal gibi hissediyorum... özür dilerim "LostGeneration", seni sıkmak ta istemiyorum kardeşim ama ben bahsettiğin "/player" komutu nedir? Bir bir satırsa nasıl girilir? Bu komutu nasıl kullanabilirim? "/player 4" komutu ne demek inan anlamadım. eğer bahsettiğn konu (summonlardan yola çıkarak) yanımdaki varolan summon sayısı ise bu sayı ve bu sayının 4 veya 5 olması ise bunu hallederim,Açıkçası ben bu şekilde anladım, "fazla summonla gitme 3, 4 veya 5 summonla git" dediğin sonucuna ulaştım. O kadar zaman oynadım ancak nette hiç oynamadığım için bu terimlerin ne anlama geldiği hakkında hiç bilgim yok, be sebeple cahilliğimi hoş gör lütfen

single oyunda enter a bas aynen sunu yaz
    /players 8

heralde böleydi komut neyse players set to 8 gibi bişi derse komut budur :S

1 den 8 e kadar girebilirsin. oyunu ilk açtığında 1 dir bu şimdi bunlar ne diceksin. bunu yapınca oyun, oyundaki oyuncu sayısını 8 olarak ayarlıyo (/players "oyuncu sayısı" ) buna göre oyunun zorluk seviyesi artıyo yaratıklar biraz daha güçlü oluyo ve verdiği experience artıyo

@hakande84 hile ile her oyun kolaydır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.