Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21562157215821592160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah Allah dolar yolu şaşırdı nereye gidiyor böyle biri şuna dur desin ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Dolar 1.7505 den tuşa basıyordum 20.000 dolar için ama gene beklemeye karar verdim

Hocam iyiki sabah vazgeçmişsin yoksa 2 saatten 200tl'den fazla zarara girecektin. Önerim alım yapacaksanda 20.000$ tek seferde almamaya bak:)
  • ben kapattım herseyi takip etmiyorum ohh dinleniyorum...
  • comex açılmayacak mı şimdi?
    1740a az kalmış
  • Dolar 1.50 TL den 7 ayda 1.91 e çıkmadımı düşebilir normaldir, Bu düşüş 2 haftamı, 1 aymı , 2 aymı sürecek 1.70 demi 1.60 damı duracak kimse bilemez
  • Dolar/tl geçen sene bu zamanlardan gelen 1.38 trend bandına çok yaklaşmış durumda.Eğer günlükte 1.73'ün altında kapanış olursa bu bandın dışına çıkılmış olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Dolar 1.7505 den tuşa basıyordum 20.000 dolar için ama gene beklemeye karar verdim

Hocam iyiki sabah vazgeçmişsin yoksa 2 saatten 200tl'den fazla zarara girecektin. Önerim alım yapacaksanda 20.000$ tek seferde almamaya bak:)

Doğru diyorsun hocam ben gene vadeliye takıldım günlük
  • Dolar döndü galiba, kendini 1.74 üstüne attı sonunda, buna bile sevinir hale geldik
  • Güncel Şekerbank kurları

Alış Satış
    USD 1.7380 1.7450
    EURO 2.3056 2.3139
    ALTIN 96.2395 96.9354
  • bu ne lan hareket yok
    bereket yok
  • Dolar 1.74 ü kırdı, artık durak 1.71 ve ons yükselecek diyorlar ama ne zaman kulak asıp ona göre hareket etsem zarar etttim, o yüzden dolarda kalmaya kararlıyım, sağ gösterip sol vuruyorlar, bence dolarda silkeleme yapıyorlar, insanlar dolarlarını zararına satmaya başlayınca düşükten alıp yine yüksekten satacaklar.YTD
  • arkadaşlar dolarda ortalamayı nasıl hesaplayabiliriz bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • parça parça dolar aldığımız zaman ortalamasını nasıl hesaplarız? bi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nğdkcl

arkadaşlar dolarda ortalamayı nasıl hesaplayabiliriz bi yardımcı olursanız sevinirim.

Harcanan türk lirası / ele geçen usd miktarı = dolar ortalaması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 20 Şubat 2012; 17:08:23 >
  • teşekkür ettim sağolasın
  • http://www.ntvmsnbc.com/id/25323781

Dolar için yeni hedef 1.71 miş. Dolardan çıksam mı acaba.
  • comex açılmadı di mi bak çok belli oluyor
  • Beyler hazırlanın yardıracağız. Bu haftanın dibini bekleyin. Yay geriliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Beyler hazırlanın yardıracağız. Bu haftanın dibini bekleyin. Yay geriliyor..

Ons icinmi dolar ixinmi dip :)
  • ben tercihimi tl/ond dan yana kullanacağım
    Dolarda kendini toplayacaktır. sabır...
  • 
Sayfa: önceki 21562157215821592160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.