Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

quote:

Orijinalden alıntı: Technological

Altın rekora gidiyor hatta rekorda şu an resmen ve ben mal gibi bakıyorum sadece , Borsayla cebelleşirken
    kaçırdık malesef

Geçtiğimiz haftalarda 1.485'e kadar düştü de almadım ahhh kafam , şimdi düşmesini , düzeltme v.s. yapılmasını
    bekliycez artık almak için mecbur o da düşerse tabii , kendimi dövesim var hem de çok fena...

Kardeş şu durumda kim yapacakki düzeltmeyi kısa vadede,kimden ne bekliyorsunuz ben çözemedim.Düzeltme şu anda gelse gelse 98'lere geriler.

Kimseden birşey beklediğim yok ki kardeşim öyle mi anlaşılıyor ?? sadece bir beklenti , yorum, bir öngörü

Yok öyle yazınca acaba bir bildiğin mi var dedim,biliyorsan paylaş yani bu teori de olabilir kafamıza yatarsa ona göre yorumlarız biz de.

• @ Mahi Mahi

Yok be kardeş nerde yaa, sadece tecrübelerime dayanarak öylesine bir beklenti nakiti olanlar düşmesini bekler alım için
    malda olanlar yükselince sevinir , bekler ya da satışını yapar kazancını alır çıkar v.s.. v.s.... herkes bir beklentide işte
  • Beyler merhaba araniza ve altina hucuma yeni katildim:)
    Forumu uc dort gundur takip ediyorum bilgi paylasiminda olan herkeze tesekkur ederim. gittim garantiden hesap actirdim. bugun 98de iken alacaktim dolar dususte diye biraz bekledim baktim cikisa gecti ons 100,2den vira bismillah diyip daldim:)
    Kisa boylu insanlar da altin derlerse sabaha rahat 103-4 ile uyanacagiz gibi.
    Peki soru tepki satisi gelir mi sizce kar amacli al-sat yapilmali midir sabahin ilk saatlerinde?
  • gece yarısı asya borsası acıdıgında neler olabılır acaba?
  • Altında TL bazında düne göre % 2.81 artış varken, Garanti Bankası'nın altın fonunda % 1.5 civarı düşüş mevcut. Bu neye bağlı olabilir, fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

Altında TL bazında düne göre % 2.81 artış varken, Garanti Bankası'nın altın fonunda % 1.5 civarı düşüş mevcut. Bu neye bağlı olabilir, fikri olan var mı?

hocam niyee şu fonlara giriyorsunuz ,garanti ordan felaket sömürüyor insaları,geçen gün banada yalvardı gişedeki kız alın fon diye yok güzelim dedim,direk açın altın hesabı grama yatırın paranızı.
  • 94'ü kırarsa alır başını gider...HK açılmadı daha,uykum da yok bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mhs07

Beyler merhaba araniza ve altina hucuma yeni katildim:)
    Forumu uc dort gundur takip ediyorum bilgi paylasiminda olan herkeze tesekkur ederim. gittim garantiden hesap actirdim. bugun 98de iken alacaktim dolar dususte diye biraz bekledim baktim cikisa gecti ons 100,2den vira bismillah diyip daldim:)
    Kisa boylu insanlar da altin derlerse sabaha rahat 103-4 ile uyanacagiz gibi.
    Peki soru tepki satisi gelir mi sizce kar amacli al-sat yapilmali midir sabahin ilk saatlerinde?

Hayırlı olsun arkadaşım genelde kimseye tavsiye verilmiyor burda sonra 2 gram düşünce problem oluyor çünkü
    Fikirlerimizi yazıyoruz zaten sıksık ordan bişeyler kapmaya bak.

• sekoya sen Foça taraflarında kalıyorsun galiba,balıktan da anlıyorsun galiba.Foça tarafları Kofana yapıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 11 Ağustos 2011; 0:18:32 >
  • Mahi gözler iptal ben uyuyorum kardeşim 1850 de seslen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: noveche

Altında TL bazında düne göre % 2.81 artış varken, Garanti Bankası'nın altın fonunda % 1.5 civarı düşüş mevcut. Bu neye bağlı olabilir, fikri olan var mı?

hocam niyee şu fonlara giriyorsunuz ,garanti ordan felaket sömürüyor insaları,geçen gün banada yalvardı gişedeki kız alın fon diye yok güzelim dedim,direk açın altın hesabı grama yatırın paranızı.

Düne kadar altındaki artışla orantılı giderken bu eksiye gidişin sebebini merak ettim doğrusu.. Fon böyle gidecekse ilk fırsatta fondan çıkıp uygun zaman denk gelirse altın hesabına geçerim..

• altın ıcın hep derler uzun vadede kazanırsın sanırım artık uzun vade ye pek gerek kalmadı gıbı bugun gır yarın olmasada obur gun kardasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

altın ıcın hep derler uzun vadede kazanırsın sanırım artık uzun vade ye pek gerek kalmadı gıbı bugun gır yarın olmasada obur gun kardasın :D

Uzun vadede iyi kazandırır güvenilir bir araç kesinlikle , ama bu yakın zaman içinde bulunduğumuz
    dönem bir istisna oldu , dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı ortam, belirsizlikler , iç savaşlar , deprem, büyük Ülkelerin talepleri alımları
    v.s.. bir sürü etken oldu .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: montana_35

Mahi gözler iptal ben uyuyorum kardeşim 1850 de seslen

Tamam beklemedeyim ben ufak insanları bekleyecem bakalım ne yapacaklar.Akşamdan uykumu aldım bu gece uyku yok yine
  • sabah 1800ü aşarsa tekrar düzeltme gelir mi? aşağıya indirirler mi 97lere falan gramını
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandos23

sabah 1800ü aşarsa tekrar düzeltme gelir mi? aşağıya indirirler mi 97lere falan gramını

Bence inmez o kadar,inecek olsa bugün inerdi ama bellli olmaz tabi.

YTD
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

aslinda su anda en son yapilacak sey altut

cunku piyasalar cok oynak

bu firsatlar cok nadir gelir arkadaslar
    gun icinde bu kadar oynamasi demek kar demek

ben bile vatandas halimle klcl klrlk bir forumdan akil alip elimdeki 3 kurus birikimimle kar ediyorsam millet neleri goturuyordur

kriz zamanlari en cok kazanilan zamanlardlr
    dikkatli bir sekilde risk almak gerekir

al satin en iyi zamani bugunler degildir de ne zamandlr

+1
    Altında Al-tutla da kazanılıyor elbette, ama dikkatli takip edersen makasa rağmen ekstradan kazanç sağlanıyor. Bu şekilde 20 günde fazladan %20 kârettim, al-tutta eldeki gram sabit kalıyor ama al-sat yaparak eldeki gramı artırabiliyorum. 40 gramla başladım, bakiyem 0 TLydi. Şimdi 40gr + yaklaşık 1 gramlık bakiyem var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

sekoya sen Foça taraflarında kalıyorsun galiba,balıktan da anlıyorsun galiba.Foça tarafları Kofana yapıyor mu?

yapar ama kışın, kasım,ocak gibi tekne vasa orak adasının açıklarında kaşık ile tutarsın.O sırada oltana iri mahi mahide gelebilir.
  • İyiki sabretmişim geçen 101 tl olduğunda satmamıştım. Sabrın sonu selamettir.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.