Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22.817
Cevap
137
Favori
643.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında en güzeli online gerektiren kupaların ayrı kategoride listelenip platine etki etmemesi, sonradan çıkan dlclerde yaptıkları gibi düzenlenebilir online kupalar, böylelikle serverlar kapandığında oyunu %100 yapamazsın belki ama platin hala alınabilir olarak kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 6 Ekim 2025; 15:42:18 >
  • Bence çok fazla anlam yüklememek lazım platin kupaya. Alın, geçin. Yok bilmem şöyle olsa, böyle yapılsa... takmamak lazım. Sunucu mu kapandı, oynamazsın, olur biter. Eskiden oynadığın oyun için platini almak mı istiyorsun? Geçmiş olsun, alamazsın. Zamanında alsaydın. Hiçbir firma da sunucu kapanacak diye kupa listesini yeniden inşa etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Yarbay'ım size katılıyorum. Platin kupa işini bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta oyunları zevk almak için oynuyoruz. Ancak hem zevk alıp hem de platin alıyorsak işte bu olay en güzeli :)

• Arkadaşlar Tomb Raider online kupaları için birinizi 20 kez turret ile 1 kez de ziplinedan kayarken öldürebilir miyim? Ayrıca ranked match kupaları da lazım ancak onun için 1 kişiden fazlası gerekiyormuş sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Aynı kupaları bu konuda sizden daha önce yazan birkaç kişi de istiyordu. Mesajlarda geriye giderek o kişileri bulabilirsiniz. İsterseniz onlarla bir grup oluşturup online kupaları halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 13 Ekim 2025; 11:9:33 >
  • Sevgili trophy hunterlar, son zamanlardaki en büyük zevkim konsolda cod: modern warfare 1-2-3’ ü klavye mouse ile oynamak. Kesinlikle yüksek zorluklarda inanılmaz bir konfor sağlıyor. Çoğu zaman kendimi Xantares gibi hissediyorum. Sorum ise; Diğer oyunları oynamak için de bazı dönüştürücüler varmış, xim/zen gibi. Bu oyunlarda hile olarak algılandığına yönelik bazı yazılar okudum ancak çok nadir online oyun oynarım. Bu sorun teşkil eder mi? Aramızda kullanan var mı?

Not1: klavye mouse’u resmî olarak destekleyen oyun listesi mevcut. Sorum desteklemeyenler için

Not2: Bilgisayardan oynamamı tavsiye edecek arkadaşlar için, emin olun bu öneri sadece sizin aklınıza gelmedi. Teşekkür ederim

Hile olarak algılıyor dedilerse asla kullanmanı önermem. Ps3’te bile eğer hile kullanırsan Psn hesabını banlıyor Sony. Hiç acımaları yok. Call of Duty oyunlarında hile yapılırsa direkt olarak Sony’e raporluyorlar. Hile olduğu tespit edilirse de Psn hesabın banlanıyor ve artık hiçbir oyunu Online oynayamazsın.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Helal olsun valla büyük bir alim hayran kalıyorum konsoldan platinleyenlere oyunları

Orijinalden alıntı: Turkcebeci_

Cod Modern Warfare 2 Remastered oyununda atış poligonu kupasını alan var mı? Rehberleri izliyorum ama yapılabilecek bir şey gibi gelmiyor
    Bu kupa ve Titanfall 2’de bulunan buna bir benzer talim alanı kupası aldığım en zor kupalardandı. Aldıysanız eğer asla unutmazsınız bu iki kupayı 🥲

🚨 🚨Yeni bir girdi olmaması adına🚨🚨
    Cod mw3 zombie kupaları üzerine çalışan varsa bana ulaşabilir psn: turkcebeci_

• 3 oyunu aynı dönem içerisinde oynadım ki - yeniden yapım cod 1 ve 2 yi de oynuyorum- seride grafik bu denli yükselirken oyunun ruhu kaybolsun. Sinema filmi gibi izliyorum ama oynanış remastered’ların yanından bile geçemez.
    İlk oyunlarda bölüm bazlı zorluk kupaları varken, rebuildlerde bunu tek bi kupa yapmışlar ve en son oynadığım cod3’te 50.000 zombi öldürme kupası vardı. Buna yorum dahi yapmak istemiyorum… poligon kupalarındaki başarı hissi nerede zombileri lootlamak nerede..
    son bir kıyaslama yapacak olursam, iki remastered platinleme sürem 40 saat ve bu unutamayacağım bi macera olurken cod3 tek başına 100 saat ama tamamen zaman israfı.

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

• Turkcebeci_ kullanıcısına yanıt

Tebrikler! Bu tarz online isteyen oyunları aslında ekipçe beraber girersek çok daha kolay oluyor. Aksi takdirde kupa almak tam bir işkence haline geliyor. En basit kupalar bile zorlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 24 Kasım 2025; 14:50:30 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ps5 sürümde kayıp miras kupalarını da birleştirdiler diye biliyorum, muhtemelen bundan kaynaklıdır. Çözüm oyunu oynayıp kupaları toplamak DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.