Şimdi Ara

Outland Türk Guild Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Outland'te Alliance oynuyorum. Guild arıyorum. Main karakterim Feral Durid. Guilde alım yapan arkadaşlar bu başlık altından ulaşabilirse bana çok sevinirim.

• Selam.Outland'de 2-3 hafta önce bir guild kurduk alliance tarafında.Arkadaşlar arasında kurduk, adı IV.Legion ama guilde alım yapmayıda düşünüyorduk. Açtığın konuyu görünce vesile oldun diyebilirim.5 yıla yakın bazen ara vererek wow oynuyoruz 7-8 kişiyiz. Arada başka oyunlara geçtiğimizden veya content boşluğundan bıraktığımız oluyor ama legion expansionın verdiği hype'la full oynamayı düşünüyoruz ki ilk defa oluyor bu.Bu yüzdende guild kuralım dedik.Karar verdiğimiz üzere pvp-based guild olacağız ve sık sık RBG yapacağız ama şuanlık kesinlikle rekabete yönelik bir iddiamız yoktur, sadece eğlenceyi düşünüyoruz.Pve de yapmak isteyen bende dahil iki üç arkadaşım daha var, sonralarda bir zaman pve'ede yönebiliriz pvp ile birlikte ama bu guildin kişi sayısınada bağlı az kişi olduğumuzdan dolayı öncelik olarak.Genel olarak özetlersem wow oynamaya başladığımızdan bu yana bireysel başarılar haricinde hep beraber bir kolektif bilinç kurarak ciddiye almadık ama Legion'da almayı düşünüyoruz

Katılmayı düşünürsen, soracağın soru olursa pm olarak, burdan veya battletag alarak haberleşebiliriz.Sesli iletişim olarak skype kullanıyoruz.Son olarak ise büyük ihtimalle bu forumada konu açacağız outlandde olanları davet etmek adına.İlk davet sana :)

• Öncelikle ilgi gösterip yazdığınız için teşekkür ederim. Şuan pc değilim malesef lakin yarın pc açtığımda guildinize başvurmak isterim. Oyun içerisinden isterseniz detayları konuşuruz. Tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlandta türk guildi bulmak sıkıntılı. Olan guildtlerin çoğunda da birlik beraberlik olmadığı için çabuk dağılıyorlar. İnş sizin için hayırlısı olur. Bende online olduğumda katılmak isterim.
  • Teşekkürler, battletag'im Shimmer54#2828.İkinizde burdan ulaşabilirsiniz
  • Outland turk guildlari boş ya. Pvp namina hiçbir şey yok. Alayi lafta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowDragon#211614 battletagım isteği yoladım Uygun olduğunuzda oyun içindende invite atabilirsiniz. Main karakterim Graycat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow Classic Guild Arıyorum.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.