Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21352136213721382139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once hesap hareketlerimi kontrol ettim son dönemde yaptıgım hareketler sayesinde son 2.5 ayda elimdeki en yüksek dolar ve en yüksek altın gramına ulaşmışım

bu arada onsun 1730-1740 arasına kadar cıkacagını ve doların biraz daha asagıya inecegini düşünüyorum o yuzden altındayım. YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 10 Şubat 2012; 11:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

ben altına gecis yaptım hayırlısı buradan şahsi fikrim biraz toparlayacagı yönünde ama tam tersi de olabilir bu yuzden yatırım tavsiyesi degildir.

3 gündür izliyorum.

950$lık alım yaptım. 1720 seviyesinde
    1745 çıkışım olacaktır. 5 $ olsun benim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

biraz önce cep telefonuma şugarbanktan mesaj geldi. vadesiz hesabınıza ait olan istisna değişmiştir, şubenizle görüşün diye.
    aradık şubeyi; efendim işte eskiden altın hesabına, otomatik ödeme verene hesap işletim ücreti kesmiyorduk ama bu aydan itibaren
    bu kalktı artık her ay sonu herkesten bu para kesilecek dedi. bende ay sonu hesabı kapatmayı düşünüyorum.
    aylık 7 tl. bu arada. yılda 84 tl. çok para...

1 GRAM ALTIN BULUNUNCA HESAPTA KESMİYORLARDI.ARTIK KESECEKLERMİŞ MİŞEKERBANK ARTIK İTİCİ GELMEYE BAŞLADI
  • Altın alım fırsatını kaçırmayın.
  • Ben paramı haftasonu vadeliye yatırdım 20 TL getirisi varmış böyle boş boş durmaktansa bari gelir elde edelim
  • USD 1.7560 1.7630
    EURO 2.3293 2.3378
    ALTIN 96.5194 97.2099
    Şekerbank verileri.

Tabii ufak bir çakallık var. Dolar ForexPro'ya göre 1,7618.
    Şekerbank Satış için yaklaşık 30-35 koyardı.Yani olması gereken 1,7650 .
    Ama 1,7630 yazmış. TL bazında altının fiyatı düşük kalıyor böylece.
    Satmak isteyen zarar ediyor.

Hem makası 70 kuruşa çıkar hem işletim ücreti al. Şekerin tadı kaçtı iyice.
    Kuveyt veya TürkFinans'a gidip hem altın hem gümüş almak lazım.Gümüşte hareketler daha keskin ve
    günlük alsat için daha iyi fırsat doğuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Ben paramı haftasonu vadeliye yatırdım 20 TL getirisi varmış böyle boş boş durmaktansa bari gelir elde edelim

Dostum ben bunu sana önceden de tavsiye etmiştim:) Daha yeni yapmaya başlamışsın. Bende bu haftaya kadar vadeliye atıyordum ama artık likit fon'a yatırıyorum.Neden dersen vadeli %9'dan hesaplıyor, likit fon ise hesaplamalarıma göre %10.50'den hesaplıyor. Ayrıca Vadelide 15:00'ten sonra işlem olmuyor. Parayı çekmek istersek ise 19:28'den sonra işlem yaptırmıyor. Likit fonu bir araştır istersen.

Dünkü likit fon fiyatı : 0,777390
    Bugünkü fiyatı ise : 0,777573
  • İşte beyler benim şemsiyenin sapı ve ucu.

11141 Dolar Alış 1.8666 Satış 1.8147
    4000 Dolar Alış 1.7677 Satış 1.7401

Toplam boy 690 TL.

Bu arada 1.8666 dan aldığım dolarlar kısa bir süre sonra 120 TL kadar kara geçmişti ama ben bu karı küçük bulduğumdan cebe atmamıştım.
  • ŞELALE gibi inmiş be arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Ben paramı haftasonu vadeliye yatırdım 20 TL getirisi varmış böyle boş boş durmaktansa bari gelir elde edelim

Dostum ben bunu sana önceden de tavsiye etmiştim:) Daha yeni yapmaya başlamışsın. Bende bu haftaya kadar vadeliye atıyordum ama artık likit fon'a yatırıyorum.Neden dersen vadeli %9'dan hesaplıyor, likit fon ise hesaplamalarıma göre %10.50'den hesaplıyor. Ayrıca Vadelide 15:00'ten sonra işlem olmuyor. Parayı çekmek istersek ise 19:28'den sonra işlem yaptırmıyor. Likit fonu bir araştır istersen.

Dünkü likit fon fiyatı : 0,777390
    Bugünkü fiyatı ise : 0,777573

Hocam kaç günden beri yok Yunanistan batacak yok Bernanke konuşacak diye parayı bağlamak istemedim ama baktım bi cacık olmayacak 2 günden beri vadeliye takılıyorum ama dediğin gibi likit fon 10,50 ise ona yatırırım pazartesiden itibaren :)

• Likit fonun getirisinin vadeli'den yüksek olması pek akla yatkın değil gençler. Yıllık getiri tablosuna bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Likit fonun getirisinin vadeli'den yüksek olması pek akla yatkın değil gençler. Yıllık getiri tablosuna bir bakın isterseniz.

Şimdi yeniden hesapladım ben getiriyi. Mesela 30.000tl için işlem yapıyoruz diyelim. Şekerbank'a günlük %9'dan bağladımız zaman 6.287tl getiri sağlıyor. Likit fon'a ise yukarıda verdiğimiz fiyatlardan bağlarsak 7.007tl getiri sağlıyor. Yani yaklaşık %10.20'ye geliyor. Likit fon için dünkü fiyatları not almıştım, akşam yeni gelen rakam ile tekrar hesaplama yaparım...
  • dolar ateslendi yine :) ons düşebilir altındaki arkadaslar.
    yine de ben onsun cok düşeceğini düşünmemekle birlikte 1709 takibimdedir. YTD
  • Benanke amca akşam 19:30 da konuşacakmış ya .....

yuh... Gözündem kaçmış.... gene baltayı taşa vurduk

Kesin dolar yukarı zıplar onsa 1690 a gider :(
  • tl bazında bakarsan girdigin tutarda zararın yok. istersen TL ye gecebilirsin. dolar bazında ise kar edememiş olursun sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Likit fonun getirisinin vadeli'den yüksek olması pek akla yatkın değil gençler. Yıllık getiri tablosuna bir bakın isterseniz.

Şimdi yeniden hesapladım ben getiriyi. Mesela 30.000tl için işlem yapıyoruz diyelim. Şekerbank'a günlük %9'dan bağladımız zaman 6.287tl getiri sağlıyor. Likit fon'a ise yukarıda verdiğimiz fiyatlardan bağlarsak 7.007tl getiri sağlıyor. Yani yaklaşık %10.20'ye geliyor. Likit fon için dünkü fiyatları not almıştım, akşam yeni gelen rakam ile tekrar hesaplama yaparım...

İş Bankası'nın İnternet Likit Fonu tablosu şu şekilde;

http://www.isteyatirim.com.tr/Fon/FonKartiDetay.aspx?FonKodu=TII

Yıllık getirisi 5.61%. Şekerbank için de şu tabloya bakıyorum;

http://www.sekeryatirim.com/Dosyalar/Fon/SLF-Ayl%C4%B1k%20Rapor%20%28Ocak%202012%29.pdf

Bunun yıllık getirisi de 4.87% görünüyor.

• USD 1.7635 1.7705
    EURO 2.3267 2.3348
    ALTIN 96.4703 97.1618
  • 1713 desteğindeyiz.
  • Dolara ne oldu böyle be 1.7450 den almadığımız dolar alışı 1.7625 olmuş
  • quote:

İş Bankası'nın İnternet Likit Fonu tablosu şu şekilde;

http://www.isteyatirim.com.tr/Fon/FonKartiDetay.aspx?FonKodu=TII

Yıllık getirisi 5.61%. Şekerbank için de şu tabloya bakıyorum;

http://www.sekeryatirim.com/Dosyalar/Fon/SLF-Ayl%C4%B1k%20Rapor%20%28Ocak%202012%29.pdf

Bunun yıllık getirisi de 4.87% görünüyor.

Hocam ben yıllık getirisine değil günlük verdiği fiyata bakıyorum. Mesela geçen ay %0,85 kazandırmış, bu oranla giderse yıllık %10,20'ye denk geliyor. Normal vadelide ise şekerbank yukarıda dediğim gibi %9'dan hesaplıyor, bu fon ise %10,20'den.

Ama vadeliye 32 günlük yatırırsan %12'nin bile üzerinde veren bankalar var.Yıllık bazda vadelinin daha fazla kazandırdığı doğrudur.Ama benim gibi günlük düşünenler için oran gayet güzel.Bu orandan yükseğini sadece teb marifetli ve turuncu hesap veriyor %11'den...

• 
Sayfa: önceki 21352136213721382139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.