Şimdi Ara

____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.466
Cevap
59
Favori
321.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama doğruya doğru bu durumun çok büyük bir artısı var Saab severler için..İkinci el fiyatlarının çok düşük olmasıııı kaf_kaftr bey de bundan nasiplenebilcekler arasında olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Müteferric

Ama doğruya doğru bu durumun çok büyük bir artısı var Saab severler için..İkinci el fiyatlarının çok düşük olmasıııı kaf_kaftr bey de bundan nasiplenebilcekler arasında olabilir

Kaf kaftere bey nasiplense nasiplenirdi de... Gaza geldi,Sıfır alsın dediler,Honda alsın dediler..

Yoksa ya sıfır Lancer ya da 2005 bi 9-3 aero TID alıyodu...

Bakıcaz artık,seneye kışın (ocak şubat gibi) hanımın arabasını değiştirmeyi düşünüyorum...Ona bi eski kasa 9-5 falan alayımmı diyorum.Malum bedava.Ama sonuçta hanım kullanacağı için tırsıyorum da..Allah korusun sağına soluna bişey olsa,hemen parça bulamam Isparta'da.

• Hocam, ithal araçların periyodik veya sık değişen parçaları dışında hiç bir parçasını çabuk getirtemiyorlar, bu Saab'a özgü değil. Bildiğiniz Renault, Fiat gibi arabaların bile parçalarını minimum 1 ay bekliyor millet. Ki Saab servisleri parça açısından fena sayılmazlar. Benim araca sunroof modülü gerekmişti, iki farklı servisi aradım, ikisinde de vardı parça. Sunroof modülü de sık değişen bir parça değil 9-3 lerde. İthal ve özellikle üst sınıf araç alıyorsanız markası ne olursa olsun beklersiniz.
  • saab 9000 almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim
  • 0 lancer 1.8 intense de alınırdı aslında,full otomobil,ötv indiriminden önce,40milyara satıyorlardı..şuan 54 milyar olduğu için hiç akıl işi değil..nese Saab'ı parası olan tabiki 0 alsın,ama ikinci el gerçekten hayallere ulaşımı kolaylaştırıyor...(pek bişey bilmememe rağmen,laf sölemek için)Saab 9000in tip güzelmiş,ama kokpiti,özellikler ışıklandırmaları çok daha güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: zselek2008

saab 9000 almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim

Piyasada çok uygun fiyatlı araçlar var. Yalnız düşük km'li ararsanız biraz zor bulursunuz. Genelde 150.000+ km'de araçlar var piyasada. 9000'leri ben çok beğeniyorum. Şu aracı çıplak gözle gördüm bir kaç kez; dıştan çok güzel ve temiz gözüküyor ama içini bilemem:

http://www.sahibinden.com/saab_9000cse_lpt-41WQQaXQQ12460004WQQpXQQdisplayitem

• Beyler Aklınızda bulunsun, üç aydan fazla bir zamandır saab 900 cabrio veya 2002'ye kadar saab 9-3 cabrio veya 2002'ye kadar saab 9-3 coupe arıyorum. Şu ana kadar tam istediğim arabayı bulamadım. Sahibinden com ilenlarını ezbere biliyorum! Olurda orda burda dediğim arabalardan görürseniz bana haber verirseniz cok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

Piyasada çok uygun fiyatlı araçlar var. Yalnız düşük km'li ararsanız biraz zor bulursunuz. Genelde 150.000+ km'de araçlar var piyasada. 9000'leri ben çok beğeniyorum. Şu aracı çıplak gözle gördüm bir kaç kez; dıştan çok güzel ve temiz gözüküyor ama içini bilemem:

http://www.sahibinden.com/saab_9000cse_lpt-41WQQaXQQ12460004WQQpXQQdisplayitem

Özellikle eski kasa saablar kadar dayanıklı araçlar yoktur.

Gördüğüm eski 9000 vede 900lerin hepsi nereedeyse 300.000km ve üzerindeydi.

BBCde bu aracın belgeseli bile yapılmıştı vakti zamanında.

Hem turboluy hemde bu kadar dayanıklı araçlar ender bulunuyor.

Ama sanki Saab GMden sonra dayanıklık konusunda biraz düşüşe geçti.

Sanki artık piyasa farklı olması için araç üretiyorlar gibi düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Katılıyorum, gerçektende 900 ve 9000'ler çok dayanıklı araçlar. Bu araçları ne zaman görsem görüntü olarakta eskimemiş oluyorlar.

Kendi aracım içinde dışarıdan aldığım tepkiler oldukça olumlu bu konuda. 2003 model olduğuna bir çok kişiyi inandıramıyorum, çok daha yeni göründüğünü ifade ediyorlar(aldığımdan beri cila- boya koruma vb yaptırmadım, ona rağmen). Zaten GM şasi hariç fazla ortak parça kullanmıyordu Saab'larda.

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Katılıyorum, gerçektende 900 ve 9000'ler çok dayanıklı araçlar. Bu araçları ne zaman görsem görüntü olarakta eskimemiş oluyorlar.

Kendi aracım içinde dışarıdan aldığım tepkiler oldukça olumlu bu konuda. 2003 model olduğuna bir çok kişiyi inandıramıyorum, çok daha yeni göründüğünü ifade ediyorlar(aldığımdan beri cila- boya koruma vb yaptırmadım, ona rağmen). Zaten GM şasi hariç fazla ortak parça kullanmıyordu Saab'larda.

Hocam inanın en güzel 9-3 sizin kasa...Bence tabii.. Alırsam kesinlikle o kasadan olacak.Yenileri falan berbat olmuş kokpiti falan...

Ben de seviyorum şu 900 ve 9000 leri.Saab'ın saab olduğu zamanların araçları.

• İşte bunu seviyorum; SAAB 9-3
     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____

Ve de Bunu... THK'nın 90. yılı için Çiğli Ana Jet Üssüne gelmişlerdi... Sesi hala kulaklarımda...
     ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____

SAAB : Born From Jets

• @Güneydoğu..

Valla ben de tam o kasadan bahsediyodum..Açıkçası yenisinden daha çekici...

Sen de "has" saab görmüşsün yav...Havada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

@Güneydoğu..

Valla ben de tam o kasadan bahsediyodum..Açıkçası yenisinden daha çekici...

Sen de "has" saab görmüşsün yav...Havada..

Hocam dediğiniz gibi. Saab'ın en beğendiğim modeli. Ateş kırmızısı 2004 Saab 9-3 Forever...

Bu Saab 35 Draken çok tehlikeli bi alet. Dikkat etmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneydoğu -- 5 Haziran 2009; 0:00:14 >

• quote:

Saab 9000 lerde vites kutusundan gelen sesler var, almadan önce ona dikkat edin bir surus yapin test edin cunku tamirati cok pahali. frenyaglari nemleniyor ki her sene yaptirdiginiz servisle beraber frenyaginida degistirin, öntakimda ki bilyali korumalari cabuk patliyor ve degistirmesi biraz pahali onlari degistirmk gerekebilir. Egsozborusu, susturucusu pek dayanikli degil ama nerde oturdugunuza bagli nemli yerlerde fazla dayanmiyor ve Saab'in eksozlari pahali ki hele bir de susuturucuyla beraber degistirmek gerekebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kulu42

quote:

Saab 9000 lerde vites kutusundan gelen sesler var, almadan önce ona dikkat edin bir surus yapin test edin cunku tamirati cok pahali. frenyaglari nemleniyor ki her sene yaptirdiginiz servisle beraber frenyaginida degistirin, öntakimda ki bilyali korumalari cabuk patliyor ve degistirmesi biraz pahali onlari degistirmk gerekebilir. Egsozborusu, susturucusu pek dayanikli degil ama nerde oturdugunuza bagli nemli yerlerde fazla dayanmiyor ve Saab'in eksozlari pahali ki hele bir de susuturucuyla beraber degistirmek gerekebilir.

Hocam alma desen daha iyiydi ya..(Şaka yapıyorum..)

• quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orjinalden alıntı: kulu42

quote:

Hocam alma desen daha iyiydi ya..(Şaka yapıyorum..)

Evet hoca alinacak araba degil bana göre, konforlu, canavar gibi araba ama sorunsuz viteskutusu bulmak sans isi...

• Üstüne biraz katılıp , 98 99 , 9-5 9-3 alınabilir o fiyatın bence...

Tabi 9000 i çok ucuza bulduysanız o başka..
  • cabrio saab 900ümle aranızda olmaktan mutlu olurum. Takıma yazarmısınız benide
  • quote:

Orjinalden alıntı: delijapon

cabrio saab 900ümle aranızda olmaktan mutlu olurum. Takıma yazarmısınız benide

Fotoğraflarını bekliyoruz cabrionun
  • Cabrio Saab, ileride ki hayalim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.