Şimdi Ara

.....:: [ ๘۩ DH PEUGEOT TAKIMI ๘۩ ] ::...... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
22.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karbey ve Ototürk'ün dönüşüne sevindiğimi ifade etmem gerekti.Nasipse Perşembe günü ANKARA'dayım.Karbey'i görmeyi umut ediyorum.Yazımı okursa benim telefonum vardı kendisinde görüşürsek iyi olur.Allah Analı,Babalı büyütmeyi nasip buyursun,Nazar'dan korusun.Sağlık ve Afiyet içinde olsun her daim.

Yazın nasip olursa Bursa'da Soylukan'ı ziyaret edeceğim.Şimdiden haberi olsun :)).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 25 Nisan 2007; 6:06:14 >
  • BURSADAKI soylukan değil ki benimBu arada gelirseniz kesin haberim olsun inş önemli işimiz olmazsa görüsrüz...Hatta siz tarihi önceden bildirin soylukanda gelsin bursaya gelicek zaten o bu yaz yanıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 24 Nisan 2007; 20:09:58 >
  • RaVe'ciğim valla aklıma Bursa'da ikamet eden Soylukan geldi:)).Yorgunluktan hatları karıştırdım:))[simage][/simage].Kayınbiraderimin İstanbulda düğünü var,o'nu fırsat bilip o tarafa doğru yelken açmayı düşünüyorum.Tarih verebilsem keşke.Bizde ki izin sistemi değişti.Bakanlığımız izni Haziran ayı sonu ile Temmuz ayının ilk 20 gününü Mali yıl (Maliye Bakanlığı) ilan etti.Kanun yürürlüğe girdi.Uygulama nasıl olacak şu an bir açıklama yok.

Gelirsem haber ederim.Sizin de yolunuz karadenize düşerse (Giresun) misafirliğe beklerim.
    Tüm dostlara selam ve saygılar sunuyorum.

BURSADAKI soylukan değil ki benimBu arada gelirseniz kesin haberim olsun inş önemli işimiz olmazsa görüsrüz...Hatta siz tarihi önceden bildirin soylukanda gelsin bursaya gelicek zaten o bu yaz yanıma

• avcı kardeşim Allah analı babalı büyütsün

Orjinalden alıntı: baranss

avcı kardeşim Allah analı babalı büyütsün

allah razı olsun baranss kardeş yaşını filan bilmiyorum ama darısı senin başına vars çoçuk darısı onların başına

• benim araba HDI değil ki, 2.0 benzinli
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcı_33

quote:

Orjinalden alıntı: baranss

avcı kardeşim Allah analı babalı büyütsün

allah razı olsun baranss kardeş yaşını filan bilmiyorum ama darısı senin başına vars çoçuk darısı onların başına

Bizde bekliyoruz küçük aslanı (Benim soyadımda Aslan) 4,5 ayımız kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: spirdal

Yazın nasip olursa Bursa'da Soylukan'ı ziyaret edeceğim.Şimdiden haberi olsun :)).

Hocam ben İstanbuldanım Ama bende Rave'yi ziyaret etmeyi düşünüyordum Bursa'da, ziyaret zamanımızı denk getirelim 3 ümüz görüşürüz
    .
  • spirdal :)) Tesadüfki girdim ve yazını gördüm. Muhakkak bekliyorum ben geç yatacağa benziyorum sen işlerini halleidnce beni ararasan görüşelim muhakkak. Ankaraya kadar geleceksin görüşmeden gitmeni istemem. Aslına bakarsan uzun zamandır bende seni arıyordum. Telefonunu maalesef yitirdim. Telefon değiştirdim bası kayıtlar telefonun kendinde tutuluyormuş gitti :((

Ben sana mesaj atacağım telefon numaramı muhakkak ara. Allaha emanet ol...
  • Soylukan kardeş benim bilgilerimde ufak hatalar var çok çok önemli değil ama takım tam belli olsun bilgiler doğru olsun derseniz. benim araç HDI değil 1.6 benzinli ve rengide Mentobella Mavi... Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *yeni santa fe*

kardeş foruma hoş gelmişsin sefa gelmişsin pek anlayamadık orkestrayı ne iş

• quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

helesi faberge geldin ya faberge aracları yarısmaya sokuoruz forumda önümüzdeki ay seninkinide sokabiliriz aday araclarımız bölümüne bi bakıver

tmm kardeşim hemen bakıyorum walla herkezden destek alırsam ancak o zaman sokarım yarışmaya

Yeni Peugeot'cu..

+

Galatasaray..
    +
    Giresun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhancoban -- 27 Nisan 2007; 14:59:05 >

faberge buradan aday araç olarak çıkardığımız araca pug takımı sonuna kadar destek olacaktır zaten

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

helesi faberge geldin ya faberge aracları yarısmaya sokuoruz forumda önümüzdeki ay seninkinide sokabiliriz aday araclarımız bölümüne bi bakıver

tmm kardeşim hemen bakıyorum walla herkezden destek alırsam ancak o zaman sokarım yarışmaya

ya ayıpsın kardeşim yaaa tabiiki destekliyecegiz senin arac modifiyeli oldugu için bizi daha iyi temsil edicek hem referans videoların var eskisehir tuning ten saglam bi oy alırız gibime gelior

• işallah kardeşim hayırlısı olsun şimdiden
    C
    E
    L
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.