Şimdi Ara

DH Robotik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
7
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu başlık altında robotik adına her şey paylaşılabilir.Ayrıca eğer katılan arkadaşlar olursa yapılacak robot yarışmalarına donanım haber robotik klübü olarak katılabiliriz

Üyelerimiz :

mrkabaca
    ialtinkopru
    cmsnmz
    endulusi
    Leo Minor
    secollah
    ozel35
    NPN
    du riechst so gut
    SéRD@R ~
    karakaleli
    bilm-i yorum
    reddragon64301

-----------------------------------
    İmza -1 :
     DH Robotik

Link:https://store.donanimhaber.com/e9/49/66/e949662608b0b38cd7433f122321ad09.png

İmza-2:
     DH Robotik

Link:https://store.donanimhaber.com/a3/11/77/a3117792d1349e03557468655445f9dc.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkabaca -- 27 Kasım 2013; 14:58:00 >

• +++
  • Kimse yok mu ?
  • İyi fikir. Robot yarışmaları, devreleri, mekaniği, yazılımı vb. hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz, dökümanların paylaşıldığı ve bunlar üzerinde kendimizi geliştireceğimiz bi üst konu olabilir. Hatta ilk üyesi de ben olabilirim ve her türlü elektronik bilgim ve fikrim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta benim de öğrenmeyi çok istediğim bir konu bu.hatta üzerinde çalışıyorum.bir tane çizgi izleyen robot yapıp yarışmaya girmek istiyorum nasipse
  • Çok güzel olur bilgi paylaşabiliriz o zaman sizleri ilk üyelerimiz yapıyorum :)
  • Hatta İzmir'li dostlarım için bir bilgi vereyim. Bu hafta sonu İYTE'de robot yarışmaları vardır. Meraklılar ve ilgilenenler yarın 12 de açılışı olmak üzere Urla'ya gidebilirsiniz. Ulaşımını da F.Altay Aktarma merkezinden 736 ile gerçekleştirebilirsiniz. Katılım ücretsizdir ve 2 gün boyunca çeşitli dallarda yarışmalar yapılacaktır.
  • Bende İzmirliyim gelmek çok istiyorum ama bu aralar pek müsait değilim gidecek arkadaşlara başarılar.
  • Güzel bir fikir. Pek fazla foruma giremesem de beni de listeye ekleyebilirsin.

Bide siz nasıl bir yarışma kategorisi olsun istersiniz ?

Ben sumo lar yerine gelişmiş modelleri kullanılan süpürge tarzı yarışmaların olması gerektiğini düşünüyorum ki olmaya başladı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

Güzel bir fikir. Pek fazla foruma giremesem de beni de listeye ekleyebilirsin.

Bide siz nasıl bir yarışma kategorisi olsun istersiniz ?

Ben sumo lar yerine gelişmiş modelleri kullanılan süpürge tarzı yarışmaların olması gerektiğini düşünüyorum ki olmaya başladı artık.

Ben bu sene süpürge kategorisinde katılacağım yarışmaya ipe tırmanan gibi bir kategori olabilir İTÜRO2014
  • Beninde eklermisin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Beninde eklermisin hocam

Hemen , hoşgeldiniz
  • Konu günceldir.
  • Yaz Hocam, belki bir şeye yararım.
  • Gecen sene İzmirde yapilan bilim kahramanlari bulusuyorda bende vardim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Gecen sene İzmirde yapilan bilim kahramanlari bulusuyorda bende vardim...

Hoş geldiniz
  • Aranızda İTÜRO2014'e gitmeyi planlayan var mı ? gidecekseniz hangi kategoride katılacaksınız ?

Ben süpürge robot kategorisinde katılacağım.
  • Konu günceldir robotik meraklılarını bekliyoruz.
  • benide yaz hocam elimden geldiğince yardımcı olur,yardım isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NPN

benide yaz hocam elimden geldiğince yardımcı olur,yardım isterim

Hoş geldiniz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.