Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
908
Favori
3.561.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nereye kadar çıkar bir tahmin var mı? Elimizdeki altınları ne zaman elden çıkaralım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczemre

Nereye kadar çıkar bir tahmin var mı? Elimizdeki altınları ne zaman elden çıkaralım ?

kardeş 2000 leri görür diyorlar birde amerikan merkez başkanı bernanke o görevde kaldığı sürece dolar değerlenmeyecek gibi.bu açıdan altın yükselişini sürdürecek gibi görünüyor.
  • Nereye kadar gittiğini kimse bilemiyor altın son 10 yıldır düzenli şekilde artmış
    2011 yılbasından bu yana yüzde 40 kazandırmış (artmış)
    açıkcası altın çok karlı bir yatırım aracı bence.Dolar bizde artmadığı için altın çok pahalanmıyor
    fakat USD bazında ONS çok pahalı elinizde TL varsa dolar ile altın almak son derece mantıklı alın dursun bir yerde. Ben aldım tutuyorum 1 sene bozdurmam lazım da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: eczemre

Nereye kadar çıkar bir tahmin var mı? Elimizdeki altınları ne zaman elden çıkaralım ?

kardeş 2000 leri görür diyorlar birde amerikan merkez başkanı bernanke o görevde kaldığı sürece dolar değerlenmeyecek gibi.bu açıdan altın yükselişini sürdürecek gibi görünüyor.

bunu tahmin etmek çok çok zor...1 hafta önce kim derdi ki 1530 ları geçecek.altın 2000 dolar olur diyorlar diye hareket ederseniz yanlış yaparsınız...2000 elbette olucak ama 1 hafta sonra mı 1 sene sonra mı ???
    kısa yada uzun vadede kendinize bir hedef koyun ve o hedefe ulaşınca altınınızı elden çıkarın veya altın alın.

• 1539 oldu yarasın suyundan da koy anam :)
  • Birkaç gün önce TL için uygun zaman demiştim ONS 1505 lerde 1 gram altın 73 tl idi şimdi 75 oldu gözümüz aydın
  • artsın artsın
  • Ben max 2 ay daha elimde tutabilirim ondan sonra nakite ihtiyacım olacak. Bazı yorumlarda haziran gibi düşer diyorlar iyice değerlenmişken bozdursam mı acaba ? Dolar biraz artsa hiç düşünmem elden çıkarırım ama şu anda beklediğim karı elde edemedim.
  • Konu Dışı Özel'den devam ediyoruz arkadaşlar.
    ONS 1542.den geri döndü haftayı güzel kapattı kendisini tebrik ederim.
    AllaH'tan dolar düşüyor yoksa TL bazında altın ne olurdu düşünmek bile istemiyorum
  • oha demek istiyorum. 1560 oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

oha demek istiyorum. 1560 oldu şimdi.

1565 olmus amanınnn
    bir resim ekliyeyim de yüzde 2 artış tarihe geçsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 29 Nisan 2011; 22:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

oha demek istiyorum. 1560 oldu şimdi.

1565 olmus sen ne diyon ya :)

1570 e vurmuş geri inmiş sen neden bahsediyon.

abi şaka derken kaka yapıyolar yaw.
  • 1567 den dönmüş yani ONSU tutanabilene aşk olsun arkadaş ağzım 1 karış acık 1 günde yüzde 2 artış son 6 ayda görmedim ben

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı
  •  DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı
  • Resmen uçmaya başladı. Bir miktar daha alacaktım ama çok yükseldi.

30-40 seviyesine düşer mi dersiniz tekrar?

• yükselsin tavan yapsın.ama nerde satalılm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Resmen uçmaya başladı. Bir miktar daha alacaktım ama çok yükseldi.

30-40 seviyesine düşer mi dersiniz tekrar?

Düşerse şaşmam düşmezsede şaşmam

bence inerse 1550 lere kadar iner.ama altın bu ne yapacağı belli değil bir günde 34 dolar birden yükseldiğini ben 6 ayda görmedim :)
  • Hafta başında 15-20 gr almayı planlıyorum. Şöyle 1530 civarına gerilese....
  • biri altını durdursun :)
  • @ jR.Arrhenius

Gelişme olursa haber ver dostum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.