Arkadaşlar inşallah 11 Mart Pazartesi günü mübarek Ramazan ayına kavuşacağız, yani demem o ki Ramazan ayına günler kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH RAMAZAN 2024 ANA KONUSU

-
-
Tutmuyorum ama tutanlara sabır dilerim.
-
Bu sene cok dua edermisiniz ,lakin ekonomi cok iyi .Allaha daha fazla şükür etmemiz lazım.
-
İki yıldır tutmuyorum sanırım ama bu yıl içimde inanılmaz bir şevk var, dört gözle bekliyorum. Hayırlısı olur inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah kardeşim herkes özgür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Latife yaptığının farkındayım
İnşallah Allah nasip etsin
Ramazan'ın tadı bir başka oluyor, hem manevi hem maddi açıdan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah tekrarına da kavuşmayı nasip eylesin.
Şimdiden herkesin Ramazan'ını kutluyorum.
-
Amin 🤲🏻
Aynen öyle kardeşim hele hele sıcak sıcak Ramazan pideleri çok harika oluyor
Eyvallah kardeşim
Eski ramazanların duygusu bile yok. Millet toplanırdı, sokaklara bile masa kuruyorlardı. Şimdi sorsan ya tutmuyorlar ya da evde ayrı ayrı tabaklarda masa açıyorlar. Ramazanı bende seviyorum, insan nefsine hâkim olmayı öğreniyor. Şahsen bir oturuşta 3 tabak yemek yiyen ben ramazan ayı gelince bereketinden midir,havasından mıdır, yarım tabağı bile zor bitiriyorum. Artık eskisi gibi de insanlar acıkmıyor onu da farkettim, milletce Survivor gibi olmuşuz.
bu sene de niyetliyim . bakalım geçen seferki gibi corona vurmazsa inş. full tutmayı düşünüyorum.
-
Bu sene bende niyetliyim ve diyetliyim
Ramazana 2 hafta kala zamlar yağacak.
Şemsiyesiz çıkmayın.
Kardeş Allah sabır veriyor, mesela ben de her Ramazan az yiyebildiğim için 5 kilo verebiliyorum sonra Ramazan'dan sonra verdiğim kiloları tekrar alıyorum
Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Herkesin ramazanı mübarek olsun..
Müslüman yurdunda nice özgür ramazanlara..
-
Iftar ver forumdakilere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Allah tekrarına da kavuşmayı nasip eylesin. Şimdiden herkesin Ramazan'ını kutluyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X