Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: General Mobile, Discovery Air isimli akıllı telefonunu tanıttı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saçmalamışsın diyeceğine o zaman sen mantıklısını açıkla da bilelim dostum..
  • telefon çıkmış ama ne vodafone da nede turkcell de tarifeye ek yok şu an muzaffer bey
  • Yaw ne kadar boş beleş insan olumsuz yorum yapmış böyle. Vay anasını arkadaş. Kimi ram demiş kimi hafıza demiş kimi demiş de demiş. Ya ben anlamıyorum siz bu cihazlarla ne yapıyorsunuz? Şuan iphone 6 plus 64Gb cihaz kullanıyorum bir önceki cihazım Note 4 idi. Hemen hemen piyasadaki tüm cihazları kullandım kullanmaya da devam edeceğim.

    Bana sorsanız note 4 de veya iphone 6 plus da ne yapıyorsun diye standart olarak; Facebook,twitter,instagram,swarm 3-4 tane de oyun. ee sonrası? yok görüşme sms başka ne yapayım? Arkadaşım da note 4 kullanıyor yüklemiş 70-80 tane uygulama google play gibi geziniyor ortalıkta. Soruyorum bunları her zaman kullanıyor musun diye cevap : daha hiç açmadığım uygulamalar var. Neymiş en son kalite cihaz kullanıyorum yüklü dursun bir gün kullanırım. Bu nedir abi görmemişlik gibi birşey kendim fikrimce. Ee sonra cihazım niye kasıyor neden ısınıyor vs. Gereksiz veya kullanmadığın uygulama oyun yüklersen olacağı odur.

    Gel gelelim konumuza, General mobile bir Türk markası (üretici demiyorum dikkat) adamlar yurt dışından uygun fiyatlı cihaz bulup getirip bir şekilde satıyorlar. Neden çünkü herkes 1500-2000-2500 TL verip telefon alamıyor. Zaten o satılan cihazlar çok mu sorunsuz dersiniz? Girin bakın sayfalarına,şikayet var vs.'ye alayında kullanıcı şikayeti mevcuttur. Kiminin kasası açık,kiminin lensi kayık, kimisinde plastik malzeme (1500 TL'ye plastik satıyorlar) vs.vs. uzar gider böyle. Ayrıca örnek vermek gerekirse Samsung ilk çıktığı zaman çok çok mu iyiydi? E250 Modelini bilenler bilir alayında kızak problemi vs. vardı. Ama nereden nereye geldiler neden? Çünkü ülkesinde teşvik gördü desteklendi. Ee bu adamlar niye yapamasın?

    General mobile şuan Türkiye'de fatih tabletlerinin üreticisi, aynı zamanda gayette güzel uygun fiyatlı cihazlar getiriyor. Her çıkan cihaz Amiral gemisi niteliği veya özelliği taşıyacak diye birşey yok ki. Adamlar orta segment cihazda daha çok satış olduğunu görüyorlar ve bunun üzerine yoğunlaşıyorlar. Bence de doğrusunu yapıyorlar. Çünkü ülkemizin alım gücü düşük hele ki taksit olmayan bir üründe. Ayrıca herkes bütün teknolojik özelliklerini de kullanmıyor. Benim gibi standart kullananların çoğunluğu çok ama çok fazla. Şöyle hesap edelim; Discovery 1 modeli 2 milyon adeti geçmiş. Şikayetlere,olumsuz yorumlara bakalım internet üzerinde toplayın hadi fazla fazla olsun 20,000 adet şikayet ee kalan 1,980,000 adet kullanıcı nerede? Anlatmak istediğim dediğiniz gibi kötü marka kötü bir ürün olsa ve şikayetler aşırı derecede yüksek olsa BİMER olaya çoktan el atardı ''kardeş siz napıyorsunuz'' diye.

    Uzun lafın kısası; Telefon ihtiyaca göre alınan bir ürün herkes dilediğini almakta özgür. Kimseye de silah zoruyla satılmıyor. Senin için yeterli değilse gider Note 4,M8,Z3 falan alırsın keyfine bakarsın. Ama firmayı karalamak hiç etik değil. Kaldı ki internette konuya hakim kişiler Samsung'un geçtiğimiz seneyi zararla kapattığını,Sony'nin küçülmeye gittiğini hatta telefon pazarından çekilme durumu da söz konusu olabilir (ben pek ihtimal vermiyorum ) Böyle büyük bütçeli firmalar neden bu tarz sorunlar yaşıyor çünkü pahalı telefon alıcısı o kadar yüksek seviyelerde değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSpHoT -- 4 Şubat 2015; 12:21:17 >




  • Subat kullanıcısına yanıt
    Hepimiz buradayız görürüz.
    ben discovery1 cıktıgındada cok konusan gördüm
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Vodafone yarın turkcell 6 subatta baslıyor dıye bılıyorum.
    Sıslıde kı vodafone bayıde cıhaz var gıdıp gordum dun vermısler hatta bır kac musterıye ( halaskargazı sb )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umero

    Vodafone yarın turkcell 6 subatta baslıyor dıye bılıyorum.
    Sıslıde kı vodafone bayıde cıhaz var gıdıp gordum dun vermısler hatta bır kac musterıye ( halaskargazı sb )

    Cuma bi bakalım... Arkadaş alacam diyor tarifeye ek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Vodafone de tarifeye ek min 28 tl den başlıyor paketler
  • Turkcell kullanıyor benim arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün biraz test etme imkanı buldum. menü geçişleri internet hızı oyunlar (real racing gibi) şaşırtıcı şekilde iyi. en ufak kasma donma vb yok. fiyat bi 100-150 daha uygun olmalı ayrı. ama cihaz kesinlikle çok hoş olmuş.
  • arkadaşlar gm aır kağıt üzerinde 1 gb ram gözüküyor ama 8 çekirdek olduğu için 4 çekirdeğe 1 ram diğer 4 çekirdeğe 1 gb ram gidiyor yani toplamda 2 gb lık bir telefon

  • general mobile olan adını gionee mobile olarak değiştirsin bari...zırt pırt gioneenin döküntülerini topluyorlar

    gm alan adamın güncelleme gibi bir derdi olmaz ...acaba Muzaffer beyin güncellemeden anladığı nedir?

    diğer markalarda geçerli 2 yıl garanti bu firmada malı satana kadar işlemektedir...nokta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 6 Şubat 2015; 3:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamları takdir ediyorum. Bir çok konuda ilerleme kaydediyorlar. Örneğin Türkiye'de Fatih tabletlerini onlar üretiyor, Yurt dışından orta segment cihazları uygun fiyata getiriyorlar.
    Birisi servise bok atmış ama adamlar Vip servis hizmeti ile yerinde 1 saat onarım şehir dışı 1 gün onarım hizmeti veriyor. Koskoca samsung bile GM'den görüp Bakırköy'deki servisinde bugünden itibaren 1 saatte onarım hizmeti vermeye başladı. Diğer servisleri anlatma gereği bile duymuyorum hepsi aynı al birini vur ötekine. Genpa'sı KVK'sı Teleservisi. İçlerinde yine en masumu Telpa kalır. Ama bizim milletimiz genelde kendi hatasını kabul etmeyip servisleri sürekli suçladığından böyle bir önyargı oluşmuş. Adam ekranı kırmış nasıl garanti kapsamına girmez diye hesap soruyor. O senin hatan servis niye karşılasın dimi? Ama sonra gelip burada yok servis şöyleydi bunu yapmadı kullanıcı hatası dedi vs. Olmayan sorunları yaşamadığı hataları bile yaşıyormuş gibi gösteren çok insan var buna adım gibi eminim. Herkes kendince kendini düşünür çünkü.
    Yedek telefonum GM Discovery 2 yıla yakındır kullanıyorum bu sebeple markayı da yakınen takip ediyorum. Sadece bir kere servise işim düştü o da güç tuşum kırılmıştı gittim yarım saatte değiştirip verdiler. Şuan da sorunsuz kullanıyorum. Ha bu arada güncellemeyi de yaptım meşhur kitkatı internette yazılan bir sürü olumsuz yorumların hiçbiri benim başıma da gelmedi ne ilginçtir. Kasmaymış,donmaymış,oyun açılmamasıymış vs.vs. hal böyle olunca düşünüyorum insanlar telefonu nasıl kullanıyor diye.

    Neyse GM bir türk firması olarak güzel işler yapıyor. Zaten yakında Google gibi bir markayı da arkasına alarak çok daha güzel işler yapacak. İzlemeye devam edin derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    arkadaşlar gm aır kağıt üzerinde 1 gb ram gözüküyor ama 8 çekirdek olduğu için 4 çekirdeğe 1 ram diğer 4 çekirdeğe 1 gb ram gidiyor yani toplamda 2 gb lık bir telefon

    Kafandan istiyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite kullanıcısıyım ve hayatta bir daha discovery almam. Telefon her yönüyle sorunlu. En basitinden ekran kapanma süresini ne yaparsam yapayim 15 saniyede kapanıyor. Şebeke gidiyor ve telefonu yeniden başlatmadan gelmiyor. Video izlerken ses gidiyor. Şarj dolu olmasına rağmen %1 görünüyor vs. vs.. Hala güncelleme yok. Air telefonunu görünce anladım neden eski modellere güncelleme gelmediğini. Air telefonuna yoğunlaşmaları bizi mağdur etti. Hali hazırdaki müşterilerini kaybetmek discovery firması için hiç önemli değil anlaşılan. Çevreme de önermiyorum artık.

  • Merakimi mazur görün. General mobile bu telefonun hangi vidasini üretmis, hangi vidasini SIKMIS. % kaci yerli imis?

  • elite kullanıcısı olarak cihazımdan çok memnunum.Bence bu cihaz da çok şık olmuş. Marka olarakta şu anda çok sevilen bir marka general mobile. bizim iş yerinde 10 kişiden 7-8 inde discovery kullanan var. bu cihaz da bence bayanlara hitap eder ağırlıklı olarak. diğer markalar gibi milleti kazıklamak yerine aynı kaliteyi yarı parasına insanların cebine koyuyorsunuz.helal olsun. Yorumlara baktım da gerçekten yazık.diğer markaların farklı modellerini öven arkadaşlar acaba o cihazları kullanıyorlarmı.Neyse her malın bir alıcısı var tabiki. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Arkadaşlar şimdi telefon çıktı. General mobile internet sitesine bir girip bakın. Hiç bir bilgi fotoğraf yok sanki sanırsınız ki . Bu kadar mı hazırlıksız plansız programsız iş yapıyorsunuz. Gerisini siz düşünün telefonu alırken.

  • Ah bide konuşabilsen, 15 gb 25 gb :)

  • Arkadaşlar Kesinlikle GEMPA garantili Dicovery Air Modelini Sakın ama sakın almayın .. SÖZDE GARANTİ GEMPA garanti.. Malı satana kadar onlar.. Aldım iki Gün Sonra arıza Yaptı telefon bozuk çıktı. garanti 320 TL masraf çıkardı.. Özellikle EVSHOP dan kesinlikle hiçbirşey almayın mağdur olursunuz.. GEMPA garanti SÖZDE Garanti...

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.