Şimdi Ara

.....:: [ ๘۩ DH PEUGEOT TAKIMI ๘۩ ] ::...... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
22.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ve arkdaslarım burayı ayakta tutmaya calıştıkbi ara okdar bosaldı ki soylukanla ne yapacagımız sasırdık acıkcası ben kıştan önce buranın tekrar dolacagını beklemiyordum...Abi desene küçük bir aslanın var allah analı babalı büyütsün...SOYLUKAN oyuncak peugeot arabalarından yeğenlerimize hediye edersin artık
    Kardeşlik ve dostlugumuz bozulmasın dagılmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 18 Nisan 2007; 11:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

SOYLUKAN oyuncak peugeot arabalarından yeğenlerimize hediye edersin artık

tabi canım biraz büyüsünler 207 cc leri benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 18 Nisan 2007; 18:25:46 >
  • +99999
  • __RaVe__® Soylukan bizim kızın ne dayısı var nede amcası artık biriniz dayı biriniz amcası olun:)) Ya ben arada bir geldim sürekli kontrol ettim ama öyle uzunboylu kalamadım hiç ama burdaydım.

İnşallah hep beraberiz.
  • 907 gelsin alıcam, Soylukan da beni listeye ekleyecek.
    Değil mi Soylukan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

907 gelsin alıcam, Soylukan da beni listeye ekleyecek.
    Değil mi Soylukan?

siparişi vermiştin di mi hoca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

907 gelsin alıcam, Soylukan da beni listeye ekleyecek.
    Değil mi Soylukan?

siparişi vermiştin di mi hoca

Yaptım da kargoda bir sorun çıkmış, taşırken aynayı kırmışlar gelirken değiştirecekler.
    Bir de sanayide spoiler yaptırmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

• hele şükür güzel bişi oldu listemiz. Herkeze hayırlı olsun arkadaşlar bu şekilde aktif olduğu sürece bende varım herşeye
  • helesi faberge geldin ya faberge aracları yarısmaya sokuoruz forumda önümüzdeki ay seninkinide sokabiliriz aday araclarımız bölümüne bi bakıver
  • Fuarda 908'den 2 resim:
     .....:: [ ๘۩  DH PEUGEOT TAKIMI ๘۩ ] ::......

.....:: [ ๘۩  DH PEUGEOT TAKIMI ๘۩ ] ::......
  • herkez haddini bilecek arkadas tasarıma bak ya!!!
  • 308 nasıl olacak acaba? Şopluy ve feyk resimlerden bıktım artık ne zaman çıkacak yenisi?
  • abi bilmiorumda bence güvenlik yol tutus frenaj olarak bence bu segment almanları coook fazla sıkıntıya sokucak...Tasarım olaraksa artık su farları asırı geriye cekmelerinden biraz sıkılmaya basladım fakat 407 tarzı olursa bence cok güsel olucak umarım tavanıda biraz yere basarlar 307 ler gibi yüksek olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 20 Nisan 2007; 0:39:37 >
  • Eklenme talepleri için başka başlık kullanmayınız yoksa isminiz atlanabilir
  • 908 önden aynı benim makine
  • kardeş pug üyesi yeni babalara oyuncak pug gönderiyor iseniz bende 18 nisan çarşamba sabahı maşallah benimde bir oğlan oldu. bende sıraya gireyim ozaman he soylukan kardeş......
  • Soylukan arkadaşım benim araçta 135nm tork var sanıyodum.Meğer 147nmymiş.Bütün 306lar öyle.Benimkinide düzeltirsen uygun bir vakitte memnun olurum.

Birde aklıma gelmişken.İlk mesajı ortalı değilde sola dayalı yapsan daha iyi olur.Diğer türlü listenin bir kısmı reklama takılıyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 22 Nisan 2007; 19:54:39 >
  • kardş benim bilgileride düzeltecektin 2006 pug 307 hdi premium 110bg 240nm
  • avcı kardeş allah ananı babalı büyütsün küçük aslanı

rb.atasoy: önerini dikkate aldım sola dayalı yaparız artık listeyi çok kısa bir süre içinde değişiklikler hazırlanacak, bir yandan da albüm çalışması olduğu için mazur görün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.