Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.144
Cevap
140
Favori
700.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Giriş
  • Wolfenstein II: the new colossus platinleyen var mı? mein leben kupası çok havalı görünüyor ama şu an sinir sistemimi test etmeli miyim, emin değilim😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

psnprofiles'dan bakabilirsin Burak__PS, easy çer çöpleri gizledim boktan duruyorlar diye profilde  

Bende achievement'da yapmıştım zamanında, 99999 diye. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #284 Call of Duty: Black ops 6

Mevlana’nın Hamdım, piştim, yandım sözünü anladığım bir oyun oldu😁 toplamda 200 saate yakın oyun süresi, saçma grindler, buglı kupalar, imza kampanyaları, activision’a her hafta atılan mailler…
    Goblin Mk2 silahıyla 100 headshot atmak için harcadığım saatler. Camos are Forever kupası için gereksinimlerden birisi (mal gibi multiplayerda yaptım)
    Ezcümle; şu ana kadarki en saçma, en zor platin kupam oldu.(oyun zor değil, ben hep en zor yoldan yapmışım)
    black ops 7 içerisinden kupa senkronizasyonu yaparak beleş platin kupamı da aldım. Bir müddet akit sağlandı sevgili activision

• Sevgili kupa avcıları, bir sorunum var, umarım yardımcı olabilirsiniz. Geçenlerde Ark: Survival Evolved oyununda platinum aldım. Fakat oyunu daha önce gizlemişim. Şimdi oyunu tekrar görünür yapamıyorum çünkü Ps5, ps4, psapp, account.sony.com'da hiçbir gizli oyunlar listesinde Ark: Survival Evolved oyunu yok. Reddit, psnprofiles gibi yerlerde konu açtım ama kimse yardımcı olamadı. Ne yapmak gerekir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Denedim hocam. Lisansları yeniledim. Hem ps5 hem ps4'te veritabanlarını tekrar kurdum. Oyunu hem ps5'te hem ps4'te silip tekrar yükledim. Gizlilik ayarlarını "herkese görünür" şekilde değiştirdim. Reddit, psnprofiles, youtube'da gördüğüm bütün yöntemleri denedim. Playstation'a mail attım, cevap vermediler. Çağrı merkezini aradım. Hiçbir sonuç elde edemedim.

O oyundan platinum aldıktan sonra başka bir oyunda kupa aldınız mı? Bir profilde oyunlar veya profilin kendisi gizlenip tekrar açıldıktan sonra hesabın her hangi bir oyundan en az bir kupa alması gerekiyor eğer psnprofiles sitesinde gözükmesini kastediyorsanız. Fakat siz kendi playstation profilinizde oynadığınız oyunlar arasında gözükmüyor diyorsanız ona yapacak bir şey yok eğer o oyunu kendi hesabınızdan satın almadıysanız göremezsiniz sony yeni bir sistem getirdi. Fakat kupaların görünebiliyor olması lazım, oynanan oyunlar kısmında oyun gözükmese bile.

Ark'ı platinledikten sonra çok kupa kazandım hocam. Ayrıca oyunu kendi hesabımdan satın aldım, kardeşlik yapmadım. O dediğiniz, başka hesaplardan alınan oyunların, kendi hesabınızda oynanan oyunlarda gözükmemesi durumundan haberdarım. Bu onunla ilgili değil.

Oyun benim kupa listemde gözüküyor. Psnprofiles profilimde ise gizlenmiş durumda. Arkadaşlarıma da baktırdım; konsollarından benim hesaba baktıklarında oyun gözükmüyormuş.

Normalde bunu çözümü çok basit; gizli oyunlar bölümüne girip oyunun yanındaki tiki kaldırdığımızda oyunun tekrar görünür olması gerekir. Buradaki sorun; gizli oyunlar bölümünde ark yok, bu yüzden yanındaki tiki kaldıramıyorum.

Ps4'te ps4 için gizli oyunlar, ps3 ve vita için gizli oyunlar seçeneği var. Ps3 ve vita için gizli oyunlar seçeneğinden oyunu gizlediyseniz ps4 üzerinden bu gizli oyunun tik işaretini kaldırmanız gerekiyor, aksi takdirde gözükmeyecektir.

Her ne kadar vita ve ps3 bölümü ayrı bir seçenek olsa da, ps4 oyunları da bu bölümden gizlenebiliyor. Hangi konsoldan gizlediğinizi hatırlıyor musunuz? Büyük ihtimalle ps4 üzerinden gizlemiş olmanız lazım.

Ps4'te "ps4 için gizli oyunlar" kısmından gizlemiştim hocam. İşin ilginç yanı, oyun ps4'teki "ps4 için gizli oyunlar" bölümünde yok ama "ps3 ve ps vita için gizli oyunlar" kısmında gözüküyor. Oyunun yanında tik yok. Oyunu oradan gizleyip kupa kazandım ve kupalarımı senkronize ettim. Sonra bu sefer tiki kaldırıp oyunu görünür yaptım, tekrar kupa kazanıp tekrar kupalarımı senkronize ettim. Değişen bir şey olmadı. Ps4'teki "ps4 için gizli oyunlar" ve "ps3 ve ps vita için gizli oyunlar" bölümleri birbirlerinden bağımsız çalışıyormuş.

• #3550. Halo Campaign Evolved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 12 Ağustos 2026; 16:17:2 >

• #3553. Assassin's Creed Black Flag Resynced

• Kütüphaneyi karıştırırken çok öncelerden black ops 4’ün plus ile verildiğini gördüm. Platinini araştırırken “Blackout” mod kupalarının problem olabileceği, oyuncu bulmada problem yaşanabileceğini okudum ama hiçte beklediğim gibi olmadı. Hemen maç başlatıyor ve ortalama 40’a yakın oyuncu var.
    2026 yılında bo4 başlanır mı, ya da aramızda bu oyunun platiniyle ilgilenen var mı?

• #3554. 007 First Light

türkçe oluşu ve konusu güzeldi 👌🏻 bazı bölümlerde gizlilik zorlaması tempo düşürüyor ama konu ajanlık olunca da normal karşılamak lazım, acelem var bam bam dalayım diyorum izin vermiyor 🤣

• #432 #433 #434 #435

eski oyunları severim ama eski günleri daha çok severim

• #3558 Resonance: A Plague Tale Legacy

• Sniper elite resistance platin kupa almak isteyen olursa beklerim daha önce ps5 sürümü platinledim sıra ps4’de

Selamlar! Sniper Elite oyunlarını önerir misiniz? Açıkçası bu seriyi her zaman merak ettim fakat hiç başlamadım  Serinin genel olarak platinleri çok zor mu? Her şeyden önemlisi sizce oyunlar zevkli mi?  

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.