Şimdi Ara

DH'ye bir ts3 lol Sunucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bidiğim kadarıyla DH'nin bir ts sunucusu yok ve DH çok büyük bir aile... Düşündüm de dh'nin üst düzey kademelerinden bir abimiz DH için bir ts3 adresi satın alsa,onu adam gibi bir adres yapsa. O adrese dh lol oyuncuları girse sayımız çok fazla olur. Her 10 kişi toplandığında kendi aramızda maç atarız bu hem oyundan zevk almamızı hemde kaynaşmamızı sağlar.Parayı vericek abimiz bence verdiği paradan daha fazlasını reklam alarak kazanabilir diye dşünüyorum. Bu konuda bana katılanlar en azından yorum isim ve imza bırakırsa sayımızı insanlara gösterebiliriz

• Şimdi köydeyim 1-2 haftaya dönerim eve. Sunucumdan yer ayırırım (ciddiyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sunucu kotu olmaz

• Ts ile uğraşmak öyle kolay değil heleki kimsenin birbirini tanımadığı bir ortamda ne sorunlar çıkar tahmin edemiyorum.
  • beyler bizde 1 sunucu var waf clan olarak (bf 3 clanıyız) ama bu aralar lol clan için adam topluyoruz ts mize gelirseniz sevinirim ts deki adım WAF_LOLKFC beklerim ts adresimiz 89.110.132.65:40058 şifre yok gelin.
  • Lol kısmından birileri iletişime geçerse açarım anında problem olmaz.. 500 kişilik sunucunun aylığı 130 lira ki indirimsiz fiyat bu.. uygun bence.
  • 50 lira daha fazlaya 500 kişilik ventrilo almak daha mantıklı bnce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POE 2 DH TOPLULUK BAĞLANTI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutmaz bence.
  • bence güzel olur herkes toplaşır kaynaşır falan parça parça odalar olur en fazla 5 veya 10 kişi girebilir (böyle özellik var mı bilmiyorum)
  • gruplara özel takım odaları açılırsa olur ama hodrimeydan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

gruplara özel takım odaları açılırsa olur ama hodrimeydan olmaz

+1 her kafadan bir ses çıkar cingar çıkar. Acayip kolay suistimal edilir, baltalanır, trollenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Şimdi köydeyim 1-2 haftaya dönerim eve. Sunucumdan yer ayırırım (ciddiyim)

paraya gerek kalmadı
  • devyedzoko kullanıcısına yanıt
    Selamın Aleyküm Beyler Benim Jailbreak Sw Var Counter Strike 1.6 Ts3 İp Veriyim Agar.io Oynamak İsdeyen Tüm DH Ler Gelsin Size Özel Odalar Açarım Hem Sesli OLarak Team Olabilirsiniz Bu Arada Girdiğinizde Üyelere Uğurun Arkadaşlarıyız Derseniz Kimse Bulaşmaz ts10.vatansunucum.net:8040
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakısıklı06000

Selamın Aleyküm Beyler Benim Jailbreak Sw Var Counter Strike 1.6 Ts3 İp Veriyim Agar.io Oynamak İsdeyen Tüm DH Ler Gelsin Size Özel Odalar Açarım Hem Sesli OLarak Team Olabilirsiniz Bu Arada Girdiğinizde Üyelere Uğurun Arkadaşlarıyız Derseniz Kimse Bulaşmaz ts10.vatansunucum.net:8040

Konuya yorum yazabilmek için üye olmuş aman Allahım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Bu eylemler hepte gelecek zamana yapılacak olur... Niyeyse hiç "yarın yapayım" olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Bu eylemler hepte gelecek zamana yapılacak olur... Niyeyse hiç "yarın yapayım" olmaz.

Çünkü fındık topladıgım dönemdi ve bilgisayarım yoktu yanımda. Konu aktif olsaydı büyük ihtimalle hatırlayıp teslim ederdim sunucuyu.

• quote:

quote:

quote:

Çünkü fındık topladıgım dönemdi ve bilgisayarım yoktu yanımda. Konu aktif olsaydı büyük ihtimalle hatırlayıp teslim ederdim sunucuyu.

nası mahsül iyi çıktımı

• Orijinalden alıntı: Elle Lawliet

beyler bizde 1 sunucu var waf clan olarak (bf 3 clanıyız) ama bu aralar lol clan için adam topluyoruz ts mize gelirseniz sevinirim ts deki adım WAF_LOLKFC beklerim ts adresimiz 89.110.132.65:40058 şifre yok gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 21 Ağustos 2015; 6:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

quote:

quote:

nası mahsül iyi çıktımı

İlk sene iyiydi son iki sene pek iyi değil üzmeyecek kadar var diyeyim

• quote:

quote:

sosisim ban yemis
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.