Şimdi Ara

DH'ye bir ts3 lol Sunucusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bende böyle bişeyler düşünüyordum aslında. Kurulursa böyle birşey sohbet muhabbet amaçlı gelirim mutlaka.
  • Seneye yaparlarsa en aktif üye ben olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda sırf post kasmak için giren o kadar çok kişi varki (ellerine ne geçiyosa artık) tsde kimbilir neler yaparlar sabah mici açık bırakıp giden bile olur
  • eğer olursa gelirim
  • Güzel olur, beraber oynayacak insanlar da daha rahat organize olur, sayımız çok olursa belki aramızda rastgele turnuvalar bile yapabiliriz.
  • Dh reklamlardan aldığı paranın %2 sini verse olur bu iş.
  • Kendime ait TS sunucum var 50 Kişilik . 17 YAŞ ve üstü gelmek isteyen olursa her zaman beklerim . Kapasitesini de artırabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devyedzoko

Bidiğim kadarıyla DH'nin bir ts sunucusu yok ve DH çok büyük bir aile... Düşündüm de dh'nin üst düzey kademelerinden bir abimiz DH için bir ts3 adresi satın alsa,onu adam gibi bir adres yapsa. O adrese dh lol oyuncuları girse sayımız çok fazla olur. Her 10 kişi toplandığında kendi aramızda maç atarız bu hem oyundan zevk almamızı hemde kaynaşmamızı sağlar.Parayı vericek abimiz bence verdiği paradan daha fazlasını reklam alarak kazanabilir diye dşünüyorum. Bu konuda bana katılanlar en azından yorum isim ve imza bırakırsa sayımızı insanlara gösterebiliriz

Oraya gelecek troll'leri, küfür edenleri banlamaktan yorulur yetkililer.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.