Şimdi Ara

Dh yönetimi sıkmadı mı artık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her konunun silinmesi, saçmasapan cezalar felan bıkmadiniz mi arkadaşlar? Şahsi fikrim, bu yöneticiler yüzünden forumda üye kalmayacak.Bence bu sitenin kuyusunu Kazanlar yoneticilerin ta kendisi.Foruma uyelerden çok zarar veriyorlar.Sitenin marka değerini yerle bir ediyorlar.

Küfür etmemisim adam bana küfür yazdın diyor kafadan 7 gün ceza veriyor, itiraz ediyorum bak arkadaşım ben küfür yazmadım diyorum hani nerede küfür göster bana diyorum, dinlemiyor.Birde itiraz ettiğim için allah belanı versin hakkimi helal etmiyorum dediğim için 30 gün falan daha banliyor.

Yani almış adam eline klavyeyi keyfine göre takılıyor.Onune gelen konuyu siliyor, işine gelenlere dokunmuyor. Konu dışında ne kadar edepsiz şeyler konuşuluyor hepsi duruyor ama ben adam gibi ciddi bi konu açınca hemen siliniyor.

Bazı kişiler forumda kayırılıyor, şahsın biri bana cok ağır küfürler yazıp sonra yorumunu siliyor.Ekran görüntüsünü alıp yöneticiye şikayet ediyorum, adam bırak banlanmayi ceza bile almıyor.

Aynı şahıs başka sebeplerden forumdan uzaklaştırıliyor 500 Kez siteye tekrardan üye oluyor, nasıl olsa yine kayıt olurum diyerek tüm kuralları çiğniyor. ( Kayra denen şahıs dan bahsediyorum. )

Sen benim açtığım iki konuyla ugrasacagina önce forumda bu tarz insanlarin temizlenmesini sağla. Yoksa iyi birsey mi sağda solda forum hakkında kötü yorum yapılması , iyi birsey mi kendine başkaları tarafindan kötü söz soyletmen. Az işinizi düzgün yapın.

Demin otomobil bölümüne konu açtım, sadece konuşuyoruz ortada bir tartışma yok.Bir fikir var sadece o fikir üzerine konuşuyoruz.Adam geldi kafasına göre sildi konuyu ya.

Sanki ben orada araba dışında bir konu konuşuyorum, sanki ben orada tartışma çıkarıyorum, sanki ben orada forumun düzenini Bozuyorum.

Madem yazamiyacaz adam gibi madem goruslerimizi fikir ve dusuncelerimizi özgürce ifade edemiyicez madem ki adaletli bir yönetim şekli ile birlikte bu sitede barınmayacagiz ozaman ben de çeker giderim arkadaş.

Ne siz bana muhtacsiniz ne ben size.Gider başka yerde yazar çizerim.Benim gitmem birseyi değiştirmez ama benim peşimden gelecek yüzlerce insan olacak sizin bu yönetim şekliniz yüzünden, işte ozaman taşlar yerinden oynayacak.

Oyle birden degisim olmaz hersey yavaş yavaş olacak, hiçbiriniz anlamayacaksiniz. forumda sizden başka kimse kalmayacak, belki üç beş sene sonra sende burada olmayacaksiniz.

Bakın 2007 de 2010 da 2011 de ne kadar kalabaliktik ne kadar yoğudu forum. Simdi eski kalabalık yok, pek kimse kalmadı. Neden peki ? Bu soruyu sorun kendinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetimin başına acilen Ramparapam getirilmeli.

• Yönetimin başına yönetim gelsin!
  • Cidden niye forum böyle oldu acaba cidden mesut bey forumun kullanıcı sayısı düştü adminler kafasına göre iş yapar oldu sizce bi faailiyete geçme zamanı gelmedimi bi yaptırım uygulama vakti? yoksa sırf üyeyiz diyemi bu mamele bunlar konuşur konuşr susar diye bize tepedenmi bakıyosunuz ortada bir sorunvar üyelerin istekleri var ama tabiri caizse bi okadarda kullanıcıları iplemeyen bi yönetim var
  • Forum yönetimini tartışmak yasaktır. Hesabınız süresiz olarak banlandı
  • O mentionladığın adam yerine 15 WISDOM gibi admin getirme şansım olsaydı kötünün iyisi der düşünmeden getirirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower2000

Forum yönetimini tartışmak yasaktır. Hesabınız süresiz olarak banlandı

Kafa güzel böyle devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bölüm niye açıldı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen bir ayet paylaştım diye mesajımı şikayet etmişler. Sonra admin bana uyarı puanı verdi.

Yalarum, kalktı vs. gibi saçma sapan edepsiz yorum atanlara bir şey yok.

Allah'tan destek olayı var. Oraya bakan adminler kimse selam olsun. Anlayışlı insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Mayıs 2017; 20:2:12 >
  • dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    Dalga geçtiğimin farkındasın değil mi?
  • darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    O zaman iş değişir

• Geçen de dal ?aşak dediğim için uyarı puanı aldım. Kelime her şeyden önce bir organ adı, argo anlamda kullanmış olmama bile tahammül edilmiyor, kaldı ki açıkladığım herhangi(dini tartışma, politik vs) bir düşünceden ötürü bile aldığım bir ceza değil. Şahsen bu tür olaylar forumdan ayağımı kesiyor, eskiden hiç değilse boş anlarımda okumaya girerdim, şimdi onu bile yapasım gelmiyor haftada bir belki uğruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 2 Mayıs 2017; 20:6:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.