Bogun beklenti dalrda düşüş onsta yükselişti ons çok az yükseldi Dolkar neden çıktı bilen var mı?
Piyasadan çaktırmadan para torparlanıyor sanki.
Geçen hafta da 1,76XX seviyesine çıktı. Sonra tepe taklak.
arkadaşlar ne yapılır piyasalar şu durumdayken dolar mı alınır ons mu yoksa beklemelimiyiz? Bu sular bulanık sular gibi geliyor bana
geçen sorduk ama bir Allah ın kulu cevap vermedi. doların işlem hacmine nereden bakıyoruz? büyük paşalar borsayı yıkıp doları ucuracaksa bilelim.
Onza ne oldu bir anda zıpladı.. Dolarla beraber yukarı gidiyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: maniac
Onza ne oldu bir anda zıpladı.. Dolarla beraber yukarı gidiyorlar..
Comex açıldı, globex'de bu sıçramayı destekler gibi görünüyor.
Şu 1750'yi bi aşsaydı artık.. Bıktık beklemekten!
Yükseltip yükseltip biyerden sonra serbest düşmeye bırakıyorlar..
dün dolar ve euro alanlara selam olsun daha onceden benim gibi alanlar da az daha beklesin :)
comex saldırdı resmen 1750 görürse %10 daha dolara kayarım asyadan büyük satış bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kofmaniac
comex saldırdı resmen 1750 görürse %10 daha dolara kayarım asyadan büyük satış bekliyorum
Niye asya satsın? ABD ya alırsa...
quote:
Orijinalden alıntı: samilto
quote:
Niye asya satsın? ABD ya alırsa...
neden olacak, kâr etmem için
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
Keşke aşsa :)
şu an zor görünüyor. Olursa Süpriz oldu derim.
Bağımsız Cümleler Birikintisi ….
Hepimizde bir acelecilik, bir sabırsızlık hali… Tüm sabrı kendisinde toplamıştı sanki Hz. Eyüp..!!!Bize hiç bırakmamıştı.. O sabrın timsali, biz ise sabırsızlığın…!!!
Hayatın fırtınaları ile boğuştuğumuz şu günlerde, Karaya bizi kim(ler) çıkarırdı bilinmez…!!! Hz. Nuh’un gemisini de kaçırmıştık….Ona bile yetişemedik…!!! Hep bir şeylere geç kalıyorduk; çıkmaz sokaklarında hayatın.. İçimizde yaşanmayanların ahtı…!!!
Kısmetin ne bir adım ötesinde yaşanırdı; Ne de bir adım gerisinde…..Üzülmemeliydi….!!!(akos)
her konuda olduğu gibi, içinde bulunduğumuz durumunda anahtarı koskocaman SABIR. Aslında olan bilgisayar başında geçirdiğimiz ve geri gelmeyecek olan vaktimize oluyor. Akşam olunca gözümüzün içine bakan "bana vakit ayırmısın?" diyen eşler ve çocuklar dan çaldığımız vakitler. ve zarar kapandığında HIRS ın koyu gölgesi düşmekte aklın ve kalbin üstüne. Ve bir daha zarar, hırsın akabinde.... ve keşkeler ile başlayan cümleler birikintisi... bu çıkmazda boğulan bir insan... Suçlu kim mi? kendisi dışındaki her kişinin kapısını çalan bir zat-ı muhterem..
Baylar comex safra silkeliyor yine .dikkat edin :)
silkelenmek istiyorum %10 daha dolara kayıcam 1750.5 görürsem
5 gr altınım kaldı
quote:
Bağımsız Cümleler Birikintisi ….
Hepimizde bir acelecilik, bir sabırsızlık hali… Tüm sabrı kendisinde toplamıştı sanki Hz. Eyüp..!!!Bize hiç bırakmamıştı.. O sabrın timsali, biz ise sabırsızlığın…!!!
Hayatın fırtınaları ile boğuştuğumuz şu günlerde, Karaya bizi kim(ler) çıkarırdı bilinmez…!!! Hz. Nuh’un gemisini de kaçırmıştık….Ona bile yetişemedik…!!! Hep bir şeylere geç kalıyorduk; çıkmaz sokaklarında hayatın.. İçimizde yaşanmayanların ahtı…!!!
Kısmetin ne bir adım ötesinde yaşanırdı; Ne de bir adım gerisinde…..Üzülmemeliydi….!!!(akos)
her konuda olduğu gibi, içinde bulunduğumuz durumunda anahtarı koskocaman SABIR. Aslında olan bilgisayar başında geçirdiğimiz ve geri gelmeyecek olan vaktimize oluyor. Akşam olunca gözümüzün içine bakan "bana vakit ayırmısın?" diyen eşler ve çocuklar dan çaldığımız vakitler. ve zarar kapandığında HIRS ın koyu gölgesi düşmekte aklın ve kalbin üstüne. Ve bir daha zarar, hırsın akabinde.... ve keşkeler ile başlayan cümleler birikintisi... bu çıkmazda boğulan bir insan... Suçlu kim mi? kendisi dışındaki her kişinin kapısını çalan bir zat-ı muhterem..
Altın humması diyelim şuna.
quote:
Zıplamaya başaldı ons bakalım ne kadar silkeleyecekler......
quote:
Orijinalden alıntı: ogunmas
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
Keşke aşsa :)
şu an zor görünüyor. Olursa Süpriz oldu derim.
Süpriz oldu :)
Artık comex te rahat olur.
quote:
quote:
Zıplamaya başaldı ons bakalım ne kadar silkeleyecekler......
evet %10 daha kaydım dolara %95 $ - %5 AU 1775e kadar yolu var dönüşü muhteşem olacak dönerse tabii yeni hedefim 1734 ya da 1763