Kazanan rakamların sıralı hali ise şöyle: 2 - 5 - 29 - 38 - 41 - 51
Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6'yı 2 kişi bildi. Kuponlarını Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilere yatıran talihliler 24 milyon 908 bin 903'er TL kazandı.
Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6'yı 2 kişi bildi. Kuponlarını Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilere yatıran talihliler 24 milyon 908 bin 903'er TL kazandı.
quote:
Orjinalden alıntı: DeXtrin
Kazanan rakamların sıralı hali ise şöyle: 2 - 5 - 29 - 38 - 41 - 51
beni unuttular
beylikdüzünden hepinize sevgiler saygılar...
bılenler nerde yayınlandı yaw
Bursa Nilüferdenim bende ama acaba hangi bayiye denk geldiii
off yaaa ne güzel hayallerim vardı
süper loto teğet geçti hamdolsun
quote:
Orjinalden alıntı: muratbekar
Bursa Nilüferdenim bende ama acaba hangi bayiye denk geldiii
neresindensin,araban varmı gezmeye götürsene
ben 3 te kaldım
burayada yaziyim bi kolonum 2-5-29-39-42-52
quote:
Orjinalden alıntı: Something
tabi canım
quote:
Orjinalden alıntı: Something
oy oy içine ne biçim oturmuştur şimdi.... seni ancak bi 70lik paklar. en iyisi iç güzelleş.
6 lira verdim 8.5 lira alıcam allah bereket versin... hadi bakalım şimdi yeni heyecanlara. ama artık en fazla 8 hafta sürecek.10-12 milyon lira yapıyor böyle olunca... vah memleketimin hali yaw...
niye otursun?Kazanipta kaybettigim bi para degil sonucta
valla şahsen 5 çıkacağına hiç çıkmasın benim için daha iyi olur.herkes farklı düşünür tabi o ayrı...
cikanlar suan kafayi yemek durumundalar ... umarim hayirlisi olur cikanlar icin..