Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (470. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.785
Cevap
85
Favori
756.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • Bir konu dikkatimi çekti, merak ettim araştırdım nedenini bulamadım. Bir süredir servis lastik vs için Suzuki bayilerine gittim, hiç birinin elinde neredeyse Suzuki sıfır araç yok. Olanda 1 tane yada 2 tane hatta birinde hiç yok. Suzuki website sinde de liste fiyatlarında 2014 araç yok, 2015 geldi oldu. Bu Suzuki de Chevrolet gibi Türk pazarından çekildim demesin :)
  • 2013 suzuki sx4 aracımın teybinde ne aux ne başka bir bağlantı yeri var. CD'lerin de kapasitesi az ve çizildiğinde takıldığı için ben telefonu müzik dinlemek için nasıl bağlayabilirim? Çakmak girişli aux kabloları işe yarar mı?

Orijinalden alıntı: ibrahim8864

quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

Bir sorum daha olacak.
    10-40 kullansam nasıl olur acaba? Araç 2013 1.6 VVT SX4 GLX Benzin+lpg 30500 km de

maestro35 üstadım Sizin araba lpg li sanırım.Siz Castrol 5-30 mu kullanıyorsunuz.yukarıda arkadaşımızın dediği gibi 10-40 kullansak mı?Baktığımda lpg li araçların bir çoğu 10-40 kullanıyor

30 bin bakımda benim arabaya 0-20 total marka yağ kullandılar. sorun yok.. aracım LPG li

http://totalengineoils.com/quartz-9000-future-0w20/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro35 -- 16 Ekim 2014; 19:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

Bir sorum daha olacak.
    10-40 kullansam nasıl olur acaba? Araç 2013 1.6 VVT SX4 GLX Benzin+lpg 30500 km de

maestro35 üstadım Sizin araba lpg li sanırım.Siz Castrol 5-30 mu kullanıyorsunuz.yukarıda arkadaşımızın dediği gibi 10-40 kullansak mı?Baktığımda lpg li araçların bir çoğu 10-40 kullanıyor

maestro abim bu soruyu görmedi galiba ben cevap verim maestro abinin arabası 2011 model lpg li.Kendisi en son bakımda 0 20 numara yağ koydurdu. Suzuki yeni bildirge ile artık 0 20 numara yağ koyuyor.
    10 40 yağ biraz daha kalın bir yağ oldugundan motor sesi biraz artabilir.Bence hiç 10 40 düşünmeyin en azından şuan için.
    5 30 yağ tavsiye ederim ben, Araç bi 100 150 bini görsün 10 40 ı ondan sonra düşünebilirsiniz.
    Yağ sitelerine girip suzuki sx4 ü yazınca orjinal yağı 0 20 olarak görünüyor zaten.10 40 suzukiye göre bayaa bi uzakta kalıyor. (Bu işin uzmanı deilim tabi naçizane fikrimi sundum sadece,yalnışım varsa düzeltin lütfen)

iş yoğunluğu nedeni ile foruma pek uğrayamıyorum...

yağ da bir karmaşadır var gibi..bende en son 15 bakımda 5-30 kullanmışlardı , 30 bin bakımda baktım 0-20 yağ koyuyorlar hemen müdahale ettim , bana verilen bilgi Suzuki nin belli modellerde yağlarda güncelleme yaptıgı yönünde.. aracınızda LPG olsun önemli degil , kataloğ da ne diyorsa onu kullanın.. aracınızın km si 100 bini geçtiginde bir kademe üstte çıkabilirsiniz..

10-40 bence gereksiz ... 5-30 ideal.. yağ eksiltmedigi müddetçe 5-30 a devam edin derim .

• bu arada 0-20 yağ ülkemizde bir tek petrol ofisinde var diye biliyorum...

http://www.poas.com.tr/default.aspx?pg=7357

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Orijinalden alıntı: maestro35

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scelbis

Bu arada; herkesin Kurban Bayramını kutluyorum...
    Forumda bir durgunluk olduğu da gözümden kaçmadı, sanırım Maestro uzuuuun bir tatile çıktı. Eskiden günde 20-25 mesaj olurdu, şimdi neredeyse 1 ayda o kadar oluyor.

Maestrooo, nerelerdesin? Yazılarını özledik...

Öncelikle Tüm Forum Camiasına hayırlı Bayramlar ,

işlerim nedeni bu aralar biraz moraller bozuk , ayrıca çok yoğun çalışıyorum.. genelde forumları okuyorum ama bir şeyler karalamak içimden gelmiyor , sanırım bütün bir yazı yoğun çalışmak beni epey yıprattı , en kısa zamanda eski formumu yakalamayı hedefliyorum .

Merhabalar işlerinizi en kısa zamanda düzeltmeniz dileğiyle.Foruma yaptığınız katkıları bir çok sayfada gördüm.Yazdıklarınızdan çok istifade ettim.Sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.Ayrıca daha önce foruma daha ciddi katkılarda bulunmuş arkadaşlarıda tekrar aramızda görmek isteriz

Fourseason da yok oldu gitti... arada sesini çıkarır umarım .

Evet forumu çok ihmal ettim. Yaz boyunca işler çok yoğundu. Büyüklerimizin sağlık sorunları da buna eklenince ister istemez forumdan koptum. Çok şükür şu an daha rahat bir dönemdeyim. Hastalarımız da allaha şükür daha iyiler. Bütün bu koşuşturma içinde geçen ay tatilimizi de yaptık. Orada çektiğim fotoğraflardan bir iki tanesini ekleyeyim de forum biraz renklensin.
    Bu arada sx4 alan arakadaşların araçları hayırlı uğurlu olsun.
    Herkese sevgi ve saygılar,

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

• vay vay vayyyy vayyyyyy kimler gelmiş Hoşgeldin.

Hoşgeldin Fourseason , Öncelikle büyüklerinin sağlık durumları için Allah'tan şifalar diliyorum...

vallahi özlettin kendini , neyse arada paslaşırsın artık... bu arada Tatil fotosu güzelmiş şu mesai satinde güzel moral oldu :)

benimde işler raz dalgalı , Şirket vardiya düzenini degiştiriyor... bakalım neler olacak...
  • Dün gece parkedecek yer bulamadım , evime biraz uzak ama Balkona çıkacagımda görecegim bir yere parkettim... az once işe gelirken benzinlikte LPG alınca bir su tutayım dedim... Vatandaşın biri sol dikiz aynama bir geçirmiş ama iyi geçirmiş.. ayna alt plastikten çatlamış gibi ama sağlam .. dış plastic köşesi sıyrılmış hatta çarpan vatandaşın arabasının rengi bile geçmiş..

ebesinin kulaklarını çınlattım... olur böyle vakalar dedim geçtim...

arabaya bir parti köpük ardından su.. ardından 2 parti köpük + fırça ile genel bir geçiş ve birde son durulama yaptım
    fourseason geçmiş olsun Allah şifa versin aile büyüklerine,
    maestro dikiz aynası için geçmiş olsun,
    sx4 araç alan arkadaşlar araçlarınız hayırlı olsun, 40 yaşında trafiğe
    çıkan biri olarak SX4 araç özellikle otomatik oluşu nedeniyle çok
    kullanışlı, öyleki nisan 2014'den bugüne geçen sürede, ş.içi trafik olsun ş.arası
    olsun eşim elini direksiyondan bırakma (ara sıra makas yapanlara ve bilerek
    sorun çıkaranlara ) diyor,

bir sorum var ;

sx4 te conti lastikler var 4 mevsim, buna rağmen kış lastiği almam gerekir mi?
    var olan 4 mevsim yeterli olmaz mı?

iyi akşamlar herkese,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Litminov

2013 suzuki sx4 aracımın teybinde ne aux ne başka bir bağlantı yeri var. CD'lerin de kapasitesi az ve çizildiğinde takıldığı için ben telefonu müzik dinlemek için nasıl bağlayabilirim? Çakmak girişli aux kabloları işe yarar mı?

Daha önceki sayfalarda bahsettiğiniz aparatdan alan ve resimleri koyan bir arkadaş var dı ama bulamadım .Ama böyle bir parça olduğunu biliyorum.İnternetde de vardı

Orijinalden alıntı: fourseason

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scelbis

Bu arada; herkesin Kurban Bayramını kutluyorum...
    Forumda bir durgunluk olduğu da gözümden kaçmadı, sanırım Maestro uzuuuun bir tatile çıktı. Eskiden günde 20-25 mesaj olurdu, şimdi neredeyse 1 ayda o kadar oluyor.

Maestrooo, nerelerdesin? Yazılarını özledik...

Öncelikle Tüm Forum Camiasına hayırlı Bayramlar ,

işlerim nedeni bu aralar biraz moraller bozuk , ayrıca çok yoğun çalışıyorum.. genelde forumları okuyorum ama bir şeyler karalamak içimden gelmiyor , sanırım bütün bir yazı yoğun çalışmak beni epey yıprattı , en kısa zamanda eski formumu yakalamayı hedefliyorum .

Merhabalar işlerinizi en kısa zamanda düzeltmeniz dileğiyle.Foruma yaptığınız katkıları bir çok sayfada gördüm.Yazdıklarınızdan çok istifade ettim.Sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.Ayrıca daha önce foruma daha ciddi katkılarda bulunmuş arkadaşlarıda tekrar aramızda görmek isteriz

Fourseason da yok oldu gitti... arada sesini çıkarır umarım .

Evet forumu çok ihmal ettim. Yaz boyunca işler çok yoğundu. Büyüklerimizin sağlık sorunları da buna eklenince ister istemez forumdan koptum. Çok şükür şu an daha rahat bir dönemdeyim. Hastalarımız da allaha şükür daha iyiler. Bütün bu koşuşturma içinde geçen ay tatilimizi de yaptık. Orada çektiğim fotoğraflardan bir iki tanesini ekleyeyim de forum biraz renklensin.
    Bu arada sx4 alan arakadaşların araçları hayırlı uğurlu olsun.
    Herkese sevgi ve saygılar,

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

Geçmiş olsun dileklerimizle tekrar hoşgeldiniz.Daha önceki konularınızdan çok yararlandık.Tekrar aramınıza katılmanızdan çok memnun oldum.Sizin ve maestro üstadın tecrübelerinden daha fazla yararlanmak isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: firat74

HERKESE MERHABA,
    foruma yazmayalı uzun zaman geçti derim,
    fourseason geçmiş olsun Allah şifa versin aile büyüklerine,
    maestro dikiz aynası için geçmiş olsun,
    sx4 araç alan arkadaşlar araçlarınız hayırlı olsun, 40 yaşında trafiğe
    çıkan biri olarak SX4 araç özellikle otomatik oluşu nedeniyle çok
    kullanışlı, öyleki nisan 2014'den bugüne geçen sürede, ş.içi trafik olsun ş.arası
    olsun eşim elini direksiyondan bırakma (ara sıra makas yapanlara ve bilerek
    sorun çıkaranlara ) diyor,

bir sorum var ;

sx4 te conti lastikler var 4 mevsim, buna rağmen kış lastiği almam gerekir mi?
    var olan 4 mevsim yeterli olmaz mı?

iyi akşamlar herkese,

Fırat bey sizleri de tekrar buralarda görmek çok güzel.Forum hareketlenmeye başladı.
    Bu araba 7. arabam gerçekten bu araba fiyatına göre emsallerinin en iyisi dersem yalan olmaz.

Bende İstanbul dayım.ÇOK KARARSIZ KALDIM KIŞ LASTİĞİ ALAYIM MI ALMAYAYIM MI DİYE SONUNDA PETLAS KIŞ LASTİĞİ ALDIM.YAZ İÇİNDE YA CONTİ YA MİCHELİN ALIN DERİM.
    SİZ NERDE YAŞIYORSUNUZ.İZMİR ANTALYA GİBİ SICAK BİR İLDEYSENİZ BENCE GEREK YOK.

• maestro35 kullanıcısına yanıt
    Abi senin bu betimlemelerine,tasvirli anlatımlarına bayılıyorum.Sağolasın varolasın.

ses sistemini bağladım,Yarın da kapıları söküp bitümlü malzeme ile izolasyon yapacağım,Ha birde istetmeyi söküp orayıda izalasyon yapacağım.

Güle güle kullan kardeş.Sonuçlar nasıl kullandın mı Ses iyi mi?

• quote:

Dün gece parkedecek yer bulamadım , evime biraz uzak ama Balkona çıkacagımda görecegim bir yere parkettim... az once işe gelirken benzinlikte LPG alınca bir su tutayım dedim... Vatandaşın biri sol dikiz aynama bir geçirmiş ama iyi geçirmiş.. ayna alt plastikten çatlamış gibi ama sağlam .. dış plastic köşesi sıyrılmış hatta çarpan vatandaşın arabasının rengi bile geçmiş..

ebesinin kulaklarını çınlattım... olur böyle vakalar dedim geçtim...

arabaya bir parti köpük ardından su.. ardından 2 parti köpük + fırça ile genel bir geçiş ve birde son durulama yaptım

Çok geçmiş olsun.Maalesef oluyor böyle vakalar.Yenisi 1000 tl civarı.Tanıdık servisten ellerinde çıkma falan vardır.Uygun fiyata değişim yaptırabilirsin.Ben elimden geldiğince park halinde aynayı katlıyorum.Otomatik ayna katlama özelliği çok güzel bir şey.Keşke her arabada olsa.Ama aracımızda yok öyle bir şey.

• quote:

Abi senin bu betimlemelerine,tasvirli anlatımlarına bayılıyorum.Sağolasın varolasın.

çok teşekkür ederim... bu güzel eleştiriler beni gazlıyor yakında çenem düşer

ses sistemini bağladım,Yarın da kapıları söküp bitümlü malzeme ile izolasyon yapacağım,Ha birde istetmeyi söküp orayıda izalasyon yapacağım.

o ses sistemi degil bence... portative disko sistemi yapmışsın , mitinglerde vs de iş görür bu

• İyi dilekleriniz için teşekkürler....
    Ben de sizleri özledim.
    Yaz boyunca aracımla ilgili tecrübelerimi de yazarım ara ara...
    İyi geceler herekese,
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.