Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21542155215621572158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazar günü yazan tek enayi benim galiba, öğrenciyim az param vardı altın almıştım, elimde tl var pztsi açılışta usd alayım mı? usd altından daha tatlı ben kısa vade takılmayı seviyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-gen-x

pazar günü yazan tek enayi benim galiba, öğrenciyim az param vardı altın almıştım, elimde tl var pztsi açılışta usd alayım mı? usd altından daha tatlı ben kısa vade takılmayı seviyorum:)

haftasonu ne al ne sat aman dikkat. çok fazla fark ediyor.

bu arada dolarmı altın mı sorusuna kimse sağlıklı cevap veremez
    bu ara herşey allak bullak. fikir vermek zor. sen ve şansın:)
  • YArın ne olacağı belli değil, fazla hareketli olacak gibime geliyor.
  • Dereyi gormeden paca sıvamayın.
    Yoksa boyunuza kadar batarsınız
    tecrube ile sabit....
  • İyi geceler herkese.Yarın bayağı ortalık karışacak gibi...Çin in muzzam indirimi -Yunanistanın antlaştı haberleri ve İran ın petrolu kesmesi Avrupalı ülkelerin bazılarına...Dilerim 1800 ü yaptırır onsa bunlar ...tabii karşısındaki doalrında artması onsa yardım etmesi ve TL de 100 ü bulması dileğim ve beklentim:)
  • Yarın comex kapalı mı?
  • Dolar gümledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 20 Şubat 2012; 0:48:20 >
  • 1735 iken dolara kaçalımmı yoksa bekliyelimmi ?

dakikalar kaldı
  • İnişi hissetiğiniz anda kaçın..
  • Dolar 1.7450 seviyelerinde açılacak gibi. Daha aşağı düşmesine izin verirler mi?
  • Günaydın iyi haftalar herkese ons olmuş 1734 dolar
  • Günaydın

Şekerbank açılış fiyatları

USD 1.7390 1.7460
    EURO 2.2980 2.3062
    ALTIN 96.3690 97.0634
  • İçimden bir ses $ gün sonunda iyi kar bırakacak diyor.
  • Doların altının gidişatı hakkında varmı fikir verecek olan
  • sabah sabah 55.66696 parite (1734) ile %20 dolara kaydım
    yeni hedeflerim 1722 ve 1740
    %70$ %30AU
    konuşma veri vs. var mı bugün saat kaçta?
    herkese bol kazançlar
  • neye el atsam kuruyor. dlar aldım , altın aldım. ikiside düştü. 15 gündür yaprak kımıldamıyor
    2 bin lira zararım var nerden baksan
  • Ben artacak diye dolara yüklendikçe dolar düşüyor, ama yakında çıkacağına eminim 1.80 lere.
  • gece artıda açtı işimdi yükselecek derken ons un yükselmesini beklerken yataya bağlaması ve düşmesi ne anlama geliyor. doalr arttı biraz... aBD yi mi bekliyor yarın????
  • Bu ÇİN zorunlu karşılıklarda son olarak Kasım 2011'de 50 baz puanlık indirim açıklamıştı.Peki tam olarak kasınım kaçında bilen var mı arkadaşlar_ Kasım ayında 2 defa tepe yapmı ve 80*90 doalr düşmüş sonra? bu yuzden mi olmuştu*
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Bu ÇİN zorunlu karşılıklarda son olarak Kasım 2011'de 50 baz puanlık indirim açıklamıştı.Peki tam olarak kasınım kaçında bilen var mı arkadaşlar_ Kasım ayında 2 defa tepe yapmı ve 80*90 doalr düşmüş sonra? bu yuzden mi olmuştu*

En son müdahale kasım ayının son günü olmuştu yanılmıyorsam.O zaman ben %100 dolarda idim.Dolar 1.86'dan 1.8450'ye inmişti.Yani 1-1.50 puanlık bir iniş olmuştu.Ama 1 saat sonra Merkez Bankaları toplu halde müdahale ederek doları 1.82'ye kadar düşürmüşlerdi...
  • 
Sayfa: önceki 21542155215621572158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.