Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  •  DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

Testament - The New Order (1988)
    VS
    Blessed Death - Destined For Extinction (1987)

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All

Bu maçın hızlı biteceğini umuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 12 Şubat 2014; 10:20:46 >

• Listede son yıllarda dinlediğim en heyecan verici Thrash/Punk grubu Municipal Waste de bulunmalı bence.

Albüm önerim ise The Art Of Partying (2007)

Blessed Death'i akşam indirip oylamaya katkıda bulunacağım..

Stay hard !!
  • Hocam çok ardı ardına olunca maçlar benim için pek verimli geçmiyor dinleme kısmı. Acele edeyim de oylamayı kaçırmayayım mantığını da sevmiyorum. Grup sayısını azaltsak da daha rahat yapsak şu işi? Zaman mı yok dersen de şunu diyeceğim; hep aynı şeyleri yapmak istisnasız sıkar insanları.
    1983-1992 arası yalnız albüm aralığı.Eğer 2000'lerden de koyabilsek Endgame,In War And Pieces,Black Future,M 16,Outer Isolation,The Evolution Of Chaos,When Death Comes ve Tempo Of The Damned'i seçerdim.

Blessed Death'in albümüne baktım biraz.Vokaller sıkıyor belli bir süre sonra.Onun harici klasik bir thrash albümü.Pek fazla akılda kalıcı bir albüm değil bence.

Testament'ın The New Order albümü ise zaten gayet bilinen bir albüm.Alex Skolnick'in riffleri ve soloları en çok aklımda kalan şeydir herhalde bu albümden.Chuck Billy'nin vokalleri rahat en iyi 5 thrash vokali listeme girer.Favori şarkılarım Disciples Of The Watch,The New Order ve The Preacher.Davullar çok özel değil ama tatmin ediyor.Albümün en hızlı parçası olan The Preacher'da özellikle güzel bir iş çıkarıyor daulcumuz.Tek sevmediğim parça Nobody's Fault ama o da Aerosmith coverıymış(Yeni öğrendim :D).

Lafı uzatmaya gerek yok.Oyum her türlü The New Order'a

Testament-1
    Blessed Death-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 12 Şubat 2014; 18:49:52 >

• Öncelikle oylamaları kaçırdığım için özür dilerim beyler işim vardı.Blessed Deathin davulları hoşuma gitti.Ama testament çok iyi bence

Oyum Testamente

Testament 2
    Blessed Death 0

Testament: 3
    Blessed Death: 0
  • Testament sevdiğim bir grup olamadı hiç belki sadece 'The Legacy' albümlerinde samimiydiler... Birçok kişi beni garipseyebilir ama Skolnick'in kendini kanıtlama çabaları bence bu grubu gözümde bitirdi ve thrash olarak niteleyememe sebep olmuş oldu. Gitar virtüözlüğü thrash metalde hiç mi hiç uyan birşey değildir benim kitabımda, bu büyük bir etmen. Karşısındaki albüme baktığımda tahammül edemeyeceğim bir vokaliste sahip olması beni istemediğim albüme oy vermek zorunda bırakması ayrı bir iticilik oluşturan bir durum oluveriyor maalesef, ve bitiriyorum;

Testament 4
    Blessed Death 0

Yeni maç sırada...

Bu arada sage29'nin önerisine açığım eğer çoğunluk sağlanırsa 120 adedi 109'a kırpabilirim, ama tabi kaç maç daha erken bitmiş olur hesaplayamıyorum. Düşüncelerini her üye belirtsin ben de ona göre değerlendirme yapabileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 12 Şubat 2014; 21:52:42 >

• _____________________________

• Bana kalirsa indirme degil de devre arasi yapabiliriz. cunku simdi kimin albumunu silsek ayip olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mortal Sin 0
    Coroner 1

Coroner:2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coroner benim en sevdiğim 5 thrash grubu arasındadır.RIP albümleri her ne kadar daha sonra çıkardıkları 3 albümden daha kötü olsa da(Mental Vortex'in yeri benim için çok ayrı) yine de oldukça başarılı bir albüm.Nosferatu duyduğum en iyi thrash enstrümentalidir.

Mayhemic Destruction da fena değilmiş doğrusu ama oyum Coroner'e

Coroner-4
    Mortal Sin-0
  • Mortal Sin Avustralya'nın en iyi olarak geçer hep, ama bence Slaughter Lord'tur [albümleri olmadığından listede yoktur] Ve sık sık okurum hep Metallica'ya benzetilirler ki bence benzediğini söyleyemem bir iki yer harici.. basların kimi parçalarda kendini öne çıkarması hoş, sevdiğim parçalar Lebanon, Liar ve Mayhemic Destruction olmuştur. Albümün çiğ ve underground havası olumlu ve kulağa daha iyi geliyor bence. Albüm kapağı çok güzel çizilmiş ve gaddarlık kokuyor her ne kadar müzik 1987'nin en sert thrash'i olmasa da bu kadar farkla yenilmeyi hakketiğini düşünmüyorum.

Diğer yandan pek yanaşmadığım İsviçreli Coroner var, bana fazla teknik geliyorlar açıkçası ben daha direkt thrash severim, Nosferatu katılıyorum en iyi thrash enstrumanteli olabilir, ve bas/bokal olarak işi götüren Ron Royce'un vokalleri tam sevdiğim gibi hırçın ve ince değil. 3 kişiyle böyle sıkı bir albümle müzik kariyerlerine başlamış olmaları büyük avantaj ve icra ettikleri müzik de orjinal olunca kafadan 1-0 önde başlamış oluyor. Her ne kadar birçok Coroner klasiği bu albümde yer alıyorsa da (Reborn Through Hate, Nosferatu R.I.P), ben sonraki albümlerini çok ufak bir farkla tercih ederim.

Coroner - 4
    Mortal Sin - 1

Yeni maç sırada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 14 Şubat 2014; 10:51:26 >

• _____________________________

• Kusura bakmayın, zamansızlıktan dünkü oylamayı unutmuşum bile. Ayrıca bugün de yorum yapamıyorum.

Destruction: 0
    Forbidden: 1
  • Destruction: 1
    Forbidden: 1

askıya alınmış genede kullandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.