Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatum

ya ark.lar halkbank satış 103 tl.dolar da 1800 ve üstü olursa tl bazında ne kadar olur.halkbankta gece satış yapılıyor mmu acaba.103 den alsam mı?
    yarın kaç tl olur.1800 dolarda?

bu şekilde artarsa 103 tabi küsüratı 103,99 vs değilse alınabilitesi var gibi duruyo aslında.

1811/31*1,77 - 103.4 yapıyor sanırım. gün içi satışla aynı gibi.

ama tabi bu hesap yanlış ta olabilir, buna füvenip girme sonra küfür etme bana :)
  • haklısınız
    Alış Fiyatı 99.47
    Satış Fiyatı 103.15
  • aaaaaaa 1799.96 $
  • 100 gram daha giricem uygun noktayl bekliyorum
  • Hadi ufak insanlar,hadiyin hadiyin bekliyoruz!

• YAhu bu adamların borsası açılınca hep böyle oynuyor,ne kadar tutarsız insanlar var arkadaş
  • Foruma birşeyler oluyor az önce gördüğüm mesaj şimdi yok.

CmrHun ,HK'dan beklenti olumlu yönde ciddi biçimde artabilir şelale yapmazsa.Böyle bir mesaj gördüm arada şimdi göremiyorum.
  • aynen mahi hk hakkında sormuştu ne yönde diye.
  • altına ne oldu öyle
  • kişisel tahminim, 1 hafta içinde dünyadaki tüm borsalarda tepki alımlarıyla ve altında da kar satışlarıyla altının ateşi bi miktar söner. aynı şekilde dolarda da bi miktar düşüş öngürülüyor tl karşısında. kısa vadede eylülün başına kadar altın yatay seyreder ekimle birlikte avrupadaki sorunların büyümesiyle altın gene çıkış trendine başlar.
    uzun vadede tabiki her türlü alınır ama şu seviyeler bana alım yapmak için yüksek geliyor. umarım altının ateşi bi miktar söner yoksa büyük bir düşüşe şahit olabiliriz.
  • Arkadaşlar iki tavsiyeye ihtiyacım var, işlemleri yarın yapacağım yorumlara göre !!!

1 ) 20.000 TL ingbank'ta turuncu hesapta; yarın hepsini çekip altın hesabına yatırayım diyorum. Dikkatimi çeken bankalar;

Kuveytürk : altına altın hesabı, vade sonu kardan pay veriyor
    Teb Bank : altın hesabına %2.5 faiz kampanyası var

2 ) Yaklaşık 15.000 TL lik (çeyrek altın , bilezik vs.) düğün takısı var. Bunları da bozdurup, yine altın hesabına yatırayım diyorum.

Önnilerinizi bekliyorum, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 11 Ağustos 2011; 3:15:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşlar iki tavsiyeye ihtiyacım var, işlemleri yarın yapacağım yorumlara göre !!!

1 ) 20.000 TL ingbank'ta turuncu hesapta; yarın hepsini çekip altın hesabına yatırayım diyorum. Dikkatimi çeken bankalar;

2 ) Yaklaşık 15.000 TL lik (çeyrek altın , bilezik vs.) düğün takısı var. Bunları da bozdurup, yine altın hesabına yatırayım diyorum.

Eğer faizi önemsiyorsan uzak dur.Ha tl ile getirisi var ha altın ile.En iyisi normal bi altın hesabı açman.Vade ile uğraşmaman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTN -- 11 Ağustos 2011; 3:22:34 >
  • e bedava ALTIN danışmanlığı
    [Sayfa: 2 3 4 ... 96 97 98 ] Konu Dışı Özel cosef 228 11 Ağustos 2011; 3:21:59
    fatih90216

popüler konuda 1.sıradayız.forumda bile bu durumsyasa dünyanın durumu d bundan farksı ki arttıkça artıyor.
    belkideşaçma bi baglantı oldu ama.:)
  • @awakado ing bank hoşgeldin faizi olarak %11 veriyor. daha sonra %9.
    Altının sert düşüşler yaşamayacağı "varsayılırsa" orta uzunda daha karlı olacaktır. Yine de eldekinin tamamını tek kaynağa yönlendirmek risk almak demek.

YTD
  • slm beyler piyasaları takip etmiyordum bu aralar ne olmuş öyle altın dolar avro fırlamış borsa 50 k lara gerilemiş piyasa toz duman.. beyler bi sorum var sizce altını bozdurmanın tam sırasımı yoksa beklersek daha çıkarmı ne diyorsunuz ileriki dönemler için görüşleriniz neler..
  • yav bu ne şimdi dün sabah iyi düzeldi yola giriyor diye konuşuyorduk ne oldu yada ne acıklandı da tekrar ucuşa gecti bilen varmı ??

off para ollsa şimdi bile girerim

daha uyummadım ama sabah 9 da uyanırım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih90216

quote:

Arkadaşlar iki tavsiyeye ihtiyacım var, işlemleri yarın yapacağım yorumlara göre !!!

Eğer faizi önemsiyorsan uzak dur.Ha tl ile getirisi var ha altın ile.En iyisi normal bi altın hesabı açman.Vade ile uğraşmaman daha iyi olur.

Uzak dur dediğin nokta nedir tam anlayamadım. Tavsiye ettiğiniz bir banka var mı altın hesabı olarak.

15.000 TL lik altını bozdurup, altın hesabına yatırmak (uzun vadede düşünüyorum) mantıklı mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih90216

quote:

Uzak dur dediğin nokta nedir tam anlayamadım. Tavsiye ettiğiniz bir banka var mı altın hesabı olarak.

15.000 TL lik altını bozdurup, altın hesabına yatırmak (uzun vadede düşünüyorum) mantıklı mı ?

Senin baktığın hesaplar paraya faiz işletir gibi altına faiz işletiyorlar.Düz altın hesabı açtır.Kendin duruma göre yönetirsin.

Hesap açtıracağın bankaları gez.Makasın en dar olduğu bankaları tercih et.Bir de yıllık hesap ücreti durumu var.Bazı arkadaşlar otomatik fatura talimatı vererek beleşe getiriyorlar ya da öğrenci hesabı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTN -- 11 Ağustos 2011; 3:56:51 >

• yeni alim noktamlz kac?
  • daha artar 10 gün artış devam edecek
    kendi görüşüm
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.