Şimdi Ara

+++ DH-ZhyperMU Türk Guildi +++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir süredir zhyper mu da bikaç arkadaşımla kasıyoruz oyunda her milletten guild var ve baya da çekişmeli fakat bir Türk serverını Castle siegede yarışırken göremedik ve bir guild kurmaya karar verdik
    oyun full sezon4 yeni skiller itemler mapler canavarlar hepsi var tamamiyle sezo4
    kasmak kolay fakat oyunda önemli olan guild savaşları ve itemler.

katılmak isteyen arkadaşlar olursa isim bıraksınlar guild açalım.

www.zhypermu.com 5000x

• Yabancı bir serverda turk guildi iyi olmuş...Oyunu bi ara indirip aranıza katılcam xD Oyuna Baslayınca Sana PM atarım burdan
  • Bende gelirimm.
  • Bende Gelirim Türklerin Namını Duyuralim NEZAMAN NERDE MEKAN VER
  • bu zhyper uzun zamandır var kolay kolay kapanmaz bu server ya.
  • 2 sene önceden 80 90 rest lik bir soul master'im vardi onun account unu bulma gibi bir imkanim varmi hatirlayamiyorumda
  • geçen sene oynadığım hesabım hala duruyo beyler katılan olucaksa isim bıraksınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURK SERVERİ GMHELLMT2 BUYRUN !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son version 1.02k iken oynamıştım bu serverda Gelirim bende bi ara

• NİCKİ VERİN BENDE İNDİRDİM HELP ME

PARTY PLZ
  • oyunda nick ChungHo benim
    s4 clientin varsa patch:http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS4.zip
    client yoksa link :http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS4AC2V2.exe

• quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

oyunda nick ChungHo benim
    s4 clientin varsa patch:http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS4.zip
    client yoksa link :http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS4AC2V2.exe

Nickim PaKoTR

SAAT 10.30 DA SERVER 2 DA BULUŞAK

• Bende başlayacağım. Kaç gündür server arıyordum ve en sonunda Türk mü Yabancı mı derken ZhyperMU'ya karar verdim. Çünkü ben gecede girebilirim, sabahda. Hiç olmadık saattede. Onun için dolu bir server lazım bende Yabancı serverleri tercih ettim. Neyse lafı fazla uzatmayalım. Clienti indiriyorum şuanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bende başlayacağım. Kaç gündür server arıyordum ve en sonunda Türk mü Yabancı mı derken ZhyperMU'ya karar verdim. Çünkü ben gecede girebilirim, sabahda. Hiç olmadık saattede. Onun için dolu bir server lazım bende Yabancı serverleri tercih ettim. Neyse lafı fazla uzatmayalım. Clienti indiriyorum şuanda.

iyi tercih yaptın bencede. %99 uptime'ı var spotlar heryerde en azından emeğiniz silinmiyor geçen seneki charımla devam ediyorum.

ve en azından gerçek sezon4 keyfi var skiller mapler canavarlar vs.
  • En Az 4 Tane Full Party e Ihtiyacınız Var. Umarım Uygun Arkadaslar Katılır.
  • 4 serverden olusuyo sanırım o oyun soul yok life yok güzel bir server hazırlamıs adam bilgisayarı sağlam olan oynayabilir :) bnm pc lorenciadayken kitleniyor
  • ben gelebilirim oyundaki ismim gnykspr
    SM karakterinde her serverda oynarim ama genelde 3 te..

bide bisey sorucam ben simdiye kadar oyunda dogru duzgun soul ve chaos dustugunu gormedim ve exa itemler ve titan ve diger isimleri mor yazili itemler nerede herkese soruyorum kimse soylemiyor nerede bu itemler o kadar energyi agility i fulledim ama gene bulamiyorum arkadaslar bi yardimci olurmusunuz_?
  • benim full stat bi sm vardi +7 viper staff exelent :D duruyosa gelim durmuyosa bakarız artık
  • bi kaç sorum olucak yaw apollo set varya full optli setler onları tam olarak nasıl elde ediyoduk unuttum ben. kalimayamı gidiyoduk napıyoduk.

2.cisi ben grand reset olayını düşündüm grand reset yapanlara full set veriyolar sanırım bunu nasıl yapıcaz söleyebilicek varmı?
  • bişi daha kalima için kundunlari topladım +7 bilet yapıp kapıyı açtım girdim illisoun of kundun diye bi yaratık var kestim bişey çıkmadı 1 den 5 e kadar olan serverları gezerek tekrar kestim hiç bişi çıkmadı ancient itemler bu yaratıkdan mı düşüyor?
  • arkaslar ben sunu sormak istiyorum ki birsuru item var hertarafta nereden dusuyor bunlar +5 lik boxlardan mi cikiyo anlamadim ben hic adam gibi invention larda canavar kesemedim o kadar aradim nerelerde bunlar soul adam gibi dusmuyo itemlerin nerden dustugunu bilen varsa lurfen yazabilirmi arkadaslar_?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.