Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
908
Favori
3.561.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftanın açılış gününde rekor üstüne rekor kıran sarı maden yine aynı senaryoyu uygulayarak yatırımcıları stres içerisinde bıraktı. Rekor seviyelerinden başlayan satışlar Ortadoğu’da yaşanan olaylar ve Dolar’ın değerlenmesi ile birleşince sarı madenin 1495 seviyelerine kadar geri çekilmesine neden oldu. Bu geri çekilme Altın’ın uzun vade beklentisi olan 1560 dolar seviyeleri için önemlidir. Analizlerimizde de belirttiğimiz üzere altın için düşüşlerde alım pozisyonları karımızı maksimize edebilmek ve riskimizi minimize edebilmek açısından önemlidir. Güvenilir yatırım aracı olmaya devam eden sarı maden yaşanan kısa vadeli geri çekilmelerden sonra beklediği noktalara yükselebilmek için gerekli hareketleri gerçekleştirecektir.

Pivot; 1510

Destek; 1495-1490-1485

Direnç; 1516-1523-1530
  • TL bazında alım için hala geç değil arkadaşlar dolar yükselmekte haberiniz ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

TL bazında alım için hala geç değil arkadaşlar dolar yükselmekte haberiniz ola

Dostum an itibari ile 16 gr altın ile işe başladım. Ben sizin gibi al sat yapmayacağım ama android telefonuma Gold Price uygulaması kurdum hemen. Artık sıklıkla incelerim fiyatları.

Iphone veya androidi olanlar bu uygulamayı yükleyebilirler. Anlık canlı ons fiyatı almak için

http://gold-price-android-app.goldprice.org/

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Dostum an itibari ile 16 gr altın ile işe başladım. Ben sizin gibi al sat yapmayacağım ama android telefonuma Gold Price uygulaması kurdum hemen. Artık sıklıkla incelerim fiyatları.

Iphone veya androidi olanlar bu uygulamayı yükleyebilirler. Anlık canlı ons fiyatı almak için

Ben de artık al sat yapmamayı düşünüyorum artık bu noktadan sonra sadece elimdeki miktarı altına çevirmek için uygun aralığa düşmesini bekleyeceğim sonra sadece 1000 dolar ile günlük al sat yapabildiğim kadar ile artık.
    Bakalım ONS ne yapacak dün ve bugün cok sapıttı doğrusu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Ben de artık al sat yapmamayı düşünüyorum artık bu noktadan sonra sadece elimdeki miktarı altına çevirmek için uygun aralığa düşmesini bekleyeceğim sonra sadece 1000 dolar ile günlük al sat yapabildiğim kadar ile artık.
    Bakalım ONS ne yapacak dün ve bugün cok sapıttı doğrusu.

isabetli bir karar olmuş bence

• DUZENLEME: BU BAŞLIK İLK BAŞLARDA ALTIN ALIP SATMAYA YÖNELİK KURULMUŞ OLSADA BAŞLIK SAHİBİ (BEN) AL-SAT'TAN VAZGEÇİP AL TUT 'A YÖNELMİŞTİR.
    BUNDAN SONRA OKUDUKLARINIZ AL-SAT ÜZERİNE YAZILMIŞ ESKİ YORUMLARDIR
  • ons değeri yada altının gramı kaça düşerse alım yapmayı düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 26 Nisan 2011; 14:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

ons değeri yada altının gramı kaça düşerse alım yapmayı düşünüyorsunuz.

1490-1500 arası alıcam ben biraz daha altını takip etmem gerekiyor geçen ahfta full tempo giden altın dün ve bugün yoruldu cumaya kadar yolu var.100 gram alacaz bakalım.
  • Taksitle altını en ucuz nereden alırız? İnternet üzerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

Taksitle altını en ucuz nereden alırız? İnternet üzerinden...

Gittigidiyorda bazen yüzde 10 indirim yapılıyor
    bir de Hepsiburada.com dan peşin fiyatına taksitle altın alabilirsiniz.

Benim tavsiyem ise direk bankadan gram altın almanız en güzeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

Taksitle altını en ucuz nereden alırız? İnternet üzerinden...

Gittigidiyorda bazen yüzde 10 indirim yapılıyor
    bir de Hepsiburada.com dan peşin fiyatına taksitle altın alabilirsiniz.

Benim tavsiyem ise direk bankadan gram altın almanız en güzeli.

Benimde iş bankasında hesabım var. Ordan alım satım yapıyorum. Ama hesapta olduğu için şeytana uyup bozdurduğum çok oluyor. Bu amerika'nın kredi notu düşmeden önce 470 liradan tam altın almıştım bir miktar. Sabah sattım 474 liradan haber bir açıklandı altın fırladı 485 lira oldu iş bankasında :(. Bu sebepten elimde olan hemen bozduramayacağım birşey olsun istiyorum...

• 1494 dü gördük almamak için kendimi zor tutuyorum :D
  • yani 1494 den sonra yukarı niye cıkarsın in az daha deme eşşek oğlu eşşek ONS :)
  • Çok tecrübeli değilim ama birkaç yıldır edindiğim tecrübeme dayanarak söylüyorum ki Altın her düştüğünde
    almak lazım , yani nereye kadar veya ne kadar düşeceğini kestirmek zor o ayrı konu bizi aşar fakat düşüşlerde
    kesinlikle almak ve beklemek lazım durum onu gösteriyor...
  • Dolar’ın yeniden yükselmesi ve bazı yatırımcıların kar amacıyla ellerindeki değerli metalleri satmasıyla altın ve gümüş fiyatları rekor seviyelerden düşüşe geçti. Haraeu'ta değerli metal trading birimi müdürü Dick Poon, "Özellikle doların değer kaybetmesiyle metaller hızlı bir yükselişe geçmişti. Ancak dünyada bu kadar belirsizlik varken yatırımcılar kar etmek için satışa yöneldi" dedi. Poon birçok yatırımcının şu an para birimlerine güvenmediğini de sözlerine ekledi.

Ortadoğu’da yaşanan olaylar ve Dolar’ın değerlenmesi nedeniyle satış baskısına maruz kalan altın dün 1517 dolar seviyelerinden geri çekildi ve tepki satışları ile 1494 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bugünde sabah saatlerinde 1505 dolar seviyelerine kadar yükseldi ancak satış baskısı nedeniyle tekrar geriledi ve şuanda da 1502 dolar seviyelerinde hareket etmektedir. Altın eğer 1511 dolar seviyesini geçemezse satış baskıları nedeniyle 1485 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Altın’ın uzun vade beklentilerin 1560 dolar olması nedeniyle tepki satışlarının yaşanması fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır. Düşüşlerde alım işlemi yapılmasının önerildiği bu emtia da satışlar kısa vadeli, alımlar ise uzun vadeli olarak belirlenmiştir.

Pivot; 1511

Destek; 1495-1490-1485

Direnç; 1516-1523-1530

• quote:

Orijinalden alıntı: Snakeeyes

Düşüşlerde alım işlemi yapılmasının önerildiği bu emtia da satışlar kısa vadeli, alımlar ise uzun vadeli olarak belirlenmiştir.

önemli bir cümle sarfetmiş arkadaş
  • Aslında bu altının iniş ve çıkışı hep spekülatörlerin işi altını cıkardılar cıkardılar şimdi biraz indirip alttan yine malı alacakalr
    yemişim yatırımcı=spekülator bu kadar basit
  • ONS 1505-1510 arasında dolanıyor 3 gündür kendine bir yer edinecek galiba.Bir yoruma göre kısa süreli düşüş olsa da uzun süreli yükseliş olacak diyorlar
    bu aradada ONS yılbaşından bu yana yüzde 38 prim yaparak en cok kazandıran araç ALTIN olmustur
  • tekrar uçuşa geçti valla. 1522 oldu.
  • 1530 lara kadar gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.