Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.850.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi 2side çok kalite yazılımlar..WB5 görsellik uzmanı VTP4 performans :) ben bi format birini kullanıyorum bi format diğerini..Şuan WB5 teyim ve VTP4 ü özledim bile ..aynı şekilde vtp4 kullkanırkende wb5 arıyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter
    evet bir hayal gerçek oldu sonunda cam gibi temama wb5 ile kavuştum ama pek de hoşlandığımı söyleyemem ben cam temanın hastasıyım ama vtp4ü buna tercih ederim ne dersin @Technics sence hangisi daha güzel ?

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Kesinlikle WB5!!!!

DH Rulez!

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

abi 2side çok kalite yazılımlar..WB5 görsellik uzmanı VTP4 performans :) ben bi format birini kullanıyorum bi format diğerini..Şuan WB5 teyim ve VTP4 ü özledim bile ..aynı şekilde vtp4 kullkanırkende wb5 arıyorum :)

quote:

evet bir hayal gerçek oldu sonunda cam gibi temama wb5 ile kavuştum ama pek de hoşlandığımı söyleyemem ben cam temanın hastasıyım ama vtp4ü buna tercih ederim ne dersin @Technics sence hangisi daha güzel ?

quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke
    üst görünüm için styler toolbar kullanıcaksın dostum, animasyonlardan kasıtı anlamadım, kullannan herkez memnun senden başka
    Bak bu benim masaüstü, herşey normal, başlığa en başından bakarsan işine yarayacak çok sey bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 11 Ağustos 2006; 0:21:01 >

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

hahahah olm sen @ach'ı tanımıyosun o çok değerli bir arkadaşımızdır ama malesef bişi beğenmez..

quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke
    üst görünüm için styler toolbar kullanıcaksın dostum, animasyonlardan kasıtı anlamadım, kullannan herkez memnun senden başka
    Bak bu benim masaüstü, herşey normal, başlığa en başından bakarsan işine yarayacak çok sey bulursun..

ne demek istiyosun
    topiğin başından beri yayınladığınız paketlerden çok memnunum
    tabi biraz zor beğeniyorum, bunu kabul ediyorum

• buarada müjdemi isterim.. ağustos sonu eylül başı gibi VTP5 çıkacak..Ama biliyosunuz sarkmalar oluyo genelde :)

• vtp5 mi haberi geldiğine göre @Technics sende bi kaç ss vardır

• hanuz ss bile yok yazılım o tarihe nasıl yetişecek bende bilmiyorum :)

quote:

vtp5 mi haberi geldiğine göre @Technics sende bi kaç ss vardır

• technics ben gelmeden vtp5i çıkarmasınlar söle

görsellik çok güzel bişey arkadaşlar bunu tattımı bırakamıyosunuz

Başından beri harika şeyler paylaşıyoruz hep birlikte, Fakat Windows 98, Winme, veya 2000 gibi eski sistemleri unuttuk bunlarıda XP gibi görmek istiyorum ben diyenler için Experience Pack..Kimse unututlduk demesin diye :)

İçerik
    Sesler,
    İkonlar,
    Boot ekranı,
    İşaretçileri,
    Masaüstleri,
    13 Değişik tema,
    Başlat ikonu..

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

>>ÇEK<<

• Ya bende VTP 4 yüklü ama Vista'ya yakınlık ve görsellik açısından WB5 mi yüklesem. Performans pek de sorun değil ya ben performansı iyileştiririm zaten, ama VTP4 bir ek yazılım olmadığı için normal XP ile aldığım iyi performansı yemin ederim şimdi de alıyorum ve bilgisayarımda hiç sorun da yaratmadı. Ama performans çok büyük sorun değil.

Ya ama SS'lerde ve mesajlar da görüyorum da, WB5'de iconlarda Vista görünümü olmuyormuş, icon tema paketi yüklemeliymişiz?

WB5, Vista'ya en çok benzeyen olmasında rağmen, böyle icon eksikliği gibi çeşitli eskiklikler var mı? + Explorer sorunu vardı bi ara noldu o? Aydınlatırsanız sevinirim

Acaba güvenli modda şu VTP4ü kaldırıp WB5'e gitsem? Ki icon teması eksikliği falan varmış, bunun gibi neler var daha?

• hele temalı kullandığın bir bilgisayardan başka bir bilgisayara geçmek ölüm ..

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

technics ben gelmeden vtp5i çıkarmasınlar söle

• quote:

hele temalı kullandığın bir bilgisayardan başka bir bilgisayara geçmek ölüm ..

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

technics ben gelmeden vtp5i çıkarmasınlar söle

valla artık kafelerde millet beni pc özürlüsü gibi görmeye başladı

• gerçekten yaa klasik xp görünce hesap makinesine bakar gibi geliyo artık heheheh

quote:

• vista icon pack için eline sağlık
    acaba icon packager mı kullansam yoksa bunu mu kullansam

gerçekten yaa klasik xp görünce hesap makinesine bakar gibi geliyo artık heheheh

quote:

burdaki herkes sayenizde öyle oldu bende de öyle oluyo hep bu arada benim iconpackager programının süresi dolcak bi kaç gün sonra kalcaz armıt gibi icon falan değiştirmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivanc1Mac -- 11 Ağustos 2006; 11:27:01 >

• black style for cursor xp

• A Glow in The Dark for cursor xp

• AeroGlassV5 "The Remix III for wb5

• Jadaero Mod for wb5

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.