|
yazayım bir eyv |
|

|
yazayım bir eyv |
|
@Leon FR Üstteki arkadaş Tomb Raider online kupalarıyla ilgileniyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 20 Ağustos 2025; 12:46:37 > |
|
SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition |
|
Önceden I-C-O diye bir arkadaş vardı böyle renkli renkli yazan. Sen o musun yoksa hocam? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 21 Ağustos 2025; 20:54:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok be Evo, değilim :) ICO güzel oyundur ama öyle bir nick hayatım boyunca hiç almadım :) Genelde bu nicki kullanırım :) Ayrıca renkli yazmam sizi rahatsız ediyorsa renk işini bırakabilirim ;) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 22 Ağustos 2025; 10:32:42 > |
|
|
Selam Arkadaşlar! Need for Speed Rivals'ın online serverları 7 Ekim 2025 tarihinde kapatılıyormuş. Sağ olsun buradan bir arkadaş mesaj attı, o söyledi. Muhtemelen bu durumu biliyorsunuzdur ancak yine de hatırlatmak istedim. Oyunu platin yapmak isteyenler 7 Ekim 2025 tarihine kadar elini çabuk tutmasında yarar var. Herkese keyifli ve platinli oyunlar dilerim :) |
|
Tebrikler! Özellikle Plucky Squire'i fazlasıyla zevk alarak bitirmiştim. Ancak Road 96 için ise aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Sanırım beklentim biraz fazlaydı. Açıkçası oyun bana çok sıradan geldi. Bu oyunları platinlediysen ayın 16'sında kütüphaneden kalkacak olan F.I.S.T Forged in Shadow Torch'a da bakmanı öneririm. Metroidvania türünü seviyorsan oyunu zevkle platinlersin. Sevmiyorsan pek bulaşma derim. Zira oyunda çok fazla hızlı seyahat (fast travel) noktası yok. Git gel sebebiyle bu durum bazen insanı fazlasıyla yorabiliyor. Herkese keyifli ve platinli oyunlar dilerim ;) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 8 Eylül 2025; 11:37:27 > |
|
|
Teşekkürler, F.I.S.T benim de aklımdaydı, Road 96’nın ps4 sürümünü de bitirdikten sonra oynamaya başladım. Vuruş hissi olsun, diyalogların altyazıyla geçiştirilmek yerine dublajlanmış olması olsun gayet keyifli ilerliyor, komboları da beğendim. Çinliler yapıyor bu sporu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
Selamlar! Bana göre oynanmamış her oyun yeni oyundur. Ayrıca oyunların hepsini ilk çıktığı zaman oynayacağız diye bir kaide yok. Örneğin; şu an Unravel oynuyorum. Bu oyun 2016 yılında piyasaya sürülmüş. Ben ise ancak şimdi zaman bulup oynayabiliyorum. Oyun 9 senelik olmasına rağmen bence hala taş gibi. Oyunun grafikleri ve bulmacaları günümüz için bile gayet başarılı. Keza aynı şekilde bir oyuncu günümüzde The Last of Us'ı hiç tecrübe etmemiş olabilir. Oyun 2013 yılında çıktı ancak o vakit kişinin belki yaşı küçüktü, belki konsolu yoktu, belki zamanı müsait değildi, belki de maddi durumu yetersizdi ve bu oyunlara hiç erişemedi. Bugün, o oyuncu için The Last of Us son derece yeni bir oyundur. Bu durum gayet doğal ve normaldir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Eylül 2025; 12:16:33 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|