Şimdi Ara

Dhde yeni Moda beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotize™

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Konu Dışı Özele gidin siz burda habire böyle konular açmayın diye açıldı orası

özelden ziyade burda takılmayı seviyorum ben dhye eğlenmek için giriyorum ama insanları aptal yerine koyuyolar dediğim konularda. ciddiye alanlara çoluk çocuk diyolar aptal iması yapıyolar tepkim buna.

Tamam işte kendin diyorsun eğlenmek için diye.Napsın adamlar konu açıp stand up göstersimi yapsın?

dhden aldığım tat başka replikleri gifleri fake üyeleri vs. birileri bana gerizekalı iması yapıcak bende eğlenicem ha?

Burası konu dışı.Konu dışı özel değil.Sanırım en iyi cevap bu olucak.

Dhde yeni Moda beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abra.Kadavra -- 14 Ağustos 2010; 16:35:11 >

• konu dışı özelde eğlence amaçlı konular da açılabilseydi (arkadaşın örnek verdiği konuları, fake üyelikleri vs. demiyorum) bu sorun olmazdı..

dh konu dışı fazlasıyla cıvık, konu dışı özel ise çok resmi..
  • Adam atlıyor konuya ciddiymiş gibi, sonra da "fail" olunca böyle konular açıyor
    Ya arkadaş bi ilerle Allah'ını seversen, illa açıklama istiyorsan yapayım.
    Dün foruma bilgisayardaki tüm fanları sökersem ne olur diye bir konu açıldı, sonra arkasına kasaya şu kadar fan takarsam ne olur diye konu açıldı, bende gıcıklık olsun diye bu devirde fan kullanan kaldı mı diye konu açtım
    Not: Bilgisayarımda 6 adet fan var toplamda
    Bunun üstüne zenginsin, fakirsin, adamın sistemine bakın gibi şeyler çıktı
    Forumda mal beyanında mı bulunalım kardeşim fakirim zenginim sizi mi gerdi ben sizin gibi sabah akşam abuk subuk pc oyunları oynamıyorumki bilgisayar yenileyim

Halen bu kadar burada ciddi takılan varsa lütfen benim mesajlarımı yok saysın ya da saymasın böyle atlasın, biraz daha dalga geçerim
    Oruca iyi geliyorsunuz ne açlık kaldı ne susuzluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 14 Ağustos 2010; 16:42:25 >

• Bu bölüm zaten saçmalıklarla yürüyor bir süredir. Konu dışı özel çıktıktan sonra konu dışının iyice suyu çıkarıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 14 Ağustos 2010; 16:44:13 >
  • L.J knight bölümünde takılırken yıllar önce takip ederdim. yaşın büyüdükçe olgunlaşcağına cıvıdın. tmam seni blokluyorum buraya kadar aramızdaki olmayan herşey bitti

• Allah'ım sana geliyorum
  • adam birkez yazmış kimse takmayınca büyük harflerle bir daha ayzmış.
    illa konuyu dağıtacak. Bunların Cidden Atılması Lazım Forumdan
  • bide çekiliş modası çıktı şimdi
  • arkadaşlar burası zaten konu dışı değilmi.
    birbirimizi hırpalamaya gerek varmı gerçektende?
  • Ne ciddiyeti arkadaşım? Canım sıkıldığında keyfim yerine gelsin diye konu dışına geliyorum.Ben de yıllardır bu forumdayım.Konu dışı eskiye nazaran çok daha iyi durumda bence.Ciddiyet için konu dışı özel açıldı isteyen oraya gider.
  • allahııım abicim anlamıyorum forum sizin mi? değil mi?herşey senin istediğin gibi mi olcak ya?böyle yapanların evine baskın mı yapalım?o yapanların gözünden de sen herşeyi ciddiye alan hiçbirşeye gülmeyen şaka kaldırmaz bi adam gibi gözüküyo olabilirsin..nası?kurudun kaldın dimi?
  • yalniz ben bazen ozele de bakiyorum ama ozelde bazi konularda da alayci cevaplar oluyo. gerci sonradan siliniyodur belki bilmiyorum...
  • Burada kavga çıkar. Ben kaçıyorum
  • konu dışının kıvamından ben gayet memnunum zaten şuan. ama şu yeni çıkan moda hoşuma gitmiyo. ben kendimi ifade edemedim ki

sadece konuya ciddi ciddi girip de o konuyu ciddi ciddi eleştirenlere gerizekalı iması yapılmasına karşı çıktım ben

ayrıca foruma çok bağlı birisiymidir de arkadaşlarım arasında alay konusu bile oldu yani. yemeden içmeden foruma giriyorum diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.