Şimdi Ara

LPG de Arabadan Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araba 95model doğan slx (orj 55bin km de BABAM SAĞOLSUN ) Motor temiz dedik bi gidip LPG taktıralım da şu benzin paralarından kurtulalım istedik araçta LPG dönüşümünden beri garip bir ses geliyordu sanki tekerlerin orda bir kağıt parçası varmışta yere sürtüyormuş gibi.. bgn daha da bi dikkatimi çekti bende acaba LPG den mi diye düşündüm ve Benzinle çalıştırıp gezdim.. O bahsettiğim ses yoktu.. Acaba şu LPG deyken gelen ses neyin sesi olabilir??? Çok sinir bozucu bişey

ama bu sesin içeri girceğini sanmıyorum çok yüksek bir ses değil çünkü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 17 Mayıs 2008; 2:11:54 >

Orjinalden alıntı: desiya

13 senede 55.000 km yapmış araç
    ozaman 26 senede 110.000 kmde olacak demektir :)
    şimdi hesaplayın bakalım önümüzdeki 13 sene ne kadar kar edeceksiniz

yok hocam ya o babam zamanındaydı.. şimdi ben aldım arabayı bir çıkıp gelmem zaten 100-150km yi buluyor.. Ahh ahh ehliyeti alınca, trafiğe çıkamamamın acısını çıkarıyorum

@Whisper911 yok hocam araç karbüratörlü, sanki böyle kağıt sıkışmışta tık tık çarpıyor gibi ses geliyor..

• Nem ce bir an evvel lpg ustana git. bişy yok derse başka ustaya git. O da nlamazssa takan adama sök bunu de o hemen yapar öle dyince.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araçta tuhaf bir ses geliyor
    2 yıl önce açıldı
    Araba Hızlanırken Gelen Ses
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LPG den olacağını sanmıyorum.Ama yinede ustaya danış

Orjinalden alıntı: konamser

bende de bu ses var,benzinde yok lpg de var.Ama genellikle depo boşken yapıyo.Şamandradan yapabilir.

yok hocam depo full ken de yapıyordu.. dün iyice sinir oldum bi benzin e geçiyim dedim benzinde hiç sorun yaşamadan kullanıyorum.. Birde aracın LPG Dönüşümü 3hafta fln önce gerçekleşti.. Daha 2.LPG deposuyla gidiyoruz acaba yeni olmasının bir etkisi varmıdır ??

EDIT : arkadaşlar akünün naylonu daha üzerinde duruyormuş acaba o yüzden yapar mı ?? kaputu açıp boştayken biraz gaza bastığımda farkettim o naylon sağa sola vuruyor.. peki diyelim ki o naylondan.. o zaman neden benzindeyken böyle bir ses yok ta LPG deyken var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 17 Mayıs 2008; 11:57:13 >

• UP
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.