Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın düşüyor bir çeyrek alıp iyice darbe mi vursam altına arkadaşlar :)
  • quote:

GOLD (Spot) intraday: under pressure.
    Pivot: 1748.00

Most Likely Scenario: SHORT positions below 1748 with 1709 & 1700 in sight.

Alternative scenario: The upside penetration of 1748 will call for a rebound towards 1763 & 1775.

Comment: as long as 1748 is resistance, look for choppy price action with a bearish bias.
    />
  • işte ben 1709'da durmasını bekliyorum saat 14.50 ve 15.30 da haberler var amerikalı amcalardan. hayırlısı durmazsa biz dururuz. ama bu durumda iken altından dolara arbitraj yerine TL'ye gecer dolar ve altın için uygun giriş zamanını beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

tl bazında bakarsan girdigin tutarda zararın yok. istersen TL ye gecebilirsin. dolar bazında ise kar edememiş olursun sadece

zayiyat büyük değil. de zarar ağrıma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

GOLD (Spot) intraday: under pressure.
    Pivot: 1748.00

Most Likely Scenario: SHORT positions below 1748 with 1709 & 1700 in sight.

Alternative scenario: The upside penetration of 1748 will call for a rebound towards 1763 & 1775.

Comment: as long as 1748 is resistance, look for choppy price action with a bearish bias.
    />

Dostum bu grafiklere nereden ulaşabiliriz?

• Dolardan altına ''zıp'' vakti geliyor yavaş yavaş

1700,1685,1670 olarak güncelliyorum dalış vaktimi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmalkan
    Dostum bu grafiklere nereden ulaşabiliriz?

Bu analizler mail adresime geliyor günde 2 defa. Kaynağım ise " FxPro.com" sitesi. Ana sayfadan siteye üye olursanız analizler sizede gelebilir. Ayrıca sitenin mobil uygulamasını tavsiye ederim, çok kullanışlı ve güzel programdır:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

biraz önce cep telefonuma şugarbanktan mesaj geldi. vadesiz hesabınıza ait olan istisna değişmiştir, şubenizle görüşün diye.
    aradık şubeyi; efendim işte eskiden altın hesabına, otomatik ödeme verene hesap işletim ücreti kesmiyorduk ama bu aydan itibaren
    bu kalktı artık her ay sonu herkesten bu para kesilecek dedi. bende ay sonu hesabı kapatmayı düşünüyorum.
    aylık 7 tl. bu arada. yılda 84 tl. çok para...

abartmışlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice
    İş Bankası'nın İnternet Likit Fonu tablosu şu şekilde;

http://www.isteyatirim.com.tr/Fon/FonKartiDetay.aspx?FonKodu=TII

Yıllık getirisi 5.61%. Şekerbank için de şu tabloya bakıyorum;

http://www.sekeryatirim.com/Dosyalar/Fon/SLF-Ayl%C4%B1k%20Rapor%20%28Ocak%202012%29.pdf

Bunun yıllık getirisi de 4.87% görünüyor.

Hocam ben yıllık getirisine değil günlük verdiği fiyata bakıyorum. Mesela geçen ay %0,85 kazandırmış, bu oranla giderse yıllık %10,20'ye denk geliyor. Normal vadelide ise şekerbank yukarıda dediğim gibi %9'dan hesaplıyor, bu fon ise %10,20'den.

Ama vadeliye 32 günlük yatırırsan %12'nin bile üzerinde veren bankalar var.Yıllık bazda vadelinin daha fazla kazandırdığı doğrudur.Ama benim gibi günlük düşünenler için oran gayet güzel.Bu orandan yükseğini sadece teb marifetli ve turuncu hesap veriyor %11'den...

Şu anda en uygun B tipi Likit fondur.
    Ortalama 20 000 e 5,5-6.0 tl günlük veriyor.

Avantajı dilediğiniz zaman çıkışı yapabilrisiniz.
    Dezavantaş şu Devlet baba kar ettiğin anda STOPAJI senden alıyor Aslanlar gibi.

• ibre takrar aşağı doğru döndü. önceden ne kadar güzeldi sürekli artışları izliyordum. al satma yöntemiyle :) artık sarıkızın tadı kaçtı paraları başka şeylere bağlamak gerekiyor...
  • quote:

biraz önce cep telefonuma şugarbanktan mesaj geldi. vadesiz hesabınıza ait olan istisna değişmiştir, şubenizle görüşün diye.
    aradık şubeyi; efendim işte eskiden altın hesabına, otomatik ödeme verene hesap işletim ücreti kesmiyorduk ama bu aydan itibaren
    bu kalktı artık her ay sonu herkesten bu para kesilecek dedi. bende ay sonu hesabı kapatmayı düşünüyorum.

Siz hala Şekerde misiniz?

Makas nanesini yediği zamanın bir haftası geçmeden portföyümü Garanti'ye devrettim,ben değil onlar kaybetti.Bende çıkıp bir hava alıp gelmiş oldum dışarıda...Amaçları ne ben anlamıyorum,hedef kitleleri amca ve teyzeler olsa gerek...
  • 1713 zorlanıp duruyor. Az kaldı 1712 yaptı tekrar kaldırdılar..
  • gümüş için yorum alabilirmiyim arkadaşlar ??
  • 1706 görüldü... savulun.. :)
  • zarar ettik biraz ama olsun ben TL deyim :) 1709 kırılırsa daha düşmesini ya da yükselmesini bekleyemem
  • şu anda malda olan var mı arkadaşlar? yoksa beklemek mi lazım alım için ?
  • 1706 vayyys şelalenin kralı oldu :(
    malda değilim ama zaten yeterince zarar ettim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Siz hala Şekerde misiniz?

Makas nanesini yediği zamanın bir haftası geçmeden portföyümü Garanti'ye devrettim,ben değil onlar kaybetti.Bende çıkıp bir hava alıp gelmiş oldum dışarıda...Amaçları ne ben anlamıyorum,hedef kitleleri amca ve teyzeler olsa gerek...

şeker küçük bir banka ama boyundan büyük işler yapmaya kalkıyor. amaç belli müşterinin sırtından zaten yeterince para kazanıyoruz. şimdi banka karları da düşecek,
    bunların sırtına birde hesap işletim ücretini yasladık mı tamamdır. zaten ing nin turuncusu var, günlük paketi var, kredi kartı var, hepsi ücretsiz. bankasyaya yada kuveytturk e geçerim.
    şekerde altını dolarla alıp satamıyorsun zaten iki kez makastan geçmek zorundasın. 0,70 kuruşluk makas o yüzden çok avantaj sağlamıyor.

• quote:

zarar ettik biraz ama olsun ben TL deyim :) 1709 kırılırsa daha düşmesini ya da yükselmesini bekleyemem

Olsun hocam hafta 1 kerelik yanlış pozisyon alma normaldir.Ayrıca dolarları'da bozup tl'ye geçiş yapmak güzel fikir gerçekten:)
  • quote:

quote:

zarar ettik biraz ama olsun ben TL deyim :) 1709 kırılırsa daha düşmesini ya da yükselmesini bekleyemem

Olsun hocam hafta 1 kerelik yanlış pozisyon alma normaldir.Ayrıca dolarları'da bozup tl'ye geçiş yapmak güzel fikir gerçekten:)

hocam şimdi dolara gecsem doların artıp artmayacagı mechul. aslında artmasını bekliyorum ama sınırlı yani gecmeye degmeyecek.
    altında kalsam ons eriyor olmaz zarar artacak daha fazla beklemek gerekecek sonra ve yükselişe gecip gecmeyecegi en azından şimdilik tahmin edemiyorum yani fikrim yok. aslında bekletim hala 1730 dermişim şimdilik inanmasamda

bu nedenle ne dolarda kalıp zarar kar ya da altında zararı gozetmektense daha uygun alım fırsatı için tl gecer beklerim hiç kasmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 10 Şubat 2012; 15:29:00 >

• 
Sayfa: önceki 21362137213821392140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.