Şimdi Ara

:::DH TEMPRA TeAm::: (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
24
Favori
611.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starmaxx UltraSport ST730 185/60R13 80H isimli lastik Tempra 93 SX modeline nasıl uyar?iyi-kötü nasıl etkiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Arkadaşlar 16V 148 Hp olan SW Tempra Almak istiyorum, Bir amca ile görüştüm temiz bir aracı olduğunu söylüyor ama 1 senedir Benzinde çalışmıyormuş sadece Lpg ile kullanıyormuş ( Sanırım sıralıda değil Lpg) Bir kart mı ne arızalıymış, Diğer bütün aksamlar faalmiş ( Abs,Klima) Ne tip bir masrafı olabilir acaba bu aracın bu konuda?

Ayrıca Kimi arasam kliması çalışmıyor ( Gazı bitikmiş güya) ben bunların hepsinde arıza olduğunu düşünüyorum yoksa bu sıcaklarda 70 lira gaz doldurmayıp kavrula kavrula gitmenin ne alemi var. Benim 94 Model aracımda buz gibi çalışıyordu Klima mesela. Klima Kompresörleri ve Radyatörleri nekadardır bir de?

Abi benzinde çalışmayan araba mı olur, bende de var LPG, ikisi de Maşallah süper çalışıyor. Sanayiye gidin isterseniz, sorunun ne kadar olduğunu söylesinler. Ne kadar istendi arabaya?

Çoğu temprada klima paneli arızalanır, çıkma bulabilirsiniz.

Ne bileyim sanırım eski kara düzen Lpg takılı araçta bende anlamadım. 8500 istiyor arabasına ama klima ve abs muallakta. Alacam birtane SW Cat Motor uyguna ama bakalım

En ideal SW Tempra gözüküyor o bütçelerde ama temizini bulmak lazım. 8V ve 1.6 olanlara hiç bakmıyorum. Almışken en iyisi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtqndz

Starmaxx UltraSport ST730 185/60R13 80H isimli lastik Tempra 93 SX modeline nasıl uyar?iyi-kötü nasıl etkiler?

Starmaxx markasını tavsiye ederim, hem binek aracımda, hemde kamyonetimde kullandım , her şartta üzmedi beni. özellikle karda ve yağışlı havalarda şaşırtıcı performans sağladı. Ama diğer kullandığım lastiklerden daha gürültülü o da ayrı.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 16V 148 Hp olan SW Tempra Almak istiyorum, Bir amca ile görüştüm temiz bir aracı olduğunu söylüyor ama 1 senedir Benzinde çalışmıyormuş sadece Lpg ile kullanıyormuş ( Sanırım sıralıda değil Lpg) Bir kart mı ne arızalıymış, Diğer bütün aksamlar faalmiş ( Abs,Klima) Ne tip bir masrafı olabilir acaba bu aracın bu konuda?

Ayrıca Kimi arasam kliması çalışmıyor ( Gazı bitikmiş güya) ben bunların hepsinde arıza olduğunu düşünüyorum yoksa bu sıcaklarda 70 lira gaz doldurmayıp kavrula kavrula gitmenin ne alemi var. Benim 94 Model aracımda buz gibi çalışıyordu Klima mesela. Klima Kompresörleri ve Radyatörleri nekadardır bir de?

Abi benzinde çalışmayan araba mı olur, bende de var LPG, ikisi de Maşallah süper çalışıyor. Sanayiye gidin isterseniz, sorunun ne kadar olduğunu söylesinler. Ne kadar istendi arabaya?

Çoğu temprada klima paneli arızalanır, çıkma bulabilirsiniz.

Ne bileyim sanırım eski kara düzen Lpg takılı araçta bende anlamadım. 8500 istiyor arabasına ama klima ve abs muallakta. Alacam birtane SW Cat Motor uyguna ama bakalım

En ideal SW Tempra gözüküyor o bütçelerde ama temizini bulmak lazım. 8V ve 1.6 olanlara hiç bakmıyorum. Almışken en iyisi olsun

Çok istemiş abicim, yaptırsın arabasının arızalı kısımlarını, ondan sonra anlaşın.

• Arkadaşlar, Tempra 16 V 2.0 Cat Motor SW araç arıyorum. İstanbul içerisi veya yakın illerden satmak isteyen var ise özelden bana ulaşabilirler. Boya takıntım yoktur, değişen olmadığı ve kötü macun atılmadığı sürece Komple Boyalı olabilir ama kesinlikle motor yapılmış olmamalıdır.
  • 12 Ağustos pazar günü İstanbul Anadolu yakasında iftar buluşması etkinliğimiz olacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler.
  • Arkadaşlar arabamın dijital saati göstermiyor. El feneri tutunca saatin çalıştığını görebiliyorum. Sanırsam saatin arkasındaki aydınlatma ledleri yandı, nasıl değiştirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 6 Eylül 2012; 18:08:14 >
  • arkadaşlar tempra sx modeline uygun ön-arka tampon,marşbiyel ve bagaj üstü spoyler fiyatları nedir yada nereden temin edebilirim link yada adresle yardımcı olabiir misiniz?plastik yada fiberglas mı olup olmadıgınıda belirtirseniz sevinirim :)
  • Herkese merhaba Eskişehir'den katılıyorum. Bende şuan Tempra SX_A 1994 Akrilik Beyaz var. Eskişehir'de tek tanımayan yoktur herhalde. =) Gerçekten tertemiz bir araç.
    Fakat bozuk yollarda giderken arka taraftan tıkırtılar geliyor. Bu soruna çare bulabilir miyiz? Ayrıca kapı lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum. Kaç TL'ye yaptırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedicivalvole. -- 11 Ağustos 2012; 2:04:28 >
  • Tempranın parçası İzmir'de kolay bulunabiliyor mu? 1,6 ve 2,0 yakıt tüketimleri nasıl? Hergün 15-20 km yol yapacağım. Acemi sürücüye gider mi?

Kuş serisi yerine tempra almayı düşünüyorum. 2-3 ay içinde alacağım (krediye bulaşırsam Ekim'in başında alabilirim).
  • Tempra ön takımına kesin bir çözüm var mı?
  • rahmetli babamdan kalma 1992 Fiat Tempra SXA 1.6 16V (orjinal italyan) var maşallah sapa sağlam kazasız - orjinal boyası (ufak tefek lokal boya dışında) tek bir çürük yer bile yok abimle ben gözüm gibi bakıyoruz arabayı ilk aldığımız günü hatırlıyorumda üstünden tam 20 yıl geçti şuan yaklaşık km olarak 480.000 lere dayandı artık banamısın demiyor bastığım zaman 190 - 200 km leri çok rahat görüyor Türkiyedeki üretilen modellerine göre malzeme kalitesi vs. daha iyi

vakit bulabilirsem resimlerini çeker koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikoo

Tempranın parçası İzmir'de kolay bulunabiliyor mu? 1,6 ve 2,0 yakıt tüketimleri nasıl? Hergün 15-20 km yol yapacağım. Acemi sürücüye gider mi?

Kuş serisi yerine tempra almayı düşünüyorum. 2-3 ay içinde alacağım (krediye bulaşırsam Ekim'in başında alabilirim).

Kesinlikle kuş serisi yerine bir tempra her zaman daha iyidir emin olabilirsiniz. Ben bu arabada öğrendim araba kullanmayı, bundan sonraki arabam da 99 model bir tempra olacak inşallah.

quote:

Orijinalden alıntı: mrtqndz

Tempra ön takımına kesin bir çözüm var mı?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, senelerdir bu problem var, dayanıklı takım üretmişlerdir herhalde. Benim ön sol takımdan gelen ses inanılmaz arttı, sanırım artık tamir gerekecek.

quote:

Orijinalden alıntı: Black_34

rahmetli babamdan kalma 1992 Fiat Tempra SXA 1.6 16V (orjinal italyan) var maşallah sapa sağlam kazasız - orjinal boyası (ufak tefek lokal boya dışında) tek bir çürük yer bile yok abimle ben gözüm gibi bakıyoruz arabayı ilk aldığımız günü hatırlıyorumda üstünden tam 20 yıl geçti şuan yaklaşık km olarak 480.000 lere dayandı artık banamısın demiyor bastığım zaman 190 - 200 km leri çok rahat görüyor Türkiyedeki üretilen modellerine göre malzeme kalitesi vs. daha iyi

vakit bulabilirsem resimlerini çeker koyarım

480000 mi?! Maşallah hocam nazar değmesin. Arabaya motor yapıldı mı, ilk günkü motoru mu?

• arkadaslar bana gösterge çerçevesi lazım nereden bulabilirim bi yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tastan26

arkadaslar bana gösterge çerçevesi lazım nereden bulabilirim bi yardımcı olabilir misiniz

Bana da lazım hocam, çıkmacılara bakmalı aslında
  • quote:

quote:

arkadaslar bana gösterge çerçevesi lazım nereden bulabilirim bi yardımcı olabilir misiniz

ben telefonla bir kac yeri aradım ama fiyatlar cok ucuk en düşün 350 tl uygun bi denkgetirsem :)
  • 95 model sxa sahibi olarak konuyu takipteyim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

95 model sxa sahibi olarak konuyu takipteyim :))

way goçum bendede 96 var beyaz ie slx mpi motor
  • quote:

quote:

quote:

ben telefonla bir kac yeri aradım ama fiyatlar cok ucuk en düşün 350 tl uygun bi denkgetirsem :)

Yuh ya, bir de parçası ucuz, bol diye yerli araba derler. Bu ne be, bildiğin soygun.
  • İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz Tempra elektriğinden anlayan usta varmı ? Kapının açık olduğunu gösteren kısımda problem var,depo göstergesi bazen full bazen kırmızı ışık gösteriyor,birde direksiyonu çok çevirinde korna çalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.