Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.550
Cevap
19
Favori
2.850.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    \WINDOWS\System32\Shell32.dll

Icon packager kullananların Default Xp ikonuna dönme Şekli
    Start IP > Tools menu > select "Restore all Icons" > click "Yes" > click "OK" to apply restore.

IP için sp2 default xp ikon seti
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

ÇEK

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• >>>ipod shuffle logon screen for logon xp<<<

• >>>GreenPlant Logon<<<

for logon xp

büyük hali için resime tıklayın

• quote:

Orjinalden alıntı: deniz007

quote:

Orjinalden alıntı: umuterdal

quote:

ya şu kenarda duran haber penceresisini yüklemek istiyorum sadece nerden bulabilirim

benim soruma cevap verebilirmisiniz

Buraya bakhttp://www.geocities.com/hodolomax/

sağol
    ordaki pencereyi çıkardım ama bir türlü link i yazdığım halde haberler çıkmıo bomboş

• quote:

Orjinalden alıntı: tarkanisik

arkadaslar ben bu logon olayını bir türlü yapamadim..simdi bu logon studio programini cektim ve kurdum sonrada bir kac tane logon indirdim..programi acip load dan indirdiklerimi yüklemeye calisiyorum ne preview cikiyor ne baska bir sey...yapmayi unuttugum bir seymi var acaba...

arkadaslar 2 gün önce yazdigim yukaridaki mesaj arada kaynadi sanirim.. üstadlarimizdan bir yardim ltf...

Rar pass:www.2baksa.net
    Photorealistic Icons Vol.1

Rar pass:www.2baksa.net

• VTP4 (WB5 de de olabilir) ile gelen Windows Vista sesleri

XP'nin seslerine göre kulağa daha hoş geliyor valla. Ben beğendim

http://r@pidshare.de/files/28878152/Vista_sounds.rar.html

[@ yerine a yazacaksınız]

Bu sesleri kullanabilmek için, indirdiğiniz rar'ın içindeki ses dosyalarını C:\WINDOWS\Media klasörünün içine atıyorsunuz. Bu klasördeki "Windows XP...." adlı eski sesleri isterseniz silin, isterseniz kalsın. Media klasörüne attıp bilgisayarına bir restart çektikten sonra Vista seslerinin default olarak kullanılması lazım. Ancak hala eski XP sesleri geliyorsa, a) o Media klasöründe "Windows XP..." adlı olan eski ses dosyalarını silin. b) Denetim Masası\Ses Efekti ve Ses Aygıtları'nda Ses Efekti sekmesinde, Vista sesi ile değiştirmek istediğiniz sesli olay (hata, ani durma, program aç...vb) adını tıklayıp alttaki menüden yeni gelen uygun Vista sesini seçiyorsunuz. Bunu tüm olaylar için uygulayıp Tamam diyorsunuz. Artık Vista sesleri tamamdır

NOT: Bu Vista sesleri dosyalarının adları İngilizce.(örn; Windows Vista Log Off)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Ağustos 2006; 15:03:26 >

• VTP 4 yükledikten sonra gördüğüm yeni 2 Windows Vista ekran koruyucusu

Windows Vista Beta 2

MGB ScreenSaver

http://r@pidshare.de/files/28879831/vista_2new_screensavers.rar.html
    [@ = a ]

Ekran koruyucularını yüklemek için, .scr dosyalarını direk çalıştırıp ekran koruyucusu izlemesini başlattığınızda zaten Ekran Koruyucusu listesine ekler. Ancak siz en garantisinden bu 2 dosyayı alın ve C:\WINDOWS\System32 içine atın. Sonra burdan çalıştırın

• arkadaşlar dayanamadım acronisle yedek aldım şimdi tertemiz pcme vtp4 mü kursam wb5 mi kursam

sağol
    ordaki pencereyi çıkardım ama bir türlü link i yazdığım halde haberler çıkmıo bomboş

eklediğin adresteki servis çalışmıyor. ondan boş ekran geliyor :)

başka bi rss linki bulup onu kullanabilrisn.

quote:

Orjinalden alıntı: in_metal
    VTP 4 yükledikten sonra gördüğüm yeni 2 Windows Vista ekran koruyucusu

Ekran koruyucularını yüklemek için, .scr dosyalarını direk çalıştırıp ekran koruyucusu izlemesini başlattığınızda zaten Ekran Koruyucusu listesine ekler. Ancak siz en garantisinden bu 2 dosyayı alın ve C:\WINDOWS\System32 içine atın. Sonra burdan çalıştırın

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • herkese selamlar.............
    foruma yeni üye oldum ve üye olmadan önce vtp3, vtp4, wb5 gibi programların hepsini denedim ve tekbir sorunla bile karşılaşmadım. hepsi birbirinden güzel.
    sadece şunu soracaktım. vtp3 de ekranın sağında dikey bir şey vardı. üste saat falan altta da bir kaç resim gösteriyordu. işte bu şey vtp4 de yok sanırım yada ben kuramadım. eğer varsa nasıl kurulduğunu anlatabilirmisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: gakgosh

herkese selamlar.............
    foruma yeni üye oldum ve üye olmadan önce vtp3, vtp4, wb5 gibi programların hepsini denedim ve tekbir sorunla bile karşılaşmadım. hepsi birbirinden güzel.
    sadece şunu soracaktım. vtp3 de ekranın sağında dikey bir şey vardı. üste saat falan altta da bir kaç resim gösteriyordu. işte bu şey vtp4 de yok sanırım yada ben kuramadım. eğer varsa nasıl kurulduğunu anlatabilirmisiniz.

• Orjinalden alıntı: Technics

hoşgeldin..o çubuğun adı "sidebar" versiyonu gelişmiş yani güncel olanları 60lı sayfalarda paylaşıldı oradan bakıp dilediğini çekebilirsin.

çok sağol dostum şimdi deneyecem

bu ufak exe bilgisayarınızdaki bilgisayarım,belgelerim,internet expoler,kurulu ise firefox programlarının kısayollarını bir araya getirilerek hazırlanmıştır görsellik açısından gayet iyi bir programdır(prg.beta dır) prg.ın açılışta başlaması için başlat/programlar/başlangıç sekmesine yerleştirin

• Wallpapercı geldi haaaanııııım

Ben de biraz wallpaper paylaşayım.

Windows Vista wallpapers (VTP4 yükledikten sonra gördüm)

Bu wallpaper'lar Windows Vista'nındır. İçinde Aurora, Windows Vista, Longhorn, Tropical gibi çeşitli işletim sistemi logolu ve doğa resimleri var

http://rapid-share.de/files/28918431/vista_new_wallpapers.rar.html

[rapid ile share arasındaki - işaretini kaldırın]
    ----------------------------------------------------------------------------------

Diğer birkaç tane wallpaper'larım...(birkaç yabancı müzik grubunundur)

örnekler

Faithless

Children of Bodom

Vanilla Ninja (şiddetle tavsiye ederim)

Rammstein

Dahası şu dosyada

http://rapid-share.de/files/28925553/wallpapers.rar.html

[- işareti kalkıyo]

• evet bir hayal gerçek oldu sonunda cam gibi temama wb5 ile kavuştum ama pek de hoşlandığımı söyleyemem ben cam temanın hastasıyım ama vtp4ü buna tercih ederim ne dersin @Technics sence hangisi daha güzel ?

@2smoke tema için teşekkürler, ama bir sorun var galiba taskbara sağ tıklayınca menüsü ingilizce oluyor ve masaüstünü açan kısayolun resmi de değişmiş(aslında böyle daha güzel) acaba neden oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

üst görünüm için styler toolbar kullanıcaksın dostum, animasyonlardan kasıtı anlamadım, kullannan herkez memnun senden başka

yok canım bende çok memnunum sadece ssdeki gibi olsa güzel olurdu diyorum, tabi bu benim beceriksizliğim bir yerde yanlış yaptım galiba
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.