Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (742. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.742
Cevap
84
Favori
685.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternet ortaminda. Hibrid boya koruma spreyi buldum. 70 lira.
    Kendim bu uygulamayı yapabilir miyim?
    X şirkette 200 liradan başlıyor...uygulama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tedirgin011


    quote:

    Orijinalden alıntı: maestro35


    Tedirgin Başkan sen bilirsin.. yada aranızda bankacı varsa yardımcı olabilir..

    Kısaca durum şudur..

    Geçen haftalarda Eşime iphone 6 plus aldım.. Doğumgünü hediyesi olarak.. hadi dedim şuna bir kaç uygulama yükleyelim.. Öncelikle bunun kendine özel uygulama yükleme yeri varmış neyse onu bulduk.. velakin kayıt olmadan uygulama dükkanına giremedik..

    iphone 6 plus umuz var ama bir whatsup bile yükleyemiyoruz

    neyse.. ben cihazdan üye olmaya çabalarken benden kredi kartı numarası istedi..!!

    böyle şeylere kredi kartı numarası vs vermem.. velakin uygulama dükkanına giremedim.. kredi kartı istemenin formalite oldugunu ücretli uygulamalarda gerekli olabilecegi düşünerek aklıma ilk gelen Sanal kartım oldu.. nasılsa para yok şunun numarasını yazayım dedim..

    Sanal kartın numarasını verdim.. anında işbankasından mesaj geldi..

    .... numaralı kart güvenliginiz için şifresiz e-ticaret işlemlerine kapatılmıştır.. bu nedenle şu saatte yaptıgınız işlem gerçekleştirilmemiştir .... dedi.. eyvallah dedik..

    daha sonra laptoptan iphone kayıt yerini buldum normal olarak kredi kartı istenmeden oradan kayıt olup şifre aldım o şifre ile iphone dan uygulama dükkanına giderek whatsup face .. twitter gibi uygulamaları indirdim..problem yok..


    bu akşam aliexpres den bir şeyler alayım dedim.. sanal kartıma 50 TL yükledim.. alışverişi yapmak için öde dedigimde zart diye aynı mesaj geldi ve alışveriş yapamadım..Bankanızı arayın diye eklemişler mesajın sonuna ( numara vermişler )

    bu durumla karşılaşan oldumu acaba ?

    sanal kartın faydasını görmüşün abi,kredi kartı dolandırıcılığı çok arttı,Geçenlerde benim kartımla da bilgim olmadan 60 adet 1.50 tl lik google alışverişi yapıldı.İtiraz formu doldurup bankaya ilettim,aynı andada googleye bildirdim durumu,çekilen tutar geri iade edildi ama can sıkan durumlar bunlar.
    tüm kartları (sanal kartlarda dahil) internet ve mail order işlemlerine kapatmak en mantıklısı.Alışveriş yapacağın zaman açıp alışverişten sonra kapatacaksın.
    Telefonun hayırlı olsun bu arada.İphone hiç kullanmadım,onun mağazası ayrı androidler gibi google storeden yüklenmiyor.Ama iphone kullanan android kullanmıyor bidaha(bağımlılık yapıyo galiba)


    Tedirgin başkan geçmiş olsun. Maestro ayfon hayırlı olsun...
    Bir hatırlatma yapayim. Telf cihazlarında SAR değeri denen bir problem var. Radyasyon etki değeri.
    WHO dünya sağlık örgütü bu değeri 0.2-0.8 arasında olumlu bulurken. Özellikle 1.0 üstü çok zararlı.
    ...
    Aldığınız ürün IOS...android olsa da aynı gerci...SAR değeri bu tlf larda 1.0 üstünde çıkıyor.
    Baş ağrısı migren atakları uykusuzluk sinir kulak ve çevresinde daha erken işitme kayıpları...
    ...
    Markası onemli olmadan 0.9 ve üstü tümün de bu olaylar hızlı gelişirken 0.9 altinda biraz daha yavaş oluşuyor....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Sx4 manuel ve s cross glx ikiside.benzinli sx4 den s.crossa gecince konfor anlaminda ve.donanim olarak baya level atladim diyebilirim. Sx4 daha performansliydi sanki. Belkide c cross un cvt sanzuman olmasindan dolayi performansi biraz daha dusuk. S cross otomatik olmasina ragmen manuele gore cok bir yakit farki yok. 0.5 1 lt kadar farkediyor. Sx4 s crossa gore daha kemikli daha saglam bir arac hissi uyandirdi bende. S cross biraz daha kibar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökhanekiz

    Sx4 manuel ve s cross glx ikiside.benzinli sx4 den s.crossa gecince konfor anlaminda ve.donanim olarak baya level atladim diyebilirim. Sx4 daha performansliydi sanki. Belkide c cross un cvt sanzuman olmasindan dolayi performansi biraz daha dusuk. S cross otomatik olmasina ragmen manuele gore cok bir yakit farki yok. 0.5 1 lt kadar farkediyor. Sx4 s crossa gore daha kemikli daha saglam bir arac hissi uyandirdi bende. S cross biraz daha kibar.

    İyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar..

    birkaç gündür şirket bilgisayarından cevap olarak yazdıgım halde nedense yazdıklarım sayfaya gelmiyor.. bilgisayar sayfada donup kalıyordu.. hepinize ayrı ayrı yazmıştım fakat forum sayfasına gelmedi..

    durum budur.. şu an evdeyim bir kaç kelam yazmaya çalışıyorum..
  • genel bir hatırlatma yapayım dedim..

    Malum havalar ısınmaya başladı, Sıcak özellikle arabaların plastik aksamlarının düşmanı . Bilhassa gögüslük kısmındaki olabilecek bir çatlak epey bir can sıkıntısı yaratabilir..

    Yaklaşık 1 haftadır uzun zamandır kullanmadıgım ( kullanmaya üşendigim ) özel Hindistan cevizi sütlü gögüslük nemlendirici ve temizleyici spreyimi kullanmaya başladım.. her gün arabaya bindigimde motorun ısınmasını bekledigim o 1 dakikalık zamanda gögüslüge güzelce sprey sıkıp temiz bir bez ile ( benzinlikten 3 TL ye aldıgım micro fiber ) siliyorum.. ve bunu alışkanlık haline getirdim gögüslügü sprey ile temiz halde tutuyorum vede kesinlikle parkettigim zaman gögüslük üzerine sıcaktan etkilenmemesi için alüminyum kaplı koruyucusunu seriyorum. Hatırlatayım dedim..



    Bugün ilgili sitede ilanımın son günü ilanın süresini uzatmamaya karar verdim.. kafama göre araba bulamadım zaten Mayıs başı gibi elime az biraz para geçecek gibi belli olmaz belki kendime mondeo alabilirim en olmadı Agustos gibi zaten yüklü olan banka kredimin son taksidi bitecek ondan sonra benim sx4 ü eşime ve oğluma veririm bende şöyle güzel içime sinecek bir kalitede 2,0 motor bir araba alırım inşallah..

    bir iki aydır piyasadaki bütün arabaları ezberledim diyebilirim.. bir iş arkadaşım da arada alım satım işleri yapıyor sürekli onunla konuştugum için piyasayı az çok biliyorum , o arkadaşım bile işi bilmesine rağmen sanayiden çıkamıyor.. en son Peugeot 407 diesel aldı .. iyi araba lafım yok , 2 hafta ugraştı en hesaplı bakım kitlerini aldı bakımını yaptırdı.. baskı balata kaçırıyormuş ekstra masrafı çıktı.. yahu ben vardiyalı adamım , zaten işim başımdan aşkın işin yoksa sanayiden çıkma.. işten anlayan bu kadar uğraşıyor ise bizi bu alemde harcarlar.. artı onsekiz bir espri yapacagım ama anlayan anlar.. hani Temel'e sormuşlar .. Bilim adamımı olmak istersin yoksa ...... mi olmak istersin ? diye.. ve Temel'in o ilginç cevabı .. yani durum budur..

    yazdıkça yazasım geliyor kafanız agrıyacak..

    yahu hayat.. bi kıyak geç banada Ömrümün bundan sonraki dönemlerinde evliya çelebi misali gezeyim gezeyim yazayım yazayım.. El ve Ayakta derman kalmadıktan sonra kimseye muhtaç olmadan Memleketimin çam dağları eteginde serin suların aktıgı bir mezarda toprak olayım..

    İnsanların iki yüzlülügünden.. Samimiyetsiz gülüşlerden.. boş bakışlardan .. sürekli kendimden bir şeyler vermekten bıktım. Kalp kırmak mecburiyetinde kalıyorum haklı dahi olsam içim sızlıyor.. Kurbaga süt içinde çırpındı süt yogurt oldu Kurbaga kurtuldu diyorlar' ya yok öyle bir şey.. yıllardır kurbaga misaliyim ama yoğurt oldugunu falan görmedim..




  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Temelin o kadar kitapla ne işi olur?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • firat74 F kullanıcısına yanıt
    Zaten Temel de öyle demiş :)



    Hikaye yi bilen biri varmiş ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işten geleli 2 saat olmuş.. şu an saat 01:33 gibi.. Bir taraftan tv yi kesiyorum diger taraftan muammalı bir araştırma işine giriştim.. gece vakti ne bu diyeceksiniz..

    yahu kafayı sıyırmak böyle birşey..

    biraz mideme düşkünümdür.. ilginç tat lara dayanamam.. Kemeraltı çarşısındaki en bilinmez lezzetleri bilirim diyebilirim..

    kısa keseyim.. kafayı Şambali tatlısına taktım.. Çocuklugumda memlekette en küçük amcamın kaynatası Şambali satardı , o şambalideki lezzeti bu zamana kadar yakalayamadım.. bir tek izmir kemeraltındaki meşhur şambalici var.. neyse..

    geçen aylarda Şambali denemem hüsran ile sonuçlandı .. Karbonatı biraz kaçırmışım zehir gibi oldu.. 1 tepsi tatlı heba oldu acaip gururumu kırdı bir daha denemedim..

    evet.. 2 saattir o tarif senin bu tarif benim araştırdım.. bu kadar araştırmaktaki amacım işin sırrı denilen o püf noktalarını ykalayabilmekti.. ve kendimce bir kaç ip ucu yakaladım.. hepsini yazmayayım.. fakat bu işi yapanların anlaşamadıgı bir nokta yakaladım..

    Şambali tatlısını un ile yapanlar ve un kullanmayanlar arasında bir çekişme oldugunu gördüm..

    Evet.. bende tüm tariflerden kendime tek bir tarifteki püf noktalarını çıkardım.. inşallah yarın olmadı Cumartesi günü eşimi mutfaktan çıkarıp ya Bismillah deyip 2. denememi ypmaya niyetliyim.

    Benim stilim nasıl olacak..?

    1- içimden bir ses Un kullanmamaktan yana.. evet.. bu sefer un kullanmadan deneyecegim.. ne kadar sade o kadar eşsiz lezzet diyorum..
    2- İrmik çok önemli.. ne kadar taze ve ne kadar iri olursa o kadar kıvam tutacagını düşünüyorum..
    3- Şerbeti çok sıcak degil.. ama ılıkta degil.. serçe parmagı yanacak ama dayanacak ısıda iken sogumuş tatlının üzerine yavaşça..
    4- tabii.. tatlı hamurunu tepsiye döktükten sonra 30 dakika kadar dinlendirecegim..
    5- Şerbeti döktükten sonra en az 3 saat bekleyecek..şerbeti emecek..


    evet.. bu işin uzmanı olanlar var ise kendi görüşlerini ve püf noktalarını yazarlarsa sevinirim..

    gelişmeyi paylaşırım..




  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Maestro,
    İzmir'de hangi servise gidiyorsun, arabamız aynı, 75.000 bakımı geldi, çok da memnunum, Ankara yolundaki servise mi devam etsem yeni bir servis mi edinsem düşünüyorum.
  • TekBozok T kullanıcısına yanıt
    Servisinizden memnun iseniz hiç bozmayın aynı şekilde devam edin..3-5 fazla verebilirsiniz en azından kafanız rahat olsun..
  • Evet.. son durum şudur..

    Hanım Mutfaga girmeme izin vermedi , bende bir sıkıntı olmasın diye ısrar etmedim Ben sana alırım aman sen yapma dedi.. !!

    Tarihi Kemeraltı çarşısına gittik.. bir kaç alınacak şey vardı .. Oradan Kemeraltı Şambalicisine ugrayıp Şambalimizi aldık gerçi parasını eşim verecekti ama '' bozugum yok '' bahanesi ile para yine benden çıktı

    https://tr.foursquare.com/v/me%C5%9Fhur-hisar%C3%B6n%C3%BC-%C5%9Fambalicisi/4da972a343a1128196dd118f

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

    Söylemesi ayıp ekmek arası sardalye.. ortaya bir tabak midye.. ayrıca eve akşam için 2 kg midye

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

    bu arada Kemeraltındaki meşhur bir bakliyat satan yerden illaki kalın irmigimi aldım.. Hafta içi şambali denememe kimse mani olamazzzzzz...

    Dönüşte hiç aklımda yok iken kendimi Lucien Arkas bağlarında buldum.. günün yorgunlugunu eşimle L.A Consensus Chardonnay şarabını yudumlayarak tertemiz doğada cigerlerimi açarak atmaya çalıştım..

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***




  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Üstad ne hikmetse şimdilerde eskisi kadar pek bulunmuyor bu şambali tatlısı. Vaktiyle bende evde hanıma internet tariflerinden bakınarak yaptırmaya çalışmıştım ama o eski tatları bulamadım.

    Hani kendim yapsam bulurdum o tadı diyecem ama hanım tecrübeyle beni mutfağa pek sokmaz; Eskiden mercimek çorbasını mükemmel yapardım, üniversitede bütün arkadaşlarım bayılırdı. Evlendikten sonra bir ara "mercimek çorbası yapacam ama mutfağa kimse gelmesin işin püf noktasını göstermem" diyerek mutfağı kapattım. Baktım mercimeğin dibi kalmış koydum bir tasa ve tozunu alayım diye yıkayacaktım. Tuttum çeşmenin altına ve açtım musluğu (hay açmaz olaydım) musluk hava yapmış foş diye bir püskürdü ki tasta mercimek kalmadı.... dip köşelerden taneleri hemencecik toplayıp temizledim ve "bugün havamda değilim vazgeçtim" diyerek köşeme çekildim. Tabii hatun mutfağa bakmaya koyulsun ben "ne bulacak ki" diye rahatım. Birazdan gelip "yahu tavana mercimeği nasıl yapıştırdın" diye sorunca ;,, (beyin benden hızlı) "Hanım baktım az kalmış oraya ektim önümüzdeki ay hasat yaparız ben bakkala sigara almaya gidiyom sen gelene dek bişeyler hazırlarsın" dediğimi anlayana kadar ben uçmuşum.. İşte o günden beridir mutfakla aram yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tektosun -- 24 Mart 2017; 21:13:18 >




  • tektosun T kullanıcısına yanıt
    Acaip bir durum yaşamışsın.. ama emin ol tavana hiç gitmese bile her yeri temizlesende onlar muhakkak bir yerlerden bulurlar zaten.. Mutfak onların hakimiyet bölgesi oldugu için ne kadar dikkat etsende illaki bulurlar..

    Meşhur Kemeraltı Şambalı bile bana göre vasat tan öteye geçemedi.. Benim o hatırladıgım Şambalı bunun ile mukayese bile edilemez.. ayrıca boyut bile o kadar küçük kü.. Kemeraltı Şambalından 3 tanesini birleştir benim o çocuklugumun tek dilimi o kadar.. Bu hafta bir deneyecegim..bakalım ne olacak ? Bizde Haftasonları vardiyam müsait ise yemek işi bana aittir.. özellikle Balık var ise mutfakta benden başkası olmaz.. Bazende ilginç şeyler olabiliyor mesela geçen sene afedersin fırında tandır yapayım dedim.. eti hazırlarken kokusu öyle bir beynime sinmiş daha fırından çıkarırken midem alt üst oldu ve kendi yaptıgım tandır ı yiyemedim.. ondan sonra farkettim ki ilginç bir şekilde kendi yaptıgım et yemeklerini yiyemiyorum sadece balık ta sıkıntı olmuyor..

    az birazda arabalarımızdan bahsedeyim.. Şehir içi kullanım rahatlıgı olarak 10 üzerinden 10 veriyorum yine.. bugün tıkalı izmir trafiginde Kemeraltı Tilkilikten .. Karabağlar tarafından gaziemir e kadar dur kalk yapa yapa geldik.. Maşallah gık demiyor.. Gaziemir optimum tarafları komple sıkışık oldugu için otobandan kaçıp Torbalı yönüne Havaalanı ayırımına kadar uçtum geldim.. Frenleri Maşallah bastınmı duruyor.. arada satacagım diye bir delleniyorum sonra kıyamıyorum.. Dün İstanbuldan biri mesaj atmış... 40 bin TL vereyim kabul ederseniz İzmire gelecegim.. diyor.. tabii vermedim.. 1,6 120 beygir bu rahatlık nerede bulurum .. ama bu sene inşallah kendimi şımartıp güzel bir yer uçagı ( manuel ) alacagım inşallah.. SX4 ümün yeri özel.. Oğlum ile Eşim kullanırlar artık..

    Hadi birde arabamdan bir şikayet yazayım..

    Sol arka kapının bir haftadır belli bir hız ile açılırken gıcırdadıgını farkettim.. derdime bir çare




  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Wd40

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_kaya

    Wd40


    evde WD40 var zaten.. az sonra halledeyim..

    Bu arada.. Bugün Yazlık patilerimi çekecegim..
  • maestro35 M kullanıcısına yanıt
    Bizde yazlıklar için erken. 1 nisanda kar yağmışlığı var. 15 nisanda yaylada kara gitmişliğimiz var. 1 mayısa kadar durur benim patikler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_kaya

    Bizde yazlıklar için erken. 1 nisanda kar yağmışlığı var. 15 nisanda yaylada kara gitmişliğimiz var. 1 mayısa kadar durur benim patikler.


    Malum İzmir de gerek bile yok kışlıklara..

    velakin bu kış çok işimi gördü.. Bu yaşıma kadar ilk defa Oturdugum mühitte arabaların yollarda kaldıgını , sağlı sollu yolda kalanların zincir takmaya çalıştıgını gördüm.. yolda arabalar kalmışken ben aralarından kıvrıla kıvrıla 20 cm karda gık demeden dolandım..

    bu arada bir kaç gündür 22 derecelerde dolanıyoruz..
  • Merhaba ARKADAŞLAR SUZUKİ SX4 YEDEK PARÇA KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİZ.
    Detaylı bilgi için sitemizden yardım alabilirsiniz.

    http://www.suzukiotoparca.com/

    Suzuki Yen Oto Özel Servis Bostancı
    acil servis
    Yakup Usta 0533 310 75 65

    ____________________________-
    Yedek Parça İçin
    Suzuki Çakır Oto Yedek Parça
    0216 577 83 17
    0216 577 83 21
    05552504350 whatsap hattı

    Çalışma Saatleri Hafta içi : 08:00-19:00
    Cumartesi 09:00-18:00 dir
    pazar mesai yoktur

     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***




  • Tesekkur ederiz..ihtiyac halinde faydali olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.