Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.130.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Termostat belli dereceye gelince tam açar.Yarım açma gibi bi özelliği yok.Orjinal bildiğim kadarıyla 86-88 derece civarında açıyor.Eğer daha erken açmasını istiyorsanız OES merka termostat var 76-78 derecede açıyor.Ben OES kullanıyorum tavsiye ederim.Yazın sıcak yerlerde yaşıyorsanız baya fayda sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KULAHMET80

merhaba arkadaşlar benim 1992 bej şahinim vardı çok temiz ve orjinaldi satmak zorunda kaldım ama çok pişmanım eski ve temiz arabaları hep sevmişimdir orjinal ve bakımlı olmasına özen gösteririm şimdi yine bir tofaş almak istiyorum temiz bir doğan slx 95 düşünüyorum tofaş grubunun en sevdiğiniz modeli ve sebebi nedir paylaşır mısınız şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar fikrinizi söyler misiniz
  • KULAHMET80 K kullanıcısına yanıt
    Ben olsam bütçen varsa 98 ve üstü Doğan SLX tercih ederim.Yanlış hatırlamıyorsam 97nin 2.yarısından sonra yüksek göğüse geçildi.98-99 temiz bi SLX iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Termostat belli dereceye gelince tam açar.Yarım açma gibi bi özelliği yok.Orjinal bildiğim kadarıyla 86-88 derece civarında açıyor.Eğer daha erken açmasını istiyorsanız OES merka termostat var 76-78 derecede açıyor.Ben OES kullanıyorum tavsiye ederim.Yazın sıcak yerlerde yaşıyorsanız baya fayda sağlıyor.

ne gibi faydalar görüyorsunuz. birde fan müşörü yine 90 da mı açıyor?
  • quote:

Ben olsam bütçen varsa 98 ve üstü Doğan SLX tercih ederim.Yanlış hatırlamıyorsam 97nin 2.yarısından sonra yüksek göğüse geçildi.98-99 temiz bi SLX iyidir.

96 ikinci yarısından sonra yüksek göğüs ve karbüratörlüydü. yani 96 son karbüratörlü ve ilk yüksek göğüslü
  • dembay1 D kullanıcısına yanıt
    Müşür kışlık olduğu için 90da açıyor.Termostat daha erken açtığı için sıcaklığın çok artmasına izin vermiyor.Sıcaklık sabit 85 civarında oluyor.

Yüksek göğüse geçiş dediğin gibi 96nın 2. yarısı yapıldı yanlış hatırlamışım.Ayrıca 96da tek nokta enjeksiyona geçilmedi.Tek noktaya geçiş 99 2.yarı ya da 2000 yılında yapıldı.
  • quote:

Müşür kışlık olduğu için 90da açıyor.Termostat daha erken açtığı için sıcaklığın çok artmasına izin vermiyor.Sıcaklık sabit 85 civarında oluyor.

Yüksek göğüse geçiş dediğin gibi 96nın 2. yarısı yapıldı yanlış hatırlamışım.Ayrıca 96da tek nokta enjeksiyona geçilmedi.Tek noktaya geçiş 99 2.yarı ya da 2000 yılında yapıldı.

96 da tek nokta enj demedim. 96 ikinci yarısında çıkanlar son karbüratör ve ilk yüksek göğüstür. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sonat-otomotiv-den-1997-model-dogan-slx-1.6ie-orjinal-197601253/detay yanlış hatırlamıyorsam 1997 olması lazım. ie enjeksiyonu belirtiyor diye biliyorum ama yanılmış olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 20 Ocak 2015; 22:32:44 >

• quote:

murat 131 1300 motora otomatik fan taksak olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 20 Ocak 2015; 22:27:42 >
  • dembay1 D kullanıcısına yanıt
    Tabi olabilir otomatiğe çevirenler var.

İ.e konusunda tam olarak benim de bilgi yok internette de kesin bilgiler yok ama 97-98 model karbüratörlü slx ler var buna eminim.İlandaki araç da motordan anladığım kadarıyla i.e.
  • doğan slx olacağı kesin ama yüksek göğüs nedense pek hoşuma gitmiyor sanki sırf değişiklik olsun diye yapılmış gibi herhalde sizin öneriniz dahilinde 95 slx iyi gibi teşekkür ederim
  • 2001 kartal slx i.e kullanıyoruz araba haftada 1 gün belki kullanılır her ay bakımını yaparız ufak mesafelerde kullanıyoruz arabanın yürüyen aksamında ses tık yok gayet memnunuz babam çok seviyor fakat annemler yeni arabaları seviyor her bindiklerinde değiştirin diyorlar arabadan anlamaz onlar bu araba babamla benimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

2001 kartal slx i.e kullanıyoruz araba haftada 1 gün belki kullanılır her ay bakımını yaparız ufak mesafelerde kullanıyoruz arabanın yürüyen aksamında ses tık yok gayet memnunuz babam çok seviyor fakat annemler yeni arabaları seviyor her bindiklerinde değiştirin diyorlar arabadan anlamaz onlar bu araba babamla benimdir

o arabaların tadını bilmeyen anlamaz

• KULAHMET80 K kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bunun kokusu zevki farklı
  • S.a arkadaşlar. Ahbikan beni günceller misin? 78. Sıradayım. 1993 Şahin olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirigmus merhaba, nasılsın kardeşim? Arada bi bakıyorum buraya. İşten güçten fırsat bulunca :) bişi sorcam. Araba devirden düşünce açık hava filtresi gibi ses geliyor. Devrini düşürüp, gaza asılınca.. Kapağı, karbüratörü falan kontrol ettim ama bişi bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y4s1N kullanıcısına yanıt
    İyiyim sen nasılsın. Görünmüyordun ne zamandır. Filtre kapağından hava alıyor olabilir iyice kontrol et ya da denemek için bantla sar. Boşta gaza basınca patlama da yapıyorsa gaz ayarın bozuktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu çok önce görmüştüm yıllar önce belki 5 yıl önce velhasıl çok işime yaradı bu konu, açtım okudum, uyguladım ara ara, herneyse bende bir fotoğraf paylaşıyım bari dedim

Doğan Slx 1994 model, babam showroomdan almış 94 te sıfır. Boya, plaka herşey orjinal :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu konuyu çok önce görmüştüm yıllar önce belki 5 yıl önce velhasıl çok işime yaradı bu konu, açtım okudum, uyguladım ara ara, herneyse bende bir fotoğraf paylaşıyım bari dedim

Doğan Slx 1994 model, babam showroomdan almış 94 te sıfır. Boya, plaka herşey orjinal :)

Benim arabanın aynısı :)

• Sturmgeist kullanıcısına yanıt
    Evet gayet şık sizin arabanızda, Allah kazadan beladan korusun
  • 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.