Şimdi Ara

DHT Hormonuyla başım belada [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Dht hormonumu normal bir insandan 3-4kat fazla olabilir artırdığım için bi anda genetik olarak uyarılan kafamda seyrelme oldu. kırbaç gibi saçlarım dökülme evresine girdi bunu durdurcam biraz yardım edin

Hatalarım ve Nedenleri;

Protein Tozunun içindeki Kreatin + %51 Dht artışı
    (Whey olduğundan) dht artıran diğer bileşenler
    Öküz gibi kırmızı et yumurta yedim sporda yaptım tabi ama enerjimi tam harcayamadığımdan spordan sonra
    farklı olaylara girdim bununda etkisi baya olabilir.
    Kaslara gönderilmek için vücüdun üretmesi gereken dhtyi doğal olarak ürettirmediğim için kaslarım bu süreçte baya gelişim gösterdi. Normalede dht hormonu zararlı bir hormon değil sadece aileden genetik hata olarak prostat ve kellik gelme ihtimali varsa bunu başlartıyor. Normalde 10 yıl sonra başıma gelmeye başlıyacak şeyi 10yıl önce başlattım. Bunu ertelemem lazım bi 10 yıl daha lütfen yardımcı olunuz. ( Bu arada sporu baya abarttım) Ama fazlası zarar değil diyorlar bende tam anlamadım. Zaten dhtnin vücutta etkileri bir hastalık olarak kabul edilmiyor.

Neyse proteini bıraktım, Kardiyoyu artırdım (Dht'nin doğru yerlere gitmesi için)
    Normal bir insana dönüşene kadar Procapil hair forte kullancam Dhtyi bölgesel önlüyor.
    Sizin öneri ve tavsiyeniz var mı? Gerçekten yardım etmek isteyenlere kafamın fotosunu atarım. (Gerçekten kurtarılabilir durumda) azcık yardım edin . yağlarla karışım yaptım. şampuanıda bioxine çevirdim bu kalan dhtyi daha iyi temizlediği ve saç köklerini güçlendirenden olduğu söylenen bir tane .

Bide bi yerde adam beyin çok ısındığı için tepedeki saçları dökerek ordan soğumaya çalışıyor yazmış bunun doğruluğu nedir ?

Önerileriniz varsa alabilirim Teşşekürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassandra Flora -- 15 Kasım 2015; 11:03:29 >

• Up
  • Ben de senin yaptıklarını yapıyorum sakalım falan yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Ben de senin yaptıklarını yapıyorum sakalım falan yok hala.

3 ayda yaptığım sporun 10da1ini yapmama ihtimalin üzerinde bahse girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassandra Flora

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Ben de senin yaptıklarını yapıyorum sakalım falan yok hala.

3 ayda yaptığım sporun 10da1ini yapmama ihtimalin üzerinde bahse girerim

Sen benim hayatımı nereden biliyorsun ki?
  • 5ar inhibitörü ilaç kullanma da ne yaparsan yap. (Propecia)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alopecia spreyi öneririm benimde saç dökülmem var iyi geliyor . 3 kutusu 180 lira kampanya vardı geçen 3 kutusunu 120 ye aldım.

etken maddesi procapil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Procapil hair forte kullanıyorum %3 procapil içeriyor. fakat kokusu biraz kötü saçımı günde 2 kez yıkamak istemiyorum . akşam kullanımdan sonra yıkasam olur mu sadece?
  • Cronic kullanıcısına yanıt
    dht yi bölgesel engelleyen başka sağlam bişey bulamadım . Propecia ile Procapil hair sprey aynı şey mi?
    sen sanırım prostat kanser tedavisinde kullanılan haplardan bassediyorsun ? tüm vucuttaki hormonu etkiliyor sanırım?
    sporcuyum sadece bölgesel çözümler bana göre olur yoksa vücudun kimyasını baya bi bozarız
  • DHT ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyford H kullanıcısına yanıt
    kadınların ortalama ömürlerinin fazla olmasında etkili olduğu düşünülen östrojenin tersi olan testestron hormonuna 2 adet Hidrojen girmesiyle oluşan ve doğal bir hormondur. Erkeklerde çok fazla vardır.
    Kadınlardada bu hormondan vardır ama azdır. Seslerin kalınlaşması kılların sakalların çıkmasından tut kasların büyümesinden anne karnından ölene kadar erkek-dişi olaylarıyla alakalı herşeyi düzenlemede testestron ve ostrojene yardım eden bir hormon olduğunu biliyorum.
  • Cassandra Flora kullanıcısına yanıt
    Propecia prostat tedavisi için geliştirilmiş bir ilaç.İçerisinde finesterid var.Propacil ise bizzat saç dökülmesi için geliştirilmiş bir ürün Hairforte sprey de mevcut.Bayan formu da var.Ben şu an xpecia tablet ve hairforte spray e başladım olumlu yorumlar yapanlar var bu tedaviye.En az 3 ay kullanmayı düşünüyorum bakalım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.