Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, dolara dünyanın itibarının devam ettiği sürece çarkın döndüğünü belirterek, ''Gün gelecek, bu bütçe açığı ve kamu borç stoku da, dolarda sert bir değer kaybı ve ciddi bir dolar enflasyonuyla beraber, dünyanın karşısına bir sorun olarak çıkabilir. Bu da krizin derinleşmesine yol açabilir'' dedi.

Millet ABD'nin devasa borcunun farkına varınca kral dolar çökecek diyor. Baybars Sezen'in yıllardır söylediği şeyi Babacan'dan duymak tuhaf oldu. Ancak babalar bu işin gerçekleşmesine ne zaman onay verecek asıl mesele o. Ellerindeki tüm doları çıkarıp altın vb gerçek şeylere gömmeden kesinlikle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06mk2045 -- 10 Şubat 2012; 17:04:04 >
  • iniyor cıkıyor iniyor cıkıyor
    alsakmı almasakmı
    maymuna çevirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

iniyor cıkıyor iniyor cıkıyor
    alsakmı almasakmı
    maymuna çevirdi

sorma hocam tam almaya niyetleniyorum pat diye düşüyor. tam vazgeçiyorum çıkıyor
  • Ons/Dolar ile işlem yapanlar için günlük çok güzel al-sat imkanları oluyor ama tl ile işlem yapıldı mı bu şans pek gelmiyor bizlere:) Acaba dolar 1.74'e geldiğinde dolar alıp parayı garanti'ye yatırıp mı işlem yapsam diye düşünüyorum
  • bu gidişle istemeyerek de olsa garantiden hesap açacağım. tl ,ile hiçbirşey yapamıyoryuz. alsak da elimizde patlıyor.
  • garantiden bu durumu tavsiye ediyorum :)
    acaba akbanktaki arbitraj makası nedir orada doviz için makas daha dusuktu garantiye gore ve altın hesabı da var artık. arbitraj makasını kontrol etmek lazım.

acıkcası gireyim mi falan diyorum da sadece bi 15 dk falan gec cıksaymısım daha fazla TL ile cıkarmısım simdi biraz daha düşük oldu neyse. ben haftasonunu sakin gecirmek istiyorum :)
  • 97.10 dan giriş yaptım bkalım.
  • Akbank'ın dolar makasını daha önce sormuştum ama maalesef cevap gelmedi kimseden:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 10 Şubat 2012; 17:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

bu gidişle istemeyerek de olsa garantiden hesap açacağım. tl ,ile hiçbirşey yapamıyoryuz. alsak da elimizde patlıyor.

tl ,ile hiçbirşey yapamıyoryuz derken,,,,,,, tam olarak ne demek bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

bu gidişle istemeyerek de olsa garantiden hesap açacağım. tl ,ile hiçbirşey yapamıyoryuz. alsak da elimizde patlıyor.

yani olan değişiklikler gün içi makası kapatamıyor. doğal olarak alım satım fırsatları doğmuyor tl bazında
  • Garanti açılışta ücret alıyormuş arkadaşlar doğru mu?Bugün arkadaş sordu,ben ücret falan ödemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Akbank'ın dolar makasını daha önce sormuştum ama maalesef cevap gelmedi kimseden:)

Bildiğim kadarıyla Akbank'ta altın hesabı yok. En azından 5-6 ay önce hesabımı kapatırken yoktu.
  • quote:

quote:

quote:

yani olan değişiklikler gün içi makası kapatamıyor. doğal olarak alım satım fırsatları doğmuyor tl bazında

haliyle $ veya € turunden islem ve bunlara bagli ayni cinsten bi hesap numrasimi gerekli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

garantiden bu durumu tavsiye ediyorum :)
    acaba akbanktaki arbitraj makası nedir orada doviz için makas daha dusuktu garantiye gore ve altın hesabı da var artık. arbitraj makasını kontrol etmek lazım.

acıkcası gireyim mi falan diyorum da sadece bi 15 dk falan gec cıksaymısım daha fazla TL ile cıkarmısım simdi biraz daha düşük oldu neyse. ben haftasonunu sakin gecirmek istiyorum :)

Yav bırakın şu garantiyi artık illallah ettim adamlardan her telefon görüşmem kavgayla bitiyordu bu hafta tüm hesaplarımı akbanka geri taşıdım huzura erdim resmen:) Akbank altın-USD arası paritelere bakayım dedim ancak birkaç dakikayla kaçırdım yinede güncel makas açılmış pariteyi yazayım fikir olsun;
    USD - AMERİKAN DOLARI
    XAU - ALTIN
    53,96410

XAU - ALTIN
    USD - AMERİKAN DOLARI
    56,61370

bu şekilde şu an itibariyle ancak öğleden sonra bakmıştım hatırladığım kadarıyla 94,700-95,200 gibi birşeydi veya 25-30 kuruş bir fark vardı sanırım. Bir de sizden ricam kısaca şu arbitraj hesaplarını anlatabilirmisiniz? Mesela altının gramı 99 gibi birşey oldu buradan kar etmek amaçlı dolara arbitraj yapmak istedim. Sonra dolar yükselince de altına arbitraj yapıyoruz değilmi?

• gün içi makası ........... nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Akbank'ın dolar makasını daha önce sormuştum ama maalesef cevap gelmedi kimseden:)

Bildiğim kadarıyla Akbank'ta altın hesabı yok. En azından 5-6 ay önce hesabımı kapatırken yoktu.

Bu hafta açtılar hesabı.Hesap üzerinden tl,usd,eur ve gbp ile alım-satım yapılabiliniyor...

Ayrıca birazdan Bernanke konuşacak, onsun yükselişi bu sebepten olabilir:)
  • quote:

gün içi makası ........... nedir ?

Geçen gün aldığım kopyayı yapıştırayım genelde bu şekilde oluyor ve çalışma saatler 09:00-18:00
    XAUALTIN 97,96698 97,17410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz77 -- 10 Şubat 2012; 18:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

gün içi makası ........... nedir ?

Geçen gün aldığım kopyayı yapıştırayım genelde bu şekilde oluyor ve çalışma saatler 09:00-18:00
    XAUALTIN 97,96698 97,17410

calisma saatleri icinde olusan alt ve ust rakam farki makas mi oluyor yani?
  • @ouz77
    Yav bırakın şu garantiyi artık illallah ettim adamlardan her telefon görüşmem kavgayla bitiyordu bu hafta tüm hesaplarımı akbanka geri taşıdım huzura erdim resmen:)

islem emri illaki telfonlami, webten mumkun degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

alim,satimi fiziki yapan arkadaslar varmi ?

fiziki yapmak pek mantıklı değil bence :) daha fazla zarar edilir

daha fazla zarar edilir derken,ne sebepten boyle bi olasilik var?
    fiziki alici olmamasindan,firsati degerlendirememe olasiligindan mi ?

------------------------------------------------------------------------

bi miktar alim yapildiginda satis niyetimiz yok arzu edidilirse miktari elimize gram olarak alabiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.