Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.142.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım o araba cok enteresan bı araba yaa çenç araba gıbı duruyor aynı her yerı bırbırınden farklı slx-s-duz model arası bırsey olmus araba.port bagajları bıle orj degıl benım bıldıgım 96 s lerın kapı dosemelerı slx tıpı olması lazım ama bu arabada sahın veya duz kartal tıpı anlayamadım ben bırsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 16 Mayıs 2008; 19:46:42 >
  • Arkadaşlar benim bildiğim kartal s farklıdır. Bildiğim kadarı ile kartal s ler şu 2000,2001 model 1.6ie kartalların aynısı sadece farkı enjeksiyonu olmaması bildiğim kadarı ile döşemesi falan aynı yani şu düz kartal meselesine gelince benim bildiğim kadarı ile bu düz kartallar 93 ile 95 yılları arasında üretilen çoğu beyaz renk olan kartallara deniliyordu. Bu arabaların içi şahinlerle aynı motoruda düz motor 65 veya 75 bg. lik olması lazım. Birde geneli 99 2001 yılları arasında üretilen iç döşeme şahin, torpido yeni tip, enjeksiyonlu, direksiyon ayarlı, tavan çıtası olmayan (genelde sonradan taktırılır) kartallar vardır, bunları çoğu vatandaş düz kartal zanneder ama değildir bu kartallara bildiğim kadarı ile Kartal HD deniliyodu, hepsinin fotoğraflarını yükleyeceğim birazdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonwhite

Bende hiç görmedim düz kartal s yani döşeme falan öyleyse niye kartal s desinler canım

enjeksiyon yok bunlarda büyük ihtimalle ondan dolayı s demişler, aşağıdaki resimleri inceleyin kartal s ile kartal 1.6ie nin kasası aynıdır dikkat ederseniz.

Bu bahsettiğim orjinal düz kartal olan araç geneli beyaz renktir ve hep bu jant kapağı kullanılmıştır.

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Buda 99-2000 senelerinde üretilen kartal hd , çoğu insan bu araca düz kartal der ama değil enjeksiyonlu yeni torpidoludur bu araçlar iç döşemesi şahin tipidir,tavan çıtası orjinal değildir buda takma çıta, gördüğünüz kartal HD lerde bu jant kapağını kullanır genelde.

Gelelim kartal s e kasa itibariyle kartal 1.6ie kasasıyla aynıdır ie lerden farkı enjeksiyonsuz olmalarıdır bildiğim kadarı ile döşemeler aynı olmasına rağmen s lerin döşemelerinin rengi daha açıktır .

Buda Kartal SLX1.6ie benim arabanın aynısı bunlarında motorları 96 bg. gövde rengi tampon ve aynalar, kalın kapı çıtaları gibi vs. özellikleri var bunların koltuk deseni de farklıdır çiçekli gibi birşey ayrıca arka koltuk diğerlerine göre daha geniş daha yumuşaktır.

neyse yeterince gevezelik ettim kusura bakmayın sadece bildiklerimi paylaşmak istedim sevgiler...

• quote:

Orjinalden alıntı: moonwhite

Bende hiç görmedim düz kartal s yani döşeme falan öyleyse niye kartal s desinler canım

tempra motoru var.o yüzden s deniliyor
  • arkadaşlar bu tempra motoru nerden anlaşılıyor tempra motorların üstünde fiatmı yazıyo yoksa tofaşmı benimkinde fiat yazıyo tempra motor dedikleri şeyde yıllar önce çıktığına göre bu fiat yazanlar noluyo bunların seside farklı mesela 94 model bir doğan slx in motorunun üstünde tofaş yazar ve bu motor biraz daha tok seslidir tempra motor bildiğim kadarı ile buna deniliyo bir başka 98 model doğan slx1.6ie in motorunun üstündede fiat yazar ve ses daha ince çıkar bu motor ne peki ?

Belki de izmirin en temiz doğan_slx ini kullanıyorum.. Araba 95yılında 0 olarak alındı ve şuan da 54bin kmyi yeni devirdim.. araç garaj arabası gibi bişeydi babam sağolsun senede 1kez uzun yola gider, geri kalan zamanlarda günde 1kez kahveye gidip geliyor.. ehliyeti alınca ben dolaşmaya başladım

birkaç resim

• hoşgeldin dostum ismin sinan galiba sağ arka ışığın altında yazıyor
    seni ahbikan kardeşimiz ekliyecektir kendisiNe pm den ulaşabilirsein paylaşımların sürekli olsun

arabanda güzel miş
    tekrar hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 17 Mayıs 2008; 8:32:26 >

==> 1989 BEYAZ ŞAHİN <==

• quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Arkadaşlar kuş serisi grubunuza beni de ekleyin..

Belki de izmirin en temiz doğan_slx ini kullanıyorum.. Araba 95yılında 0 olarak alındı ve şuan da 54bin kmyi yeni devirdim.. araç garaj arabası gibi bişeydi babam sağolsun senede 1kez uzun yola gider, geri kalan zamanlarda günde 1kez kahveye gidip geliyor.. ehliyeti alınca ben dolaşmaya başladım

birkaç resim

kardeşim arabanı bir temizle istersen hertarafı tos kaynıyor

ya bişi sorcam bu km ibresi nednen tam sıfırın üstünde deil benim arabada aynı böyle napmamaız gerekiyor
    bir fikri bir düşüncesi olan varmı o acaba

yanlış km yapıyoz buraya yazınca ahmette kıskanıyor niye çok yaptım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 17 Mayıs 2008; 8:29:25 >

==> 1989 BEYAZ ŞAHİN <==

• quote:

Orjinalden alıntı: egeli__

quote:

Orjinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

Arkadaşlar kuş serisi grubunuza beni de ekleyin..

birkaç resim

kardeşim arabanı bir temizle istersen hertarafı tos kaynıyor

ya bişi sorcam bu km ibresi nednen tam sıfırın üstünde deil benim arabada aynı böyle napmamaız gerekiyor
    bir fikri bir düşüncesi olan varmı o acaba

yanlış km yapıyoz buraya yazınca ahmette kıskanıyor niye çok yaptım diye

ben aydında okuyorum üni.de cuma günü izmire dönüyorum cuma yada cumartesi bi arabayı yıkayıp öyle dolaşıyorum o arabayı yıkamadığım güne denk gelmiş.. arkadaki yazıya gelince babam ilk aldığında yazdırmış hala duruyor bende pek takmıyorum açıkcası kalsın..

dün hususi gidip aktar dan badem yağı alıp temizledim aracın içini.. ama bgn büyük ihtimalle babam kahveye gittiğinde arabayı yine dut ağacının altına koyacak ve yine benim araba rezil olcak akşama yine yıkancak

Gruba alındığım için teşekkürler

bi sorum vardı acaba şu konudan yardım edebilirmisiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_23285863/mpage_1/key_//tm.htm#23285924

• GURUBA BEN ALMIYORUM KARDEŞ AHBİKAN ALIYOR ONA SÖYLEYECEKSİN

AYDINDA HANGİ BÖLÜMDESİN KAÇINCI SINIFSIN
    BENDE UŞAK ÜNİ'DE OKUYORUM COĞRAFYA 2 SINIF
    HEM UŞAKLIYIM HEMDE UŞAK ÜNİDE OKUYORUM

VE MSN VEREBİLİRSİMİSİN HERKES VERİYOR BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIMAK İÇİN

==> 1989 BEYAZ ŞAHİN <==

• BEYLER YÜZBAŞILIĞA TERFİ ETMİŞİM

==> 1989 BEYAZ ŞAHİN <==

• selamlar...
    "S" aslında standart donanım anlamına geliyor...ancak tempra motorlu seride kullanıldı.
    "SL" standart modelin bazı donanım eklemeleriyle lüks hale getirilmesidir.
    "SLX" ise sl modeline ekstra donanım ilavesidir yani"X" extra demektir.

saygılarımla...

bende de 2001 kartal 1.6 ie war
    alırsanız sevirim

<===2001 Kartal 1.6 ie===>

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • hoşgeldin arkadaşımmm....

topiğin sahibi ahbikan arkadaşımız geldiğinde ekler listeye senide

• hoşgeldin tofaşçı.Hepimiz tofaşçıyız.Bu arada Tofaşının fotolarınıda bekliyoruz gruba.
  • hoşbulduk arkadaşlar beni fotolar hazır ama nasıl atacağımı bilmiyorum daha er izz bir yardım etseniz sevinirmmmm

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.