Ram slotu pci ex slotuna çok yakın olmuş inşallah bir sorun çıkarmaz
Yeni işlemci slotu demek yeni anakart demek,sadece işlemciyi alayım bitsin olayı malesef artık intelde yok,piyasada bintane soket oldu,eskisi gibi 775 gibi soketi güncellemeyip işlemciye odaklansaydı veya 1366 da kararlı kalsalardı işlemciyi yenilebilecektim bana hiç yoktan gereksiz masraf olmuş olacak tamam tüketim toplumuyuz ama bukadarıda fazla
DDR3e Bak 2600MHZ genişlemiş , bu oyun sistemi olmayacaksa ne olacak ? Zaten şimdiki sistemler hertürlü gideri var PS4 ve Xbox 720 çıkana kadar gereği yok diye düşünüyorum
Bıktım bu soket olayından LGA 775 ne güzeldi yıllarca kullandım P965 çipset ile LGA 1366 1156 1155 yetmezmiş gibi birde 2011 pehhh Ben 1156 P55 anakart aldım almaz olaydım 1155 çıktı :@@@
İlgimi çekmesi için Asus,Gigabyte veya MSI olması lazım :D
Anakartlar güzel fakat bu ramleri sağlı sollu slotlara ayırmışlar şimdi kafamdaki sorun iyi bir soğutucu takılacağında O.C ile uğraşanlar zaten özel soğutucu performans bellekleri takacağından onlarda bildiğiniz gibi yüksekler. Bu şekilde örneğin bir noctua , thermalright , tt gibi kule tasarımlı soğutucular ve üzerlerindeki fanlar... nasıl sığdıracağız 0_o
erdi bey her ön inceleme sonrası, "ürün elimize ulaşır ulaşmaz detaylı incelemeyi sizinle paylaşacağız" diyor ama daha bi numarasını göremedik erdi beyin. bir sürü sözü birikti haberi olsun.
Madem kuzey köprüleri artık işlemciye entegre neden anakartlar ucuzlamaz gözle görülür birşekilde.
ECS 780GM-A v1.0 Black Edition anakartını kullanmaktayım, mükemmel ve kaliteli bir karttır. ECS kaliteyi yükselten bir marka!
İntel tik-tok her zamanki gibi kullanıcıyı opuyor.Simdi insan yetse bile bir ust modeli varken ust modele gecmek istiyor kafayı kemiriyor.En az 350$ olur duzgun bir X79,ustune de 1000$ 3900 serisi olur birde buna 1.5V DDR3 2000+ Ram 300$ da buna gider.
Bir kaç aydır bilgisayar toplamak için sürekli araştırma yapıyorum.Bütçemi ve parçaları belirledim derken yeni nesil işlemci ve anakart.Yorumlar beni korkutuyor lga 2011 anakart ve işlemcili bir sistem en az 3000 tl.i5 2500k sistemde ucuzlama olur diyede şu an almakta kuşkuluyum.Zarar etmenin alemi yok fakat oyunsuz da kafayı yiyecem.Ne vardı sadece sabit olanı güncellese...
2600K ve PCIex 3.0'lı bir z68 anakart çok iyi olurdu ucuzlarsa :)
Vaktiyle 2008 kasım ayıydı sanırm. ECS 790 çipli bir anakart ve AMD x3 8450 işlemci kullnarak bir sistem toplamıştım. Daha sonra da arkadaşlara 785 ve 760 çipsetli iki sistem topladım.Ne benim ne de kullanan arkadaşların bir şikayeti olmadı ECS anakartlardan
intel öpmeye doyamadıgım... şarkısındaki gibi maşallah sadece cpu ile degil sülalecek geliyorlar her sene bayram degil seyran degil bu ne gayret anlamadımki.
ram slotlarını oldu olacak tam kare şeklinde dizselermiş üzerlerine mandal dizerek kule yapardık olmadı ,ddr1,2,3,4 combo yapardık.
Ne benim ne de kullanan arkadaşların bir şikayeti olmadı ECS anakartlardan
Haber baya eski ama...
Ofiste 5 adet black serisi anakarti vardi. Hepsi sorunlu kartlardi kac kere servise gittiler kac kere degisim yaptilar hatirlamiyorum ama sorunlari hic bor zaman bitmedi. 5 karttan her biri sira ile remleri tanimamamaya basladilar sonra grafik yongalari sapitti. Her ay 5 makinanin 1 tannesi servise gitti. Bir hafta servis bekleyen kart elemize gecince ikinci makinanin karti ariza yapti onu gonderdik o gelidi digeri o geldi digeri. 5 makina periyodik olarak sira ile haftada 1'ini servise gonderdik. Bu cileyi 2 sene cektik.
Sonunda o 5 maknanin kartlarini Asrock ile degistilerde kurtulduk. ECS'yi bedava versinler yine almam. Bedava dahi olsa cekilecek birsey degil. Yeni kartlarindan da cok sikayet eden gordum. EEee ucuz etin yahnisi yavan olur diye bosa dememisler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme