Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.817
Cevap
137
Favori
643.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazayım bir eyv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 20 Ağustos 2025; 12:46:37 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • maciras kullanıcısına yanıt

Önceden I-C-O diye bir arkadaş vardı böyle renkli renkli yazan. Sen o musun yoksa hocam?   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 21 Ağustos 2025; 20:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok be Evo, değilim :) ICO güzel oyundur ama öyle bir nick hayatım boyunca hiç almadım :) Genelde bu nicki kullanırım :) Ayrıca renkli yazmam sizi rahatsız ediyorsa renk işini bırakabilirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 22 Ağustos 2025; 10:32:42 >

Yok hocam, sadece sordum. 

• Selam Arkadaşlar! Need for Speed Rivals'ın online serverları 7 Ekim 2025 tarihinde kapatılıyormuş. Sağ olsun buradan bir arkadaş mesaj attı, o söyledi. Muhtemelen bu durumu biliyorsunuzdur ancak yine de hatırlatmak istedim. Oyunu platin yapmak isteyenler 7 Ekim 2025 tarihine kadar elini çabuk tutmasında yarar var.

Herkese keyifli ve platinli oyunlar dilerim :)

Kaynak: https://www.ea.com/legal/service-updates/i-q?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Ayın 16’sında kütüphaneden ayrılacaklarından dolayı Plucky Squire ve Road 96’yı platinler listeme katayım istedim. İyi de yapmışım, her iki oyunla da keyifli saatler geçirdim.

Plucky Squire: İki ve üç boyutta oynadığımız masalsı bir bulmaca oyunu diye tanımlayabilirim. Kelime yerleştirmeye dayalı bulmacalarından ötürü temel/orta seviye İngilizce bilgisi de gerekiyor. Son bossun 1-2 fazı harici pek de zorluğu yok, bu yüzden platini hızlı almak adına adventure modda oynamanızı öneririm.

Road 96: Telltale oyunlarını sevenler buna da bayılacaktır. Oyunu ilk sefer rehbere bakmadan bitirdiğimde başlarda alınan tek bir kaçırılabilir kupa dışındaki tüm kupaları almıştım. Toplanacak kasetler var fakat bölümlerde diyaloğa girmeden sağı solu araştırırsanız rahatlıkla topluyorsunuz, birkaçını da oyun içindeki mini oyunları yapınca elde ediyorsunuz. Seyahatlerin genelinde para sıkıntım olmadı, bir şekilde para buluyorsunuz, o yüzden seçim yaparken canı yüksek gençleri seçmenizi öneririm.

• Silk Songa 5 saat altında oyunu bitirme kupası koyan gelistiriciye burdan selamlarımı iletiyorum. 🤬

Tebrikler! Özellikle Plucky Squire'i fazlasıyla zevk alarak bitirmiştim. Ancak Road 96 için ise aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Sanırım beklentim biraz fazlaydı. Açıkçası oyun bana çok sıradan geldi. Bu oyunları platinlediysen ayın 16'sında kütüphaneden kalkacak olan F.I.S.T Forged in Shadow Torch'a da bakmanı öneririm. Metroidvania türünü seviyorsan oyunu zevkle platinlersin. Sevmiyorsan pek bulaşma derim. Zira oyunda çok fazla hızlı seyahat (fast travel) noktası yok. Git gel sebebiyle bu durum bazen insanı fazlasıyla yorabiliyor.

Herkese keyifli ve platinli oyunlar dilerim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 8 Eylül 2025; 11:37:27 >

bayadır forumda görmedim o kullanıcıyı, mesajlarını okumak keyif veriyordu. umarım iyidir

Teşekkürler, F.I.S.T benim de aklımdaydı, Road 96’nın ps4 sürümünü de bitirdikten sonra oynamaya başladım. Vuruş hissi olsun, diyalogların altyazıyla geçiştirilmek yerine dublajlanmış olması olsun gayet keyifli ilerliyor, komboları da beğendim. Çinliler yapıyor bu sporu  

• Arkadaşlar selam. BF 4 ana oyunun online kupaları için yardıma ihtiyacım var. M1911 açmak için tabanca ile biraz farm yapmam lazım. BF 4 sunucuları kapanmadan online kupaları almak isteyen arkadaşlar varsa birbirimize destek olabiliriz.

Düşünen olursa bana mesaj atsın ekleyeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar! Bana göre oynanmamış her oyun yeni oyundur. Ayrıca oyunların hepsini ilk çıktığı zaman oynayacağız diye bir kaide yok. Örneğin; şu an Unravel oynuyorum. Bu oyun 2016 yılında piyasaya sürülmüş. Ben ise ancak şimdi zaman bulup oynayabiliyorum. Oyun 9 senelik olmasına rağmen bence hala taş gibi. Oyunun grafikleri ve bulmacaları günümüz için bile gayet başarılı.

Keza aynı şekilde bir oyuncu günümüzde The Last of Us'ı hiç tecrübe etmemiş olabilir. Oyun 2013 yılında çıktı ancak o vakit kişinin belki yaşı küçüktü, belki konsolu yoktu, belki zamanı müsait değildi, belki de maddi durumu yetersizdi ve bu oyunlara hiç erişemedi. Bugün, o oyuncu için The Last of Us son derece yeni bir oyundur. Bu durum gayet doğal ve normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 15 Eylül 2025; 12:16:33 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Her denemede hedeflerin konumu değişiyor. 8 noktada çift vuruş yapılabilecek yer var. Bunun 4 ü default olarak hepsinde aynı başlıyor, diğerleri için en iyi koşuyu bulmam lazım. Bulduğumda checkpoint alıyorum ve ardından denemeye başlıyorum.
    Teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.