Şimdi Ara

DH Taksim GANGNAM STYLE BULUŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim ki fikir sahibi "KaZooM"dur. Ancak çok beklememe rağmen konuyu o açmayınca iş başa düştü deyip konuyu açma girişiminde bulundum.

Amaç tamamen eğlenmek. Taksim Meydanı'nda buluşacağız ve meşhur GANGNAM STYLE DANSINI yapacağız hep birlikte. Büyük ihtimal orda bize eşlik edenler de olacaktır zaten.

Fikirde tam oturmamış yerler de var şu an için. Mesela en büyük sorun hoparlör sorunu. Ben şahsen bütün Taksim'in o şarkıyı duymasını istiyorum. Bunu nasıl sağlayacağız?

Tarih şu an için belli değil. Ben gelirim diyenler konuya mesaj bıraksın eğer yine gözümüzden kaçtıysa pm atsın.

Arkadaşlar bu bizim ilk buluşma ayarlama deneyimimiz yüzümüzü kara çıkartmayın lütfen, bi de yardımcı olun hadi.

Bahsi geçen dans:http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 videoda 1:12 ve daha sonrasında yapılan danstan bahsediyorum. Bence güzel bir etkinlik olur.

Buluşma gerçekleşirse sonunun böyle olacağını söyleyenler var. Herkes Baltalı İlah olmuş bu ne böyle?

Yapamazsın diyenlere tekrar söylüyorum. Konuyu açtıktan ve tepkileri gördükten sonra bu buluşmanın DH ile sınırlı kalamayacağını anladım. O yüzden mümkün olduğu kadar farklı insanlara ulaşarak bu organizayonu büyütme kararı aldım. Herkes heves kırmada bir numara işe gelince tık yok! Siz devam edin pc başında oturmaya bravo sizlere!

Gelebilecekler:(8)

ilkengin
    KaZooM
    Audaz (V for Vendetta maskesi ile)
    ToffieBoi
    MSSE
    DeJaDeLaFrausa
    Fearlespy (V For Vendetta Maskesi ile)
    IIFINISHII (Dans edemem ama SS'leri alırım dedi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkengin -- 5 Eylül 2012; 19:05:14 >

• [size=7]Her türlü halı kilim yıkanır evinize teslim edilir, halı yıkama ayağınıza geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 5 Eylül 2012; 12:39:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar değerlenir
  • tutmaz
  • ankarada yaparsanız, kızılayın meydanında dans ederim
  • Kimse çıkıp dememişki "aga bu nedir?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

tutmaz

Niye tutmaz ya? Nerede o DH'nin çılgın ruhu? Ne çabuk unuttunuz ergenken yaptıklarınızı? Hatırlayın hepsini ve bu buluşmaya katılın hadi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara Olursa Gelirim Kızılay Ulus Fark Etmez
  • Amerikan dizilerini izleyipte gelmiş.
  • arkadaş sütü fazla kaçırmış...
  • Oof of İstanbul'da olsaydim basi ben cekerdim ama kader iste. Cok isterdim gelmeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverDubstep

Ankara Olursa Gelirim Kızılay Ulus Fark Etmez

Vay arkadaş HELAL OLSUN BAŞKENTLİLERE VALLA! Bak şimdiden iki kişi çıktı Ankara'da olursa gelirim diyen.
  • tutar :D
  • izmir de ayarlayacak birileri varsa kıbrıs şehitlerinde yaparız
  • Şu kameralar varya internetten izlenilebilen onlardan birinin önünde yapın
  • vaaaay ilkan yaz beni

• şu kıza aşık oldum sesi çok tatlı ve çok şeker bişey

• Gelirim ama dans ederken V for Vandetta maskesi takarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaz -- 5 Eylül 2012; 12:42:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşiniz gücünuz yok mu la ?

• Tarih belli olursa gelebilirim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.