Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.144
Cevap
140
Favori
700.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 1...579...1155115611571158
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu tarz oyunları seviyorsanız eğer mutlaka oynayın derim şimdiye kadar çıkan tüm serileri platinledim oynarken’de çok keyif aldım co-op ekstra keyifli oluyor platin kısmına gelirsek v2 çok zorlamıştı beni onun dışında en zor kupaları authentic zorlukta bitirme var düşmanlar harita görevler mermi isabetinin azalması gibi etkenler yoruyor biraz birde toplanabilir eşyaları uğraştırıyor biraz o kadar tek uzun zaman alabilir ama co-op olursa rahat edersiniz  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin en zor platini Sniper Elite 3'tür bana göre . Ama onda da hatırladığım kadarıyla glitch vardı ve bir kaç şey yapıp en zor zorlukta pusula vs açılıp halledilebiliyordu. Son oyunun da propaganda kupaları var onlar zor. Şu ana kadar platinlemediğim sadece son oyun kaldı çünkü o kupa gözümde büyüyor. Oynayın kesinlikle, pişman olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 2 Eylül 2026; 16:27:13 >

Hocam o dediğiniz kupa sanırım online mod’da 100m ve daha üzeri mesafeden rakip oyuncuyu testislerinden vur kupasıydı glitch ile yapıp almıştık arkadaşla sıkıntılı kupaydı cidden birde ribbon’lar vardı son oyundaki propaganda’da ise çok uğraşmıştım sniper ile uzaktan vurma baya uğraştırmıştı isabet yüzünden ps5 versiyonu aldım şimdi ps4 versiyonu almak için uğraşıyorum  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.