sessizlik için ideal eger takılı olan kasanın hava akımı iyi ise bi sırun olmaz bence
fx serisinden FX9600gt gibi omuş
tek kelimeyle soba.kasanız iyi bir soğutma sistemine sahip değilse alınası bir kart olarak durmuyor.daha önce gigabytenin 7600gs Silent Pipe I ini kullanmıştım ordan tahmin yürütebiliyorum.
sogutucunun orj. bozmadan bir adet fan ekledimmi sessizlerden 9 mm yada 12 mm süper olur ..
quote:
Orjinalden alıntı: lapry
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
bu bloklarin ustune 120 lik sessiz bir fan takacaksin...degme keyfine :)).
oZaman deil ısınma vatilatör görevi bile görür
+1 120 lik fan canavar gibi olur buna. Tam devirde çalıştırdığınız zaman test sırasında bile sıcaklığı düşürüyor. CeoFuture ile 8800 GT yi 120 mm kasa fanı ile soğutmuştuk Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem. 120 mm fanı devri kontrol edilebilir bir duruma getirip kartın karşısında biryerlere bantlamaları Kadıköyde 5 ytlye satılıyordu sanırım güç bağlantı kablosuna ara bir aparat bağlayıp fan devir kontrolü yapılabiliyor. Yada anakart üzerinde bazı fan konnektörleri oluyor neyse işte. Hava soğutma ile en az maliyetle en verimli soğutma.
Tamam heybetli, şekil mekil ama üzerine klima iklimlendirme mühendiside yapıştırsan, pasif pasifdir. İyi bir gamer o kartdan duman çıkartır.
soğutmaya bak taş gibi öfff beeeeee!!!!!
türkdonanım'daki testlerde gigabyte'ın bu silent pipe sessiz soğutma çözümünün 2. versiyonu vardı. testte sapphire ve HIS'in pasif çözümlerinden kötü ama Asus'un çift slot kaplayan saçma sapan pasif soğutmasından iyiydi. yeni versionda belki biraz durumu kurtarmışlardır bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
bu bloklarin ustune 120 lik sessiz bir fan takacaksin...degme keyfine :)).
Püfür Püfür ooohhhhTam benim kafadansın hoca,pasif soğutma out,sessiz fanlar in...
OC yapılmaz bununla
süper bi parça sağutması da harika
bencee bunun üstüne bir 120 mm lik fan yerleştirmek lazım çok süper olur
fanı tak otur keyfine bak yalnız bu pasif soğutucuların yanında bide fan verseler hediye olarak daha bi iyi olur gbime geliyor
6600gtnin üstünden 7600-8600-9600 geçti hala aynı soğutma.
yalnız gpu bloğuna 120lik fan taktım. ısı 10'C düştü. düşünülebilir bi kart
quote:
Orjinalden alıntı: Favo
nedense 9600gt ye ısınamadım bir türlü, 8800gt nin karizması hala aynı gözümde
+1 9600 çok şişirildi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme