Şimdi Ara

DH Özel: Samsung Galaxy S III'ün Türkiye çıkış tarihi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
28.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AMD 7950X3D

MSI 4060Tİ 16GB

GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 AMD EXPO Dual Kit Ram
  • '' iphone`a 2500 veren var, galaxy s serisi cok tuttu o zaman biz de fiyatini arttiralim''.
    yurtdisindan aliriz artik 1200-1300 tl'ye.

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

2000Tl ucuk diyen arkadaslar IP4S in fiyatina bakin donanim olarak S2 yi yakaliyamamis bir cihaz.

adam haklı beyler dağılın :D
  • +2000tl mi hayallerim yıkıldı eğer bu fiyattan çıkarsa cihaz s2 nin fiyatını makul seviyeye cekerler umarım +-1000 lira civarına bizde s2 alırız
    galaxy s 1.300 civarı sürüldü, s2 1.700 civarı sürüldü s3 2.000+ civarı sürülceği tahmin ediliyor heralde bundan sonraki modelleri 2.500 3.000 3.500
    10 yıl sonra araba fiyatlarıyla yarışır telefon fiyatları...
  • ahahah fandroid dolmus burasi 2000tlmis peh:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Fiyatını hak etmeyen iPhonedan iyidir..

Sana tamamen katılıyorum.
  • samsunga 2000 tl vermem ben kimse kusura bakmasın , herkes iphone iphone diye çıldırırken neden samsung alayımki bi havası bile yok .. ayfonum var diyince herkes oooo diyo samsung galaxy s2 var diyince kimse oo demiyo ama ..

simdi ben fiyatta bi avanntajı olmazsa samsung almamın bi manası yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

samsunga 2000 tl vermem ben kimse kusura bakmasın , herkes iphone iphone diye çıldırırken neden samsung alayımki bi havası bile yok .. ayfonum var diyince herkes oooo diyo samsung galaxy s2 var diyince kimse oo demiyo ama .. simdi ben fiyatta bi avanntajı olmazsa samsung almamın bi manası yok zaten

Hava atmak için telefon almak :facepalm:

İnsanlar daha büyük ekran ve kısmen donanımı için aldı S2'yi.
    Haber hakkında ise telefon 2000+ üstüne çıkabilir ama iPhone para haketmiyor düşüncesi saçmadır bunu da söyliyeyim. İnsanlara salak muamelesi yapmakta size düşmez hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 19 Mart 2012; 15:11:01 >
  • o değilde ben note 2 yi bekliyorum

işte türk milleti böyle sanki apple babalarının

not:samsung babamın değil ama doğruya doğru :(
  • yazık valla şu ülkemizdeki para birimi rezilliği ve vergiler yüzünden el kadar telefona doğan, serçe parası veriyoruz bu ülkeden bir cacık olmaz
  • Amerika çıkış tarihi belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

2000+ dan çıkar illa ki ancak 3-4 ay sonra normal seviyesine iner. 1500 gibi alırız.

evet s2 de 3-4 ay sonra normal fiyatına indi değil mi ? :) hala aynı fiyat valla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.