cok az kısıye cıkms bea 4-5-6 kısı falan bılsymıs daha hayırlı olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: tigerson
gercek mi bu ? nolamaz..
quote:
yakaladim sayilar sagli sollu yatmis fake gecmis olsun
quote:
Dur sakın canına kıyma.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _Divine_
quote:
Orjinalden alıntı: V2
3 tutturana para veriyorlar mı ?
8 milyon.
sağol
galba devretmiş
quote:
Kardeşim benim bende seni arıyordum,
bayi kodu 35.ne iş?
fotoşap
bende diyorum bu ne yaaa
Süper Loto yine devretti Türkiye tarihinin en büyük şans oyunu rekora gidiyor. Süper Loto’da bu hafta da 6 bilen çıkmayınca 46 milyon lira haftaya devretti. Şimdi 90 milyon lira hayalleri süslüyor SÜPER LOTO HAFTAYA DEVRETTİ
Süper Loto'nun 46 milyon liralık rekor ikramiyeli 73. hafta çekilişi yapıldı.
12 haftadır 6 bilenin çıkmadığı Süper Loto'nun bu akşamki 73. hafta çekilişine 46 milyon 639 bin 396 lira devretti.
Süper Loto daha önce en fazla 12 hafta devretmiş ve 4 milyon lira ikramiye vermişti.
Bu hafta boyunca Süper Loto'da 60 milyon kolon oynanırken, sadece son gün oynanan rakam 46 milyon kolon.
Dağıtılacak toplam ikramiye 46 milyon lira.
Büyük ikramiye ise 56 milyon 150 bin lira.
şakaydı,ama okudunuz dimi...
Bayi kodu 35 olmasa güzel olmuş, ilk beşi işaretleyip, altıncıyı da işaretlerken "lan kazandık laaan" demeye başlayıp işaretlemeyi yarım bırakmış gibi
quote:
Orjinalden alıntı: baris195
Süper Loto yine devretti Türkiye tarihinin en büyük şans oyunu rekora gidiyor. Süper Loto’da bu hafta da 6 bilen çıkmayınca 46 milyon lira haftaya devretti. Şimdi 90 milyon lira hayalleri süslüyor SÜPER LOTO HAFTAYA DEVRETTİ
Süper Loto'nun 46 milyon liralık rekor ikramiyeli 73. hafta çekilişi yapıldı.
12 haftadır 6 bilenin çıkmadığı Süper Loto'nun bu akşamki 73. hafta çekilişine 46 milyon 639 bin 396 lira devretti.
Süper Loto daha önce en fazla 12 hafta devretmiş ve 4 milyon lira ikramiye vermişti.
Bu hafta boyunca Süper Loto'da 60 milyon kolon oynanırken, sadece son gün oynanan rakam 46 milyon kolon.
Dağıtılacak toplam ikramiye 46 milyon lira.
Büyük ikramiye ise 56 milyon 150 bin lira.
şakaydı,ama okudunuz dimi...
okumadim sonuna baktim direk bende huy var sondan baslarim okumaya yakaladim o yuzden
Fake hacı
2 kişiye çıkması iyi olmuş çok kişiye çıksa anlamı olmazdı ,3-10 milyon arası para kolay biter ama 20 milyon ve üstü bitirmesi zor ..