Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.309
Cevap
39
Favori
910.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ipod için s40 aux arayüz kablolarını nereden bulabliriz.İpodunu aracına bağlayabieln varmı?
  • ebay de hazır kitler mevcut volvo-ipod bağlantıları için,, ben bu şekilde çözdüm.. servisin 1/4 fiyatına gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan
    ebay de hazır kitler mevcut volvo-ipod bağlantıları için,, ben bu şekilde çözdüm.. servisin 1/4 fiyatına gelir

Yasin bey biraz daha ayrınti verirmisiniz ?a
    nasıl birsey nereye bağlıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz ?
  • http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-2006-2007-Volvo-S60-S70-S80-XC70-V70-iPod-Adapter-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c14f34a9dQQitemZ120610572957QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

kullandığım modülün aynısı,radyonun arkasında kullanılmayan cd-changer soketi var oraya takıyorsun, aküden 12 V alıyorsun boşta kalan son ucada ipodu takıyorsun montaj bu kadar , kullanımına gelince; radyo üzerinden "cd changer" a geçiyorsun ve ipoda bağlanıyor , bağlanınca ipodun üzerinde "volvo" yazıyor daha sonra ipoddan , radyodan yada direksyondan ses ve parça kontrollerini yapabiliyorsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 15 Ocak 2011; 21:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-2006-2007-Volvo-S60-S70-S80-XC70-V70-iPod-Adapter-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem1c14f34a9dQQitemZ120610572957QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

kullandığım modülün aynısı,radyonun arkasında kullanılmayan cd-changer soketi var oraya takıyorsun, aküden 12 V alıyorsun boşta kalan son ucada ipodu takıyorsun montaj bu kadar , kullanımına gelince; radyo üzerinden "cd changer" a geçiyorsun ve ipoda bağlanıyor , bağlanınca ipodun üzerinde "volvo" yazıyor daha sonra ipoddan , radyodan yada direksyondan ses ve parça kontrollerini yapabiliyorsun ...

Çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgi için.
    Sizin aracınız kaç model?müzik sisteminiz hıgh perf.mı?

• Arkadaşlar merhaba. 13 senelik s40 1.8 maceramdan sonra 2011 model S60 D3 alaraktan yeni bir sayfa açmış bulundum. Aranıza katılmak, birbirinden zengin paylaşımlara dahil olmak isterim. Buyrun bu da aracım:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Arkadaşlar merhaba. 13 senelik s40 1.8 maceramdan sonra 2011 model S60 D3 alaraktan yeni bir sayfa açmış bulundum. Aranıza katılmak, birbirinden zengin paylaşımlara dahil olmak isterim. Buyrun bu da aracım:

Hayırlı olsun, güzel araba gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Arkadaşlar merhaba. 13 senelik s40 1.8 maceramdan sonra 2011 model S60 D3 alaraktan yeni bir sayfa açmış bulundum. Aranıza katılmak, birbirinden zengin paylaşımlara dahil olmak isterim. Buyrun bu da aracım:

araç çok güzel, hayırlı olsun.

bu arada farlarda mercek yok gibi duruyor, yoksa yanılıyor muyum?
  • Evet öyle gözüküyor autoshowda Ajda Pekkana hediye edilen kirmizi s60da da yoktu mercek.bu sınıfta bir araçta olmaması ilginç dogrusu
  • Maalesef yok. Ben de şaşırdım açıkçası. Volvo opsiyon ya da paket dahilinde Aktif Bi-Xenon almadıkça standart olarak halojen veriyor. Aktifi geçtim en azından normal bi-xenon far gelseydi keşke... Ben de geçici olarak ampül değiştim. İleride farları modifiye edip, gereken eklentileri yapmak istiyorum bakalım.

Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 18 Ocak 2011; 21:54:39 >
  • ya halojen olmasında pek bir anormallik yok, neticede bu sınıfta her markada xenon opsiyon,

ama s40 ailesine bile her donanım seviyesinde mercek koyup s60 a koymamak saçma olmuş bence
  • İyi günler herkese. 2.5 haftalık bir aradan sonra Ankara'ya döndüm(Araç bu soğukta hiç çalışmadı 2.5 hafta). Aracı ilk çalıştırmaya çalıştırdığımda gösterge ışıkları falan normal olarak yandı, ancak marşa bastığımda motordan hafif bi tıkırtı geliyordu, marşı bıraktıktan 5-6 saniye sonraya kadar devam ediyordu.3-4 kere denedim aynı şekilde devam etti. Daha sonra hiç bir şey olmamaya başladı, gösterge ışıkları dahi yanmamaya başladı. Anahtar bile otomatik kitlemedi kapıları manuel kitledim daha sonra.

Benim merak ettiğim konu şu. Acaba elektrikci tanıdığı çağırıp aküyü şarj etsek, aracın beynine ya da elektrik aksamına bir zararı olur mu? Yoksa servis mi çağırmalıyım?

Araç 2008 model volvo c30.

Bu arada ilginç olan nokta şu park lambaları seçili olmamasına rağmen aracın park lambaları yanıyordu en son baktığımda, far ayarlarını değiştirmeme rağmen hiç bişi değişmedi yanmaya devam ediyor hala, ben yokken sürekli yanık durumda mıydı yoksa araç sapıtınca mı böyle oldu bilmiyorum.Ne yapmalıyım? Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Otomobil yardım bölümüne konu açtım ancak özellikle son yazdığım maddeden dolayı volvocular daha kesin bir şeyler söyliyebilir diye düşündüm, sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 28 Ocak 2011; 16:27:11 >

• @Sexuality,

Yardım bölümündeki konunuza da yazdım gerçi, ama...

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

Ben olsam riske girmez, yetkili servisi cağırırdım.

http://www.dealer.volvocars.com.tr/tr/tr/dealerpages/4097/596F6C206173697374616EFD.aspx

Aranız iyiyse Yiğit Volvo da yol yardımına geliyor diye biliyorum.
  • sayın 19can84 akünüz bitmiş hepsi bu aküye bir arkadaşınızdan takviye atın ve aracı 30-40 dk çalıştırın herşey normale dönecektir ve akü kendini toplayana dek 2 günde bir çalıştırın hepsi bu bırakın servisi felan 1n az 100-150 liranızı alır. ayrıca volkan d arkadai her seferinde kişiyi yiğit volvoya yönlendirmesi de garip
  • niki yanlış yazmışım sexualty e cevaben olacak yukardaki mesajım
  • volkan d. denen şahıs yukardaki mesajımdan sonra küfretmiştir bana şikayet ettim bakalım ne olacak. seviyesini gösteriyor arkadaş
  • Volvo S40 benzinli için bayiler artık gelmeyecek diyor. Bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

Volvo S40 benzinli için bayiler artık gelmeyecek diyor. Bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı arkadaşlar?

Bu konu hakkında bilgim yok ama mantıklı bir hareket olacağı bir gerçek.
  • Neden mantıklı bir hareket olacak?
  • 1.6 benzinli, güç ve tüketim konusunda ideal çizgiden uzak olduğu için bu yorumu getirdim. Zaten 50.000 - 60.000 bütçe aralığında araba alacak olanların ekonomiye önem vereceği ve benzin fiyatlarının astronomik olduğu göz önünde bulundurulursa çoğu model elenmeli. t4-t5 vs. gibi extreme benzinliler sipariş üzerine gelmeye devam edecektir.
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.