Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
907
Favori
3.561.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1534 den 1547ye cıkıs hayra alamet değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

1534 den 1547ye cıkıs hayra alamet değildir

hayra alamet değildir derken ben de almayı düşünüyorum ne zaman düşer hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

bu düşmüşü kardeş. az buralarda dolanır sonra cıkar.
    Tabi bu kendi görüşüm yatırım tavsiyesi değildir
  • daha da düşecek acelesi olmayan beklesin benim gibi bknz:eski yazdıklarım

yatırım tavsiyesi değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

bu düşmüşü kardeş. az buralarda dolanır sonra cıkar.
    Tabi bu kendi görüşüm yatırım tavsiyesi değildir
  • Altın 1532 lerde ve daha da düşeceğe benziyor hadi hayırlı günler
  • Bence bir miktar 1525-1545 arasında dolanacak bir iki gün.

Sonra yine çıkar gibime geliyor ama belli de olmaz..

Sadece tahmindir. Yatırım tavsiyesi değildir
  • Soros altın ve gümüş sattı!

Wall Street Journal´ın haberine göre George Soros ve John Burbank gibi tanınmış yatırımcılar ellerindeki altın ve gümüş pozisyonlarını satıyorlar. Bu satış, gümüş fiyatlarındaki düşüşte etkili oluşyor.

WSJ´nun konuya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği bu habere göre John Paulson gibi hedge fon yöneticileri ise altın ve gümüşü tercih etmeye devam ediyorlar.

Şu sıralarda spot gümüş 41.40 Dolar/ons, altın ise 1534.12 Dolar/ons seviyesinden işlem görüyor.

bigpara
  • Ulan SOROS sat bakalım ver malı aşağılara sonra yine alacan deme alttan seni gidi seni :)
  • Arkadaşlar 1-2 gün içinde yüklü miktarda altın almayı düşünüyorum. Ons kaçtayken almalıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

Arkadaşlar 1-2 gün içinde yüklü miktarda altın almayı düşünüyorum. Ons kaçtayken almalıyım acaba?

uzun vadeli alım düşünüyorsanız bu fiyatlardan alabilirsiniz. kısa vadeli al sat yaparım derseniz yorum yapamam.
    1505 den aldım ben bir miktar. 1560 da satmadım düştü 1550 de satmadım düştü 1540 da satmadım düştü artık satmam zaten
    ben yükseleceğine inanarak devam ediyorum elimdekini cıkarmıyorum
  • Bir kaç aylığına altına yatırım düşünüyorum. Tahmini bugün kaçtan almalıyım?
  • Vadesiz hesap açıp online işlemlerden Altın alım-satımı yapılabiliyormuş doğru mu ?
    Yani ben bankaya gidip vadesiz hesap açsam kendim altın alım satımı yapabiliyorum başka bir prosedür yok ?

Banka olarak Yapı Kredi mi tavsiye edilir Garanti mi ? ya da başka bir banka mı ?
    Bankalar arası çok farkeder mi ? Komisyon, aidat vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Vadesiz hesap açıp online işlemlerden Altın alım-satımı yapılabiliyormuş doğru mu ?
    Yani ben bankaya gidip vadesiz hesap açsam kendim altın alım satımı yapabiliyorum başka bir prosedür yok ?

Banka olarak Yapı Kredi mi tavsiye edilir Garanti mi ? ya da başka bir banka mı ?

başlığın ilk mesajını okursan yardımcı olabilecek bilgiler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Vadesiz hesap açıp online işlemlerden Altın alım-satımı yapılabiliyormuş doğru mu ?

başlığın ilk mesajını okursan yardımcı olabilecek bilgiler mevcut

Evet ilk başlıkta gerekli açıklamalar mevvut vadesiz hesabınızın yanında altın hesabınız da olması gerek.
    Bunun için bankadan veya online işlemlerden hesap actıktan sonra imza atmanız gerekebilir
    Garanti bankası tavsiyedir

• altın fiyatlarını takip ettiginzi site link i alabilirmiyim . düzgün bir site bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

altın fiyatlarını takip ettiginzi site link i alabilirmiyim . düzgün bir site bulamadım da

http://www.goldpara.com/
    http://www.goldprice.org/
    www.odaci.com (programlı)

• arkadaşlar ONS 1530 lara kadar geldi dolar yükselmeye başladı eğer ons'ta yükselmeye başlar ise işte o zaman altın TL bazında tutulmaz olur bunu da bir not olarak belirteyim.
  • altın düşüşte olmasına ragmen hepsiburada da goldaş gram altını biranda artış gösterdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

altın düşüşte olmasına ragmen hepsiburada da goldaş gram altını biranda artış gösterdi ?

yatırım için düşünüyorsanız o şekilde satılan altını tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.